Hep mi kocişkolar haklı?!

Evet de bakın ben ne yazmışım siz ne yazmışsınız.Alakasız.
Diyorum ki eşiniz böyle bir şey dese ve sizin de bundan haberiniz olsa ( kadın yok demiş ) eşiniz suçsuz oluyor mantığınıza göre.Nasıl olsa ana suçlu müsade eden kişiydi o da müsade etmediğine göre,siz bunu aldatılmak saymıyor musunuz ?

İşte o zaman tek suçlu kalır erkek. Diğer türlü olursa suçlu değişmez mi?
Yahut daha suçlu olan kadın olur.

Erkek istemezse sevgili eşlerin tabiriyle kocamı ayarttı yollu kadın terimi yanlıştır .tek taraflı değildir hiç birşey

İlk defa burda duydum girip instagramda biraz baktım.. Bakmaz olaydım gece gece sinirlerim zıpladı.. Nasıl akıl almaz yorumlar aman Allahım!!! Dişi köpek muhabbeti mi dersin, kadın isterse 10 evli erkeği ayartır yazan mı arasın neler neler !!!

Artık defolup gitmek istiyorum bu ülkeden.. Zaten kadın olarak iki gram değer gördüğümüz yok bir de böyle aptal insanlar yüzünden yerin dibine sokuluyoruz.. Daha üzücü olan bunu kadınlara yapan kişinin bir kadın olması.. Yazıklar olsun.. Bu toplumun cahilliğinden de, adaletsiz, eşitsizliğinden de midem bulanıyor artık.

Ozellikle aldatilma deneyimi yasamis/yakini yasamis olanlarda bir oteki kadini suclama egilimi goruyorum ben.
Evet kadin seytandi, cok kotuydu, lanetti, belaisni bulasicaydi da... 5 yasindaki oglan cocugunu sekerle kandirmadi ya, koskoca esek kadar adamin ickisine hap atıp irzina geçmediyse, demezler mi adama, sende ar ahlak yok mu kadinin pesinden gittin diye?
Her gun cogumuz bize kur yapan erkeklerle karsilasiyoruz kanmiyoruz da bu seytana papucunu ters giydiren erkek milleti mi kaniyor?
Fitrat falan demeyin, yok oyle bisey, yapmayan nasil yapmiyor, uber insan mi onlar?
Bin kere olsa yine soylerim, kadin soyunup ustune atladiysa bile, kenara itmeyen kocamdir suclu benim icin.
Yapmayacak arkadas, ben nasil sadiksam, gözüm baskasini gormuyorsa onun da gormeyecek. Gorurse de bedelini odeyecek, banane kadindan, onun da varsa kocasi düşünsün.

Ben de bu bakış açısından rahatsızım. Sanki "kocişkolar" aklı baliğ olmayan çocuklar da birilerinin onu "ayartmasından", "kandırmasından" bahsediliyor. Yetişkin bir insandan bahsediyoruz. Ben de zamanında aldatılmış biri olarak şunu söylüyorum: "Benim kocamı/sevgilimi ayarttılar" demek boşanma ya da ayrılma gücünü kendinde bulamayan, resti çekemeyen kadının züğürt tesellisinden başka bir şey değildir, bile bile inkâr etmektir.

Erkek aldatirsa s..f...z kadin olursa o...r...u olur her ikisininde adilikte birbirnden asagi kalir yani olmuyor bence. Hemcinslerime asiri kizdigim bir konu var ki dunyada bekar erkek kalmamis gibi gidip evli erkeklere "asik olduuum" demesi.. Bence eskilerimizin su sozu de cok dogru disi k.. kuyruk sallamasa.. falan kadin dedigin de agirligi olacak kardesim yaklastirmicak yok ben sicak kanliyim sevecenim gecsin bunlari gitsin sevgilsiine sevecen takilsin elalemin kocasindan ne istiyor adamin evdekine hayri yok sana mi olacak ...Erkekde sallayana bakmicak tabi ama biz kadinlar da az degiliz hani .. bilmem anlatabildim mi ?

Anlatamadınız çünkü yorumunuzun içinde, "Dişi köpek kuyruk sallamasa, çok doğru" gibi bir cümle var. Bu düşünce yapısıyla buradaki kimseyle anlaşabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca siz bir kadın olarak "az olmadığınızı" kabullenmiş olabilirsiniz ama ben bir kadın olarak bunu kabullenmiyorum.

Kadin metreslige merakli evli erkek avcisi .adami aksam evine karisinin koynuna yollayip sabah o yataktan cikan adama kollarini acacak kadar igrenc mide bulandirici biridir.
Erkek ise gozu boyanmaya elverişli serefsizdir.
Butun bunlari ilk duydugu anda bosanmayip kocamdir eve doner diyen es ise zavallidir.

Tabi son yillarda kafayi evli erkeklere takip yoldan cikarmak ve evli erkekle birlikte olmak icin muthis derecede ugrasan inanilmaz bir kadin kitlesi var ki iradesiz erkekler gider yatar gelirim esim nasilsa evde diye bunlarin oyunlarina atliyorlar.

Bakin biz kadin olarak meyil vermemeliyiz sonuc olarak yinr aldatilan bizim hemcinsimiz oluyor degil mi suc kocisko da mi tabiki onda ! benjm anlatamk istedigim aldatilma daki baslangic.. ikisine de yazdigim sifatlar yazimin en basinda .. ama o soz o kadar yerinde bir sozdur ki ... arkasindayim iyi okuyun o tarz kadinlar icjn ettigim soylemlrrime cokca rastliyorum.. o adam evli ama napiiimmm ben asik oldum kadin dur demesini bilirse aldatilma gibi bir mevzu ortada kalmiyor degil mi ? Ha meyil etmek olayin suc olmasini degistirir mi o da kisisjne gore tartisilir.. bana gore defolsun gitsin baskasina gore de aa bjsey olmamiski ...

Bu konuda ne yazık ki kadının iki yüzlülüğü, kadın kadının kurdu olma hırsıdır. Hepimizde var belki kocamızın bizi aldatacağı korkusu. Kocamızın gözüne, uçkuruna sahip çıkamıyorsak; diğer bütün kadınlar potansiyel suçlu. “Evli adama bakmayın” senin evli adamın bozduysa niyeti en kolayı suçlamak 3. Kişiyi. Ama tabi biz koçişkomuzu affedeceğimiz için s..k deriz kadına alırız mağdur (!) kocamızı koynumuza

Böyle bir durumda kadın beni ilgilendirmez .. kocanın kaportasini çizer ,koyarım kapıya ..

Aldatan erkek zaten asalaktır.. Evli veya ilişkisi olduğu halde bile isteye o adamla birlikte olan kadın gurusuzdur.. Kocişkom yapmaz diyen kadın biraz değişiktir.. Kocası yaptığında affeden kadın zavallıdır.. Kocası yaptığında poposuna tekmeyi basan kadın asildir.. Kocama dokunma nedir ya? Dokundurtmasın arkadaş.. Azcık zekası varsa zaten dokunturtmaz kendine...Dokundurtursa da haydeeee Allah selamet versin der arkana bakmadan kendine hayat kurarsın.. Şahsen kocam yapmaz demem.. Yapabilir.. Eyvallahım olmaz.. Bu konuda ben çok katıyım.. Asla kabul etmem..asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…