Hep sevgimizi haykrdk...Yok mu iinizde sevmedii insan haykrmak isteyen?

anaaaam o neydi öyle.iyiki sevmediğin kişilerden biri ben değilim kıssss.korktum senden.

evet canım dediğim insanlar vardı.. şuan benim için hiç bi anlam ifade etmiyolar ne acı... nasıl başardınız böylesine nötr olabilmeyi bende.. nasıl başardınız size duyduğum o derin sevgiyi kurutmayı Bravo size !

işte noldu hanı ben senın gıbı bırısını bulamazdım,hanı sen cok degerlıydın ne oldu artık sana öküz diyebılecek kadar içimde bırsey yok yazık boşuna katlanmışım benı uzmelerıne senden nefret etmıyorum hakkında hayırlısını dılıyorum ama o annenle ,ablanı Allaha havale edıyorum ki suankı erkek arkadaşımın annesı ıle tanışmayı sırf annenle ablan ıle aynı tepkıyı verecek dıye ıstemıyorum dılerım ablan bana yaptıklarının aynısını hatta daha vahimini yaşar...

açık arayan insanlardan nefret ediyorum yüzüme gülüp arkamdan atan ................ kişilere sinir oluyorum SıNıııııııııııııııııııııııııııııııRkötükedihüsokötükedihüso

sinsi komplexli ve hayatımda gördüğüm en içten pazarlıklı insan sensin ya excel bile kullanamıyorken herseyi biliyorum havalarındasın bu halin beni çok güldürüo 38 yasındasın ama tavırlar 15 yazık senin çocuklarına yazık! laf sokmakla içini rahatlatmaya çalışmaya devam ett ama üzgünümm seden çok kazanıyorum kozalakkkkk

eski sevgilimden nefret ediyorum;ismini duymaya bile tahammülüm yok artık yazık etmişim onla geçirdiğim zamana herkes çok haklıymışş..çok mutluyum şuanda iyiki zamanında bitmiş..

Bende Şu bÜyÜcÜ Üst komŞudan nefret edıyorum..testere fılmındekı gıbı ÖldÜrmek ıstıyorum onu...az bıle valla ÖldÜrsem bıle rahatlayamam herhalde:)4 senedır yeter benımle uĞraŞtıĞın allah bÜyÜk sevdıĞım ınsanla evlenmeme engel olamayacaksın ıŞteee...oh be ıÇımdekını sÖyledım rahatladım ya.......:))

cok sekersinizdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…