Hep destek Tam destek kilo verelim mi ;)

Oda iyi kuzum simde eve geldim ben hep geceleri yapiyorum leslieyi oglusumu uyuttuktan sonra
Gece de iyi aç karna yapmak çok iyi
2 ay baya uzun bir süre kendimi alistirirsam yapabilirim umarım 🤦.1 haftadır midem alışamadı bu düzene ama pes etmeyeceğim bu sefer azmedip basaracagim Allah'ın izniyle 👏👏
Aslında yapsak gerçekten yağı selüliti bel çevresini o kadar güzel hale getiriyor ki. Bırakmamak lazim
Yapalım da 15 dk da olur .Yeter ki günümüz spor yapmadan geçmesin spor yapmayınca zayiflamis hissetmiyorum kendimi 🤷
Sporsuz kilo veriliyor ama sporla 5 kilo versen 7 8 gibi gözüküyor. Etkisi Cook fazla. Başlamamız lasim kızlar . Yarın 3mil yapmayı denicem

Gece de iyi aç karna yapmak çok iyi

Aslında yapsak gerçekten yağı selüliti bel çevresini o kadar güzel hale getiriyor ki. Bırakmamak lazim

Sporsuz kilo veriliyor ama sporla 5 kilo versen 7 8 gibi gözüküyor. Etkisi Cook fazla. Başlamamız lasim kızlar . Yarın 3mil yapmayı denicem
Önceden yapmadım Leslie geçen biraz izledim komsumda önermişti çok terletiyor etkisi oluyor diye bakiyim akşama bende yapacağım inşallah 🤲🏻

Kızım krep istiyor ya 🤦krepe dayanamam Sarelle sürüp yemeyi çok severim ama yememem lazım 😫

Bu dünkü tartım bugün tartım bozulmuş biran önce alcam zaten dünden bugüne verdiğimde sanmıyorum

X