Hep mi kocişkolar haklı?!

Ohaaa

Kesinlikle hak veriyorum
Hani çocuğuma dokunma diye hastag olsa derim ki çok haklılar
Çocuk tacizcilerinden çocuk istismarindan bahsediyor diye
kocaman 25 yaşını aşmış evlenmeye karar vermiş adama dokunma demek komik olmuş
Ne tecavüz edilebilir bu erkekler ne kacirilabilirler ne diye kocama dokunma siyebiliriz ki

Sanırım en bilinen örneği Şeyma Subaşı. Kadına demediklerini bırakmazlarken, Acun'a tek laf bile etmediler zamanında. Hala da öyle kadının kaç yaşında çocuğu var. Yok yuva yıkan yok bilmem ne, en ufak hareketine bir laf buluyorlar. Adam değil mi kendi yuvasını yıkan? Bir tarafa saygı duy, diğerini yerin dibine sok. Pes!

Ben suçun büyüğünü erkekte görüyorym şahsen. Bi ömür bu tabiiki her türlü insan çıkacak karşısına mutlaka aldatma fırsatı geçecektir eline önemli olan nefsine yenik düşmemesi ...
burda genelde suçlama erkeğe yönelik zaten konuyu açana deil yorumlara odaklanırsan görürsün.

Burada bu konuyu bekliyordum.hemen fikirmi beyan ediim. tabii önce kocalar sorumlu sonuçta imzayı atan o bosarsin gider.ama ya hem cinsinin yaptığı ahlaksızlık hiç mi birşey soylenmemeli? kocamadokunma etiketi tam yerinde olmamış,zaten amaç Gülben ergen i aşağılamak.bu konuda tabiki ahlaksızlığı yaşam tarzı haline getirmiş ama buna rağmen ortada harika kadın,harika anne vasaire vesaire diye dolaşması da normal olmamalı.is bu durumda ben seren Serengil cephesinde takip ediyorum.cunku kocayı bosayip diğer kadını laylaylom dolaşırken görmek çok kolay olmamalı.

Evet hani bunu baska yerde söylesen de kocanda kendine dokundurtmasin o zaman diye cevap alırsın

Ama yesimle serene hak veriyorum canları çok yanmış ve çok aci çekmişler

Bir de dışarıdan herhangi bir kadın olsa yine bir nebze evin icine giren çıkan arkadaşım dediğin insanın bunu yapmasi daha bir koyar heralde

Şuna da hak veriyorum benimde tanıdığım bekarliginda yemediği halt kalmamış yüzlerce ahh almış kadınlar evlenince hele de bir de anne olunca kendilerini kutsal meryem saymaya başlıyorlar
Bildiğin ahlak kumkumasi kesiliyorlar sonra da ben anneyim bir kere laf edemezsin diyorlar o kısma da hak veriyorum

1-2 saat once ayni seyi dusundum. Kadin birde demis ki " cocuklar babasiz kalmasin, seven kadinlarda eslerinden ayrilmasin" Senin iradesiz, sirazesi kaymis kocani zorla yataga mi aliyor kadin? Asiri eve bagli o kocayi, silahla mi ikna ediyor karisini aldatmaya? Zaten cogu kadin erkeklerin evli oldugundan habersiz basliyor iliskiye. Ve zaaflarina yenilip hemen bitiremiyorlar iliskiyi. İki tarafida turlu turlu yalanlarla elinde tutan tek 1 insan var. Oda kocisko.

Sen baştan sona haklısın da.
Şimdi her kadın bir değil, mesela çocukları var maddi durumu yok, aile arkasında değil, ayrılamıyor ne yapsın kocasını mazur görme için kendine bahane buluyor, diye düşünüyorum.. herif pislik o ayrı da diğer kadının da hiç mi vicdanı yoktur arkadaş , insan Allah'tan korkar.

Mesela bende birkaç gündür şeye takılıyorum, şu instagram fenomeni olup başımıza hanımefendi olan kızımıza. Bişey deyince kıskançlık oluyor, sabaha kadar düğün yapmalar filan . Evli adamı eşinden ayırıp nikahsız çocuk yapmak vs , bunlar hep normal gibi yansıtılıyor medyada, malesef insanlar bunu örnek görüyor, Allah ıslah etsin ne diyim.

Burda bile kaç kez okudum, banane ben de aldatıldım şimdi onun eşini çocuğunu mu düşüneyim, kendisi eşi ve benim aramda seçim yapsın diyen.. insanda vicdan olacak , bazı hemcinslerimizin merhametsizliği karşısında nutkum tutuldu

Ne guzel soylemis arkadas.Bu konuya tam cevap tartismasiz

Bir kere bu ülkedeki kadınlık algısı o kadar sıkıntılı ki nereden tutsanız elinizde kalır. Burada açılan bazı konularda şöyle tutumlara rastladım. Kadın doğum yapmış Kilo almış eşi kendisinden uzaklaşmış diye kaygılanıyor. Burada verilen akıllar da canım kendime bak. Gecelik giy. Kadın kendisinin özel bir dönemden geçtiğinin ve yardıma ihtiyacı olduğunun farkında bile değil. Hep verici olmaya programlanmış. Daima fit ol. İşveli cilveli ol. Erkeği elinde tutmanın yolu iyi cinsellikten geçer. Başka bir konuda da konu sahibinin eşi sanal seks yapıyordu. Konu Sahibi meseleyi öyle bir yere getirdi ki burada kendisine destek olan kadınları suçladı. Sanki kocası ne yapmış? Başka bir konuda bir kadın ben masum değilim çünkü bakire değilim diyordu. Bu sekilde bir algıya sahip kadına kim saygı duyar ki? Sanki cinayet işlemiş. Ne demek ben masum değilim. Daha çok örnek var da neyse...

Bircok ünlu Turkiye icin bitti kac aydir...resmen kader ağini oruyor
Serenin bu bosanmayin birakmayin kocanizi o kadinlar icin deyisi seydenmis...cocuklugunda bundan dolayi babasiz kalmasiymis...ama bence abartiyor...ve malesef bu kocayi kaybedicem avamliği onda da var...

Kadın tamamen masum yani. Çok komik . Bence ikiside aynı derece suçlu . Bu benim görüşüm.

Kadınmasum demedim doğru yanlış tartışılır dedim
Ancak suçlama ve beklenti içine girme noktasına geldiğinize eşinize döneceksiniz. Size söz veren o bir başkası değil.
Bana da sizin koca odaklı yorumları ız konik geliyor.
Eşiniz sizi aldattıktan sonra o kadının saçını başını da yolsanız, o kadını suçlasanız ve hatta tek suçlu o kadın oşsa dahi bu sizi aldatan kişinin eşiniz olduğu gerçeğini değiştirmez. Dolayısıyla size hesap vermek zorunda olan da o.
Bu da benim yorumum ve bakış açım.

Sizi bilmem,
Ama bana göre bu tüm çocukluğumuz boyunca verilen "dişi köpek" örneklerinden kaynaklı.
Bir değiştiremedik şu zihniyeti!!!

Erkekler gökten zembille nadir kadınlara inen yaratıklar olduklarından onlara bakire gidilmeli, hataları affedilmeli, her sözü emir kabul edilmelidir.
Koca aldatırsa diğer kadın lanetlenir
Kırmızı don giyilir mum yakılır koca eve bağlanır
Buram buram cehalet kokuyor

Herkesin düşüncesi farklı tabiki. Aldatan meyil eden bi koca artık çöptür yorum bile yapmam. Aç kalacağımı bilsem yine bırakır giderim. kocaöın hatası tartışılmaz. Bile

Herkesin düşüncesi farklı tabiki. Aldatan meyil eden bi koca artık çöptür yorum bile yapmam. Aç kalacağımı bilsem yine bırakır giderim. kocaöın hatası tartışılmaz. Bile

İşte ancak o yapılabilir.
O noktaya gelinmese keşke
Bu tarz şeyler yaşandıktan sonra kim kimi baştan çıkarmış ne anlamı var

Her zaman hata hep karşıda ki kişi de aranır, kimse dönüpte benim karakterim yok demez.
aldatan kim olursa olsun, kadın veya erkek ilk adımı atan her zaman en suçlu olandır.
nefs kadına da erkeğe de verilmiş.
Dizginlemek kişinin kendi iradesinde.
erkeğe göster amcalara oğlum şeyini diye diye zaten erkek hep daha masum toplum da.
elinin kiri, kuyruk sallayan olarak anıldıkça kadın toplum da, kocişkolar fazla suçlanmaz o kesimden yana.

Ama o öfke patlamaları içinden o erkek müsveddeleri çok güzel sivisiyorlar...

Valla ne kocam aldatmaz derim ne de aldattığı kadını suclarim

Burda bir suçlu varsa oda eşim olur ,eşimi şimdiye kadar eşimi hiç takip etmedim telefonunu karıştırmadim şüphe uyandıran bir şeyini görmedim ama hislerim kuvvetli bir gün o hataya düşerse illa ki anlarım ve de bir kirli donuyla defolup gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…