Hep sevgimizi haykrdk...Yok mu iinizde sevmedii insan haykrmak isteyen?

durup dururken ayrıl git demedini bırakma sonrada geç karşıma sırıtarak bak lan suratına tükürmediğime hala pişman oluyorum.yaklaşma çocukk yanıma utanmaz yüzsüz sıfatsıız. sana ne desem az tmm seviorum seni ama biyandanda nefret ediyorum seni çook özlüyorum ama o suratını görmek istemiyorum.hatta seni görmemek için dışarı bile çıkmıyorum.haa bide memet salaa uzak dur olum bnden yaw verdin acılar ytmedimi hala salak salak knuşuon bana ahh bu yazdıkları mı okuyacağını bilsemm neler söylerdim daha ama neyse.sırf rahatlayım içimi boşaltıyım die yazıyorum.çünkü doldum artık yaptıklarınız yeter.YIKILMADIM AYAKTAYIM! ayrıcana okuldaki ahmet hocaa sanada sesleniyoom allah bin türlü belanı versin sen bni bitirdin allahta seni bitirsiin.seyhann seni unutmadım gıcık karı uyuz önce giyinmeyi öğren seni hoca yapanın ben ne diim.. =)) oooh rahatladım bu topiği açandan allah razı olsuun

eski sevgilimin tüm eski sevgilileri hepinize sinir oluyorum ama özellikle canan sana... benle birlikteyken onunla buluştuğun için; facebooktan aptal aptal dansetmeler ;çiçek göndermeler ; sarılmalar gibi çocukca şeyler yaptığın için ... tabii belki de benim varlığımdan haberi yoktu... ve ayrılmamıza neden olan adını bile sorma gereği duymadığım eski sevgili; sanane yıllar sonra hal hatır sorarsın... geçmiş geçmiştir neden karıştırırsınız ki ... sizden nefret ediyorum ... ve dilerim ki sizin hayatınızdaki insanların eskileri de bir gün canınızı çok yakar... ama ben o eskilerden hiç olmayacağım...

tabii 2 yılımı verdiğim eski sevgili gün geçtikçe seni gerçekten sevmiyorum artık... dilerim ki eskiler arasında kaybolursun ... ama sakın yolubu bulmak için bana danışma...

iş yerimdeki sahte dostlar sizi de sevmiyorum... ve sizin gibi sahte dost rolü oynayamadığım için hiç üzgün değilim... dilerseniz mesafeli olduğum için beni sevmeyebilirsiniz ; önemi yok herşey karşılıklı...

işyerindeki yerden bitme tilki bakışlı teneşir paklıcak yaştaki herif, çek o pis bakışlarını üstümden takip etme artık beni nefret ediyorum senden nefret

ayşegül abla sendende nefret ediyorum, şu dünyadaki suratsız hemşirelerin en suratsızısın
ve hacer denen yaratık nerden geldiysen oraya dön sen dünyalı ve insan değilsin

kaynanamı hiç sevmiyorum görünce bile bütün sinirlerim ayağa kalkıyor bırak konuşunca boğazını sıkmak istiyorum ve abimin aptal karısını da sevmiyorum hem yapmacık hem sürekli hediye falan almamı bekliyor bu krizde ben ihtiyaçlarımı alamıyorum sana ne hediyesi alıcam manyak kadın zaten iş arıyorum ve kıytırık bir işe bile almak için binlerce soru soran ve form doldur biz sizi ararız diyenlerden nefret ediyorum ya al işe yada senimi bekliycem sana neden umut bağlayayım başka işlere bakarım

drların hastayı umursamaz tavrından herşeyi ticarete dökmüş olmalarından nefret ediyorum
kocamın saçma sapan arkadaşlarından nefret ediyorum
ayrıca abime gıcık oluyorum 3 yıl önce aldığı borç parayı hala vermedi istemeye utanıyorum ama o hala kredi kartı borcum var demeye bana utanmıyor sanki ödemediği borcunun üstüne yine para vereceğimi sanıyor ayrıca her hafta sonu o salak karısıyla yok piknikti yok gezmelerdi yemeler içmelerdi derken paraları harcıyor sonra ondan bundan para istiyor yaa sinir oluyorum üstelik arabaları var bizim yok neymiş efendim arabanın tamiri için harcamışmış banane senin arabandan sanki ben geziyorum madem masrafını karşılayamıycan lüks yaşamayıver ben yaşıyormuyum ayağımı yorganıma göre uzatıyorum
ayrıca abim annemden para istediğinde annemde hep vardır oğluşuna dayanamaz verir ben isteyince yoktur yok borcu harcı vardır deli ediyorlar benioğlu kıymetli tabi bizim yüzümüze bakan yok ama hasta olduğu zaman neden se ilk aradığı da ben oluyorum
neyse rad bir girer yazarım ohhh be içim rahatladı ne çok söyleyecek şeyim varmış benim

Çalistigim sirketteki ( iki kisi haric) herkesten nefret ediyorum.Allah topunuzu bildigi gibi yapsin. Bu kadar yalaka,bu kadar bir işi beceremeyen aptallar ordusunu bir araya toplamayi başaran başka bir sirket oldugunu sanmiyorum. Bir o kadar gerizekali, bir okadarda kalitesizsiniz. Siz ancak birbirinizi pohpohlar,yalakalik yapar,arkadan konusur dedikodu yaparsiniz. Durustlukten,saygidan bir haber yaşayan beyinsizler, aptallar toplulugundan ibaretsiniz.Hepinizin haddini bildirmekten hic vazgecmicem.Siz seviyenizi düşürdükçe bende rezilliginizi yüzünüze vurmaya devam edecegim hic süpheniz olmasin.

olmazmı ya dur bi içimi dökeyimde rahatlayım kas kas nereye kadar.öncelikle çocukluk arkadaşım sevalden nefret ediyorum allahtan 2 yıldır görmüyorum.kaynanama gıcık oluyorum kayınpederim adam değil zaten hiç saymıyorum 2 görümcem var al birini vur ötekisine hele büyük çok nazlı ıyyy sinir.eşimin abisine girişmek istiyorum böyle ağız burun ohhh ya rahatlıyorum ne güzel bir topik bu yaa.daha aklıma gelmiyor bende ne çok kişiyi sevmiyormuşum ya ama napayım her hareketleri gıcık.

Hak yiyen tüm insanlardan nefret ediyorum Ve özellikle de kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi görüp herkesi kınayan insan tiplerinden ....

kendine bakmadan beni yargılayan bana laf eden karşısındakine bahane bulan dedikoducu insanlardan nefret ediyorum. sözünde durmayanlardan da. bi de insanların duygularıyla oynayıp yüzüstü bırakanlardan da. evet evet. nefret ediyorum.

Bende sevgilimle arama giren tüm kızlardan nefret ediyorummm (yaren,yağmur...(benimde sözüm meclisten dışarıı))defolun gidin hayatımızdan yaaa bi düşünün benim yerime koyun kendinizi hiçmi içiniz sızlamıyo sevgililerin arasına girdim diye??sizde bunları düşünecek akıl yok galibaa!!!ooooohhhh o benim güle güle şekeriiimmm o beni seviyorr siz orda beni seviyor diye düşünmeye devam edinnn ama malesef o benim olduuu :)))laelaelaelaelae şimdi iki çift lafım olcak 1.sevenleri ayırmayın 2....(biraz ağır laf boşverin bunu...)bidee o gıcık kız ceyda(meclisten dışarı)..sen kendini çok bişey sanıyosun galibaa önce kendine bakta konuş.suratsız.kapkara yüzün varrr kaşların hele orman gibi kapkalınnn !!! ayrıca saçlarında çok iğrençç kabarıkkk nolcakkk!!sende suss benim hakkımda yorum yapma!hıhh bide eski sevgilime 2çift lafım olcak.kaç aydır arayıp sormuyodun şimdimi mesaj atasın tuttu haaa!bide eskisi gibi olabiliriz diyosunn b...k eskisi gibi oluruz!kız bulamayınca yine bana kaldın demiii..hadi git sende yoluna.yollar ayrııııı ama dünya yuvarlak yine biryerde karşılarız ozamana kadar belki koluna takacak bi .... bulursun neyse ya rahatladım bendee :sm_cool:

ay bende başlayım ilköce görümcemin kocasından dedikoducu,herşeye burnunu sokan daha yazmayım agzımı bozacam ha birde onun annesi var tabi ikiside aynı ana ogul
kardeşimin karısında gelinimizde bi bırakıp gitse kadeşimi kurban kesicem tabi kardeşimde peinde gitmezse pisligin
kayınvalidemden pek hoşlandıgımı söliyemem ama malesef beraber yaşıyoruz tez zamanda kurtulmayı nasip etsin rabbim
birde kendini herşeyi ben bilirim sannan insanlardan

ben de yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren herkesten nefret ediyorum.
zavallılar ama haberleri yok ki ben artık hepsinden haberdarım.
gün olur devran döner.
bunun dışında bir kaynım var düşman başına eğer kadın olsaymış çok kötü bir kaynana olurmuş
insan yengesini bu kadar mı saymaz bu kadar mı herşeye burnunu sokar.
kendisinin de gayet iyi bildiği gibi onu sevmiyorum.
ama işin en iyi yanı biz birbirimizi karşılıklı sevmiyoruz ve de saklamıyoruz artık.

eskiden üzülüyordum insanlar beni üzüyor diye niye böyle dyie
artık üzülmüyorum takmıyorum ve sevmediğimi sevmeye çalışmıyorum çok rahatım

Back