Hep sevgimizi haykrdk...Yok mu iinizde sevmedii insan haykrmak isteyen?

İPEK senden nefret ediyorum, seni hiç sevmiyorum, seni çok yapmacık buluyorum, benden ve arkadaşlarımdan uzak durmanı istiyorum git gitt defol pis kız.

Yoook bu yetmedi daha kusacam nefretimi sana. Onu ilk ben görmūştūm ilk ben hoşlanmıştım onunla bir kere öğle yemeği yedik diye kıskanıp baştan çıkardın pis ........... ! Şimdi 1 aydır çıkıyorsunuz daha önce kimseye böyle beddua etmemiştim ama inşallah ayrılırsınız inşallaaaahhh. Ayrılın biz çıkmasak da olur benim içimde her şey bitti zaten ona karşı benim hislerim (NEFRET HiSLERİM) sana sana sana ! Ayrılın inşallah bunu istiyorum gerizekalı aptal ! Seninle aynı sınıfta olmaya dayanamıyorum istemmiyorum seni her gūn her dakika sınıfımda görmek aptal sarışın ............ !

En yakın arkadaşımla yatan eski sevgilime burdan bir kaç satır bir şey yazıp içimi dökmek istiyorum; hani sen sürekli başka çocuklarla birlikte olan ve benim yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren kadınla birlikte oldun ya inşallah onda pis bir kadın hastalığı yada bulaşıcı bir hastalık vardı da (ki çok uzak bir ihtimal değil) sana da bulaşır görürsün ebe teyzeni. duydum ki nişanlın kuzeninle birlikteymiş nişanı atmışsınız düşmez kalkmaz bir allah diye boşuna dememiş atalarımız. ha bir de ben artık çok mutluyum hayatımı düzene soktum maddi manevi her anlamda ve sanırım aşık oluyorum sen artık bu saatten sonra kime güvenir kimle olursun bilmem ama iki yakan bir araya gelmesin emi!

Back