- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- Konu Sahibi withoutyou
Aldatan,aldanan, uçluruna hakim olamayan, azan, kuduran, dünyayı tek bir organıyla algılayan, bencil, ahlaksız, namussuz.........( Liste oldukça uzar) erkek/ kadın farketmez zavallı pisliktir benim için. Bu konuda kadını da erkeği de aynı oranda suçlu buluyorum. Kendi ilişkimde de ilk hayatını karartacağım kişi eşim olur karşı tarafın cilvesi vs beni bağlamaz. Adam olup sözüne sadık kalacak.
Gülben konusu ise başka bir boyutta kadın evli erkek takıntılı sanırım, medyada kocamadokunma sözünü duydukça iğreniyorum ancak hemcinslerimizden çok karaktersiz tiplerde çıkıyor malesef.
Erkeklerde aldatma ile ilgili bir gen bulunuyor bu bilimsel bir gerçek, ama ben bunun arkasına sığınacak erkeğin çarkına tükürürüm o geni bulur tek tek cımbızla çekerim.
Daha fazla yazarsam işkence yöntemlerimle ilgili başım belaya girecek.
Gülben konusu ise başka bir boyutta kadın evli erkek takıntılı sanırım, medyada kocamadokunma sözünü duydukça iğreniyorum ancak hemcinslerimizden çok karaktersiz tiplerde çıkıyor malesef.
Erkeklerde aldatma ile ilgili bir gen bulunuyor bu bilimsel bir gerçek, ama ben bunun arkasına sığınacak erkeğin çarkına tükürürüm o geni bulur tek tek cımbızla çekerim.
Daha fazla yazarsam işkence yöntemlerimle ilgili başım belaya girecek.