- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
-
- Konu Sahibi withoutyou
+1İlk önce erkek suçludur aldatmalarda.Ben bunu bilir bunu söylerim.karsidaki kadından yüz bulmasa daha sonra bir diğerini kandırarak elbet yüz bulur yapacağını yapar.Erkegin içinde varsa yapar."Yollu" veya yolsuz farketmez.Kendini bekarim diye tanıtır yine yapar.Üzgünüm ama suç ilk etapta "kocişko"da kızlar.
Başindan oyle birsey mi gectiSeninle geziyor, tozuyor. Tek kalmasın diye onu da götürüyorsun senin vicdanın el vermiyor.
Karşı taraf ohooo.. Yürümüş bile, dümdüz. Tövbest. :))
Ama iste konunun esas sebebi o zaten. Bu hanimefebdiler beyfendiler göründükleri gibi olmadıkları için bu kadar konuşuluyor. Mesela (kesinlikle aşağılamak için demiyorum) eşiniz sizi pavyonda çalışan bir hanımla ya da bir seks işçisiyle mi aldatsa daha çok şaşirirsiniz yoksa mahallenin hanim hanimcik namazında niyazinda görünen kızıyla mi? İste bu linç edilmelerin sebebi de bu. İnsanların maskesi düştü o yüzden bu kadar gündem yaratıldı. Yeşim salkım mesela kocasını aldatildigini öğrendikten sonra boşamak isteyip tehdit edilmiş. En sonnda da boşamiş. O eşin neyini konişalim zaten unlu biri degil medyada her dakika görünen biri degil. Nesi konuşulsun? Ama diğer hanim göz önünde. Dolayısıyla ben bu linçte bi haksızlık göremiyorum. Tabi kocama dokunma hashtagi çok komik ve aptalca. Fakat konunun içeriği hic öyle düşünüldüğü gibi değil.[/QUOTE]Kimden bahsettiğinizi anladım. Verdiğim örneği tek bir kişi için kast ederek vermedim aslında. İki tarafı da eşit derecede suçlu buluyorum. Bir de "muhafazakar" takılıp şu yapılanlar... O konulara girersek hiç çıkamayız bence
Başindan oyle birsey mi gecti
Oyle bir anlattin da
Ama iste konunun esas sebebi o zaten. Bu hanimefebdiler beyfendiler göründükleri gibi olmadıkları için bu kadar konuşuluyor. Mesela (kesinlikle aşağılamak için demiyorum) eşiniz sizi pavyonda çalışan bir hanımla ya da bir seks işçisiyle mi aldatsa daha çok şaşirirsiniz yoksa mahallenin hanim hanimcik namazında niyazinda görünen kızıyla mi? İste bu linç edilmelerin sebebi de bu. İnsanların maskesi düştü o yüzden bu kadar gündem yaratıldı. Yeşim salkım mesela kocasını aldatildigini öğrendikten sonra boşamak isteyip tehdit edilmiş. En sonnda da boşamiş. O eşin neyini konişalim zaten unlu biri degil medyada her dakika görünen biri degil. Nesi konuşulsun? Ama diğer hanim göz önünde. Dolayısıyla ben bu linçte bi haksızlık göremiyorum. Tabi kocama dokunma hashtagi çok komik ve aptalca. Fakat konunun içeriği hic öyle düşünüldüğü gibi değil.
Kesinlikle haklisiniz. Ben zaten bu duruma hak verme gereği bile duymuyorum çünkü zaten yerden göğe kadar haklisiniz. Kadınlar aslında dolaylı olarak kendilerini eziyoelar boyle yaparak. Erkeği gereksiz yüceltmek kendini ezdirmektir çünkü. Ben sadece gündemdeki olaya karşı farkli bir fikir beyan etmek istedim[/QUOTE]Sadece bu linç girişimine bakmayın. Konuda söylemiştim aslında burada bile böyle örnekler var. Kadın koyduğu fotoğraflardan dolayı bile eleştirilirken onu takip eden erkek adeta bir melek ilan ediliyor. Halbuki kadının adamdan haberi bile yok. Ve ayrıca muhafazakarlık adı altında türlü türlü pislikler dönüyor.
Sevgililik de bir sadakat sozudur neticede sadece kağit uzerinde degildir...onu normal erkek arkadasindan ayiran sey maneviyatin daha farkli olmasidir...yani o sadakat dedigimiz olay kagitta tescilenmiyor sadeceBen evli değilim. Eğer evli olsaydım size katılırdım. Bana söz veren kişi yani eşimi sorumlu tutardım. Ama bekarken ve dışarıdan bu gibi durumlara bakarken iki tarafı da suçlu buluyorum. Yalnızca, eşini ve çocuklarını bırakıp başka bir kadınla ilişkiye başlayan erkek, evet o adi.
Erkeklere güvenimiz Yok ki Zaten içlerinde var hepsinin. Beklentimiz kadınlardan . Kadınlar onurlu olsa erkejlere kapı kalmasa. Kadın diyor ki sen boşanmasanda olur yeterki aradan gel beni sev. Adam zaten fırsatçı. Ne evdekini kaybedeyim ne zevkimden ödün vereyim. Arada kadınlar oyuncak
Sevgililik de bir sadakat sozudur neticede sadece kağit uzerinde degildir...onu normal erkek arkadasindan ayiran sey maneviyatin daha farkli olmasidir...yani o sadakat dedigimiz olay kagitta tescilenmiyor sadece
EnisteciBirde cansu dere,ahu yağtu örneği var :) ve daha sonra yine ahu yağtu,özge ulusoy var :) kadın en yakın arkadaşlarının sevgililerini kaptı :) birinden hamile kaldı evlendi,diğeriyle de yemeğe çıktı vs vs..
Gecmis olsun :)Benim geçti
Gecmis olsun :)Benim geçti
Gecmis olsun :)
Benimde gecti daha cocuktuk i zaman yas 15 :) ama allahh korusun travma sebebi olur simdi...cifte darbe resmen
Enisteci