Hep mi kocişkolar haklı?!

Aldatan,aldanan, uçluruna hakim olamayan, azan, kuduran, dünyayı tek bir organıyla algılayan, bencil, ahlaksız, namussuz.........( Liste oldukça uzar) erkek/ kadın farketmez zavallı pisliktir benim için. Bu konuda kadını da erkeği de aynı oranda suçlu buluyorum. Kendi ilişkimde de ilk hayatını karartacağım kişi eşim olur karşı tarafın cilvesi vs beni bağlamaz. Adam olup sözüne sadık kalacak.
Gülben konusu ise başka bir boyutta kadın evli erkek takıntılı sanırım, medyada kocamadokunma sözünü duydukça iğreniyorum ancak hemcinslerimizden çok karaktersiz tiplerde çıkıyor malesef.
Erkeklerde aldatma ile ilgili bir gen bulunuyor bu bilimsel bir gerçek, ama ben bunun arkasına sığınacak erkeğin çarkına tükürürüm o geni bulur tek tek cımbızla çekerim.
Daha fazla yazarsam işkence yöntemlerimle ilgili başım belaya girecek.

buranın ilk mesajını okuyunca merak ettim mevzuyu araştırdım abavvv neler olmuş neler
yalnız mevzu bana pek inandırıcı gelmedi
iki üç aya bu üç hanımın topyekün albümleri çıkarsa şaşırmayın

onun dışında bu heştegi savunanlara ben de bi heştegle cevap vermek isterim: #koyayimkocana
hadi salıcakla üç beş ay sonra görüşürüz

Bende son zamanlarda , " sadakat sözü erkeğin, o kendine dikkat etsin, kadının suçu yok. " cümlelerinin buna bile bile göz yuman kadınlara subliminal mesaj olduğunu düşünüyorum..
Tamam bu zaten tartışılamaz bir gerçek ; bunu yapan erkek en alçak ş.siz kişidir , ancak kadında metrestir evet.
Bile bile devam ediyor, yuva yıkan maşa oluyor.
Böyle kişiler birbirlerini bulup pisliklerinde boğulsunlar.
...

Bizlere de evli erkekler yazılıyor. Aman banane sözü veren o, ben bağıma bakarım demiyoruz..

Aldatan kocayı boşuyoruz bunda sorun yok. Ama bir erkeğin evli olduğunu bile bile onunla duygusal veya fiziksel ilişkiyi ilerletmek de kadınların suçu... Ben de bekardım evli erkeklerden farklı teklifler aldım ama asla ne konuştum ne numara verdim ne ilgilendim arkama bakmadan uzaklaştım. Çevremde evli erkeklerle birlikte olup paralarını yiyen tanıdıklarım da vardı ve sanki adamların eşleri sorunlu gibi saydırıyorlardı. Erkekleri boşamak süründürmek, nafaka almak kolay, ama aldattığı kişiye tek yapabildiğimiz söylenmek. Bunu da mı kadınların elinden almak istiyorsunuz.

Umarım konuya çok mantıksız bir yerden girdiğinizin farkındasınızdır. Burada kimse aldatan erkekler pisliktir, kadınlar ise bir melektir demiyor. Bu düşüncenin tersine kızıyoruz hatta. Bizim derdimiz aldatmalarda neden tek kadında suç bulunuyor bu. Burada farklı konudan duyar kasmak çok saçma kaçtı çünkü "bunu da mı kadınların elinden almak istiyorsunuz" diyerek sanki kadınların haklarını yine biz savunmuyormuşuz gibi davranacağınız son insanlarız.

Hayır iki tarafa da tepki verildiğini anlatmaya çalışıyorum.

Gecicek kuzu, gecicek...
Tek bir tür olduğumuzu kabullendigimizde,
Sadece iki ayrı cins olduğumuzu fark ettiğimizde,
Ayni hak ve özgürlüklere sahip olduğumuzu bildigimizde...
Hepsi geçecek...
Kuvvetle muhtemel biz göremeyiz...
Ama ne bileyim,
Benden ziyade, çocuklarımızın bu saçmalığa maruz kalma ihtimali benim daha çok canımı yakıyor...
Erkeklere gık denmezken her haltin kadın üzerinden yürütülmesi oldum olası canımı yakıyor ya...
NEYSE!!!

Seren Serengil in başlattığı bir hareket
Çok rahatsız oldum kocama dokunma ne ya

Çocuğuma dokunma de vücuduma dokunma de tüm kadınları erkek istismarcisi ilan etti resmen

Aldatmada karşı taraf kadın kadar adam da suçlu tek tarafa yüklemek yanlış bukadar erkekci olmak bana doğru gelmedi konu sahibi katılıyorum sana

#kocamadokunma demek; benim kocamın aslında aldatmaya niyeti yoktu, o bi çocuk kadar masum ama sen onu kandırdın ve beni aldatmasına sebep oldun' demektir.. Kimse aldatmaya ortak olan kadınlara birşey demeyin, onlar masum demiyor.. Tam aksine tek tarafı aklamaya çalışanlara karşı bi tepkidir bu.. Farzedin ki evlisiniz ve bir adam size ilgi gösteriyor, siz de bu ilgiden etkileniyorsunuz ve eşinizi aldatıyorsunuz.. Sizce eşiniz kalkıp #karımadokunma, bi o..spu için karımı mı boşayacağım, nasıl olsa karımın nikahı bende, tek geceliktir bişey olmaz' mı der.. Yoksa sizi bi köşe başında kafanıza sıkarak öldürür mü ?? Demem o ki bu toplumda ahlak olgusu sadece kadınlar üzerinden döner. Evli kadın aldatır kadın suçludur. Evli adam aldatır yine kadın suçludur. Hatta aldatılan eşi bile suçlarlar 'kendine bakmadın mı, kocanı memnun etmedin mi, kocanı kaptırdın mı' vs. Sanki erkeklerin hepsi hemen aldanan küçük çocuklarmış gibi !! Kocanız gelip size dese ki 'canım ben seni aldatmak istiyorum, bunu kafaya koydum ama aldatacak kadın bulamıyorum'.. Sizce bu adam sizi aldatmış olmaz mı ? Yani sadece başka kadın dokununca/dokunulmasına izin verince mi aldatılmış oluyorsunuz ? Hayır bi de burası Türkiye yani ! Bu toplumun erkeklerinin çoğu aldatmaya meyillidir. 'Bekarım', 'Evliyim ama karımı sevmiyorum', 'ayrı yatıyoruz', 'bu formalite bi evlilik'.. Bunlar size yabancı gelmemiş olmalı.. O masum koçişlerin, bi kadını kandırmak elde etmek için salladığı binbir türlü yalandan bazıları bunlar..

'ama aldattığı kişiye tek yapabildiğimiz söylenmek. Bunu da mı kadınların elinden almak istiyorsunuz' demişsiniz.. Tabi ki söylenin ama #kocamadokunma demek en çok sizin kanınıza dokunmalı.. Eşinizin bile isteye, kendi rızasıyla seviştiği kadına değil kendinize hakarettir bu..

Bunun Türkiyeyle alakası yok tüm dünya böyle. Kalaninda yerden göğe haklisiniz

Önce kocadan başlıcan bacım.. Bi hata varsa.. Önce onun ifadesi alınır.. Bilahare kadına gelinir.. Eğer cidden adamın niyeti bozuksa.. Atarsın gider.. Böylesinden hayır gelmez.

Sana çoooook katılıyorum gecelerde kaynanam ile bile tartıştım bu konuyu onlar erkek tir demesini bilirler sadece olan hep kadına olur kadın olmak gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.

Benim fikrim evlilikte her iki tarafta suçlu kadın evde huzur bırakmazsa erkek dışarda huzur arar bu durumda kadın dışarı ya yöneltmiş olur eşini tabi adamında içinde olup gitmesi var tabikide.birde şöyle düşünüyorum eşi mükemmel ama adam zayıf sa saten her türlü dışarda farklı arayışlar içine girecektir yani hangi acıdan bakarsam bakayım erkek suçlu benim gözümde.

lafa bak lafa
kadın evde huzur bırakmazsaymış.
ki bu ülkedeki özellikle geçmişteki evlilikleri çoğu erkeğin hırgür çıkarması yüzünden kadınlara yarı kapalı cezaevi konumuna düşmüşken lafa bak lafa

ee, erkekler evde huzur bırakmadığında da kadınlar aldatıversin o zaman
bu anlayışınızı gösterecek misiniz o zaman sevgili beyfendi veyahut erkek anası?

Heecccc

Farkındamısın hangi acıdan bakarsam bakayım erkek suçlu diyorum saten.huzur vermez derken kocan eve gelsin kadın dırdır konuşup bunaltsin e sonra evet ben erkek haklı haklı demiyorum aldatma konusunda her şekilde haksız erkek de yapsa kadın da yapsa hiç birsekilde açıklaması olamaz bunda hemfikiriz sanirim

Şimdii.. Aldatan suçludur, alçaktır erkek ya da kadın olması farketmiyor. Eğer adam evliyse bunu bilen karşı taraf bunu bile bile yapıyorsa kimse kusura bakmasın burda kadının sucu erkeğinkinden büyüktür burda 'kocisko' savunması değil ama erkekler böyledirler aptallar, egoları okşanınca birileri onlara ilgi gösterince hemen ucuyolar. Aldatılan kadınlar da asla affetmesinler çünkü olacak iş değil. O evlilik veya ilişki yürümez zaten..Haa erkek acık sacık kızlar takip etmişte kadına yollu demişte.. ben açıkçası herşeyin normal olması gerektiğini düşünüyorum. Kadının kendi hesabı istediğini paylaşır ama poposunu veya göğüsünü acarak beğeni kasan kadınlara benim saygım yok kimse kusura bakmasın. Erkekleri cezbetmek icin değil kadınları böyle cinsel objelere döndürmüş kadınları oldum olası sevmem. Erkekler ne yazık ki böyleler, kimse kocam beni aldatmaz dememeli. Ben bir erkeğe 100% güvenilebileceğini sanmıyorum. Öyle kadınlar da tanıyorum ki ayarttığı erkek evliyse iki kat hoşlarına gidiyor, egoları tatmin oluyor. Karısı varken ona gitti erkek diye. Ne aldatan erkeğe ne aldatan kadına saygım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…