Hep sevgimizi haykrdk...Yok mu iinizde sevmedii insan haykrmak isteyen?

valla bi içimi dökmeye kalksam sayfa yetmez :47: başta 2 haftadır ayrı olduğum haksız olduğu halde umursamaz davranan beni aşkımızı hiçe sayan eski sevgilimden,çıkarken aramızı bozmak için uğraşan dedikodumuzu yapan bazı insan görünümlü varlıklardan,sırf okula para kazandırmak için inatla yüksek notla geçirmeyen hocalardan,kadınları birer cinsel obje olarak görüp değer vermeyen değersiz erkeklerden,insanın hayatına giren melek görünümlü şeytanlardan,haksız kazanç elde edip kendini bişey sanan aslında hiç bi şey olmayan,kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden zavallı insanlardan,hayvanlara,aciz insanlara zulmeden tecavüz eden,taciz edenlerden,katlanmak zorunda olduğum kişilerden ve mecburiyetlerden,hakkımı yiyenlerden,benim üzülüp,kızıp ağlamama sebep olan bazı! kişilerden nefret ediyorummmm offf amma doluymuşum ama boşuna değil yazdıklarım Allah hepsini biliyo.birgün hepsi hakettiğini görecek,benden çaldıklarını ödeyecek....

eskiden cok yakin arkadasim olan kisinin abisine: senden nefret ediyorummmmmmm. hep ettim hep edicem! pislik adi asagilik bi insansin sen. Gulmene mutlu olmana tahammul bile edemiyorum salak herif!

baskada sevmedigim insan sanirim yok :S :D

burdan şirket musebemizi tutan adama sesleniyorum;
senden nefret ediyorum! elimde olsa 1 kaşık suda boğarım seni:47:
yanındaki bayan çalışanında aynı şekilde hepinizden iğreniyorum:47:

eşimin amcası: senden de nefret ediyorum.:47:yanılmamışım ilk günden beri o gözler sinsi bakıyordu:47: fesatsın işte!

eşimin ablası : senden de nefret ediyorum. kalbin o kadar fesat ki allah seni böyle cezalandırır işte. yaptıklarının hepsi yol, su , elektrik olarak dönüyor sana:47:

ohhh be rahatladım:27:

kaynanam olacak kadından her şeye maydonoz olduğu için, altınlarımı yedığı ıçın,oğlunu benden kıskandığı için,beş kuruş yardım etmedığı ıçın,aldığı bı çorabıbıle cumle aleme duyurdugu için veee sayamadığım vbır suru neden ıçın sev mi yo rum
ve kayınpedrımıde kaynanamın sozunden cıkmadığı ıçın sumsuk olduğu ıçın sevmıyorum
eşimle kavga ettığım zamanlar onuda sevmıyorumm (ama normalde aşığım:((()
benı arayıp sormayan unutan arkadaslarımı sevmıyorummmm
kısacası kımseyı sevmıyorumm cevremde sevecek ınsan yokk
ve cocukluk arkadasım senıncok ozluyorummm.....,

ailemden nefret ediyorum, bu zor zamanlarımda yanımda olmadılar yada olmak istemediler. Evladınım ben sizin ilgi gösterir gibi yapsa idiniz buna bile razı olurdum :(

hmmm... :44: düsünüyorumda kimseden nefret etmiyorum..

sadece bir komsumuz annemin moralini bozmus onada agzinin payini vercem uyuz oldum ona..

onun disinda kimseden nefret etmiyorum :51:

2 sene önceki eski sevgilim.. numaramı dağıttığın için.. başkalarına yazdığın hikayeler için.. oturup sırf bu kıza nasıl zarar verebilirim diye düşünüp kendini yorduğun için.. hakkımı helal etmiyorum. 1 sene bunların etkisinden kurtulamadım. ama bak hala yaşıyorum. ve inan senden sonra aşkı tattım bitti orası ayrı. ama hakkımı helal etmiyorum sana. tüm attığın iftiralar için tiksiniyorum senden. ama bak dimdik ayaktayım .. pişman olacaksın. senden iğreniyorum . aldın ahımı beddua etmeyeceğim allah bildiği gibi yapsın seni

okulumuzun pehlisi senden nefret ediyorum yaptıklarını unutmak mümkün müüü!! sınıfımızın büşra ö. hele senin yaptıkların senide sevmiyorum bu kadar kötü insanları sevememde zaten

leennn eyüp senden tiksiniyorum...3yıldır yüzünü görmediğim hergünün kıymetini biliyorum:)

vicdansızzzz işyerinde aslan evde kedicik seniin gibileri biliriz olm...

bide Ramis ,sennnnn var ya sennnnn git bi dişini fırçala ayııııııı.....bintane gönlüm olsa bakarmıyım sana denyooo....okadar iğrendimki sendennnnnn

aslaaaaa karşılaşmak istemediğimmmm adamların başındasınız....

bide mıymıyyy aylinle sinir gülşennn ikinizide bi çuvala koyup attım kanalizasyona:)
sizide görmek istemiyorum dedikoducu karılar sizi...

hepinizi toplasan bi köpek kılı etmezsiniz :)

hahahahah iyiyimiş kustum tüm kinimi:))

burdan hiç sevmediğim dilek ve sude bilmişlerine sesleniyorum..sizden nefret ediyorum...herşeyi siz biliyosunuz kimse bişi bilmiyo dimi salaklar...ee dinsizin hakkından imansız gelirmişş.nolduu nolduu şimdi bişiye karışımayosunuzzz..hele dilek senden daha çok nefret ediyorum...çatlada patla be ohhh herşey benim oldu..sende mal gibi kaldın öyle..artık hayatımızın dışındasın çoooookkk mutluyum bidada hiç girme mümkünse be...giremiceksinde zatenn:D şimdi b.k bilmişlik yaparsııınnn...canımada değsin ben nekadar sevmiyomuşum sizi be ay:D diler de benim herşey benimm duydun muuu :D:D:D ooooooooohhhhh bütün kinimi kustum be dünya varmışş be negüzel bişimiş bu:D:D:D

Amcam ve yengem olacak karaktersizler... Ve birde onların türevleri çocukları, sözde kuzenler.

Sizden nefret ediyorum! Allah aileme çektirdiklerinizi size de çektirsin. Üzülmüyorum, beddua ediyorum çünkü sizi doğurmuş öz annenize köpek muamelesi yaptınız!! O kadının hakkını ödeyemeyeceksiniz, annemin babamın hakkını ödeyemeyeceksiniz!! Para ile insan olacağını sanıyosunuz ya, size bir bu kadar daha ömür verilse anlayamazsınız yine! sizin adamlığınız para ile ölçülüyor, siz öyle biliyor öyle tartıyorsunuz insanları. Paranızla birlikte yerin dibine girinn! Tüm dünya malı sizin olsun, gözümüz varsa gözümüz çıksın. Tüm dünyalık sizin olsun belki doyarsınız, o tavan yapmış egolarınız belki tatmin olur. ama bizden benden ve ailemden uzak durun!

Sizden ailecek nefret ediyoruz. Hayatımızdan sizi çıkardığımızdan beri öyle mutlu huzurlu ve sevgi doluyuz kii, Allah'ıma şükürler olsunnn!!

sonsuz şükürler olsun yarabbim..

Hah burayı sevdim :) neyseki bunları size de söyleyecek zamanı bize vereceksiniz, pis karaktersiz insanlar...

Ceyda senden nefret ediyorum iğrenç insan
Kendini bişey mi sanıyosun çok mu güzelim felan mı hee :47::47::47:

Back