- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
Oda iyi kuzum simde eve geldim ben hep geceleri yapiyorum leslieyi oglusumu uyuttuktan sonraBen dün sadece 15dk yapabildim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda iyi kuzum simde eve geldim ben hep geceleri yapiyorum leslieyi oglusumu uyuttuktan sonraBen dün sadece 15dk yapabildim.
2 ay baya uzun bir süre kendimi alistirirsam yapabilirim umarım .1 haftadır midem alışamadı bu düzene ama pes etmeyeceğim bu sefer azmedip basaracagim Allah'ın izniyleEvet canım ama düzenli 2 ay yapmak lazım gozle görülür etki için
Yapalım da 15 dk da olur .Yeter ki günümüz spor yapmadan geçmesin spor yapmayınca zayiflamis hissetmiyorum kendimiBen dün sadece 15dk yapabildim.
Gece de iyi aç karna yapmak çok iyiOda iyi kuzum simde eve geldim ben hep geceleri yapiyorum leslieyi oglusumu uyuttuktan sonra
Aslında yapsak gerçekten yağı selüliti bel çevresini o kadar güzel hale getiriyor ki. Bırakmamak lazim2 ay baya uzun bir süre kendimi alistirirsam yapabilirim umarım .1 haftadır midem alışamadı bu düzene ama pes etmeyeceğim bu sefer azmedip basaracagim Allah'ın izniyle
Sporsuz kilo veriliyor ama sporla 5 kilo versen 7 8 gibi gözüküyor. Etkisi Cook fazla. Başlamamız lasim kızlar . Yarın 3mil yapmayı denicemYapalım da 15 dk da olur .Yeter ki günümüz spor yapmadan geçmesin spor yapmayınca zayiflamis hissetmiyorum kendimi
Önceden yapmadım Leslie geçen biraz izledim komsumda önermişti çok terletiyor etkisi oluyor diye bakiyim akşama bende yapacağım inşallahGece de iyi aç karna yapmak çok iyi
Aslında yapsak gerçekten yağı selüliti bel çevresini o kadar güzel hale getiriyor ki. Bırakmamak lazim
Sporsuz kilo veriliyor ama sporla 5 kilo versen 7 8 gibi gözüküyor. Etkisi Cook fazla. Başlamamız lasim kızlar . Yarın 3mil yapmayı denicem
Haftada 3 yapsan yeterli.Önceden yapmadım Leslie geçen biraz izledim komsumda önermişti çok terletiyor etkisi oluyor diye bakiyim akşama bende yapacağım inşallah
Haftada 3 yapsan yeterli.
Yok canim ben eskiden haftada 3 yapıyordum. Araştırdım çok kasların dinlenmesi için muhakkak dinlenme lazım haftada 3 ideal.Oo iyi baslayim ben ona hergun yapmama gerek yok yani
Yememek zorundasın eğer zayıflamayı gerçekten istiyorsanKızım krep istiyor ya krepe dayanamam Sarelle sürüp yemeyi çok severim ama yememem lazım
Yarım yedim valla pişmanımYememek zorundasın eğer zayıflamayı gerçekten istiyorsan
Aynaya bakınca kendinden memnun olmak istiyorsan yemee
Boy 164 kilo 69.8 ilk hedefim 65 ikinci hedefim 60 hadi hayırlısıSaol cnm beklyrm boy ve kilonu
Hayırlı sabahlar benim için güzel gidiyor katıldığım takımda tartı günüydü eksiyi görünce çok mutlu oldum sabah 15 dk akşam 15 dk Leslie yaptım iki gündürHayırlı sabahlar hanımlar nasıl gidiyor
Ben de dün 20dk yapabildim sadece insallah zamanla artıririmHayırlı sabahlar benim için güzel gidiyor katıldığım takımda tartı günüydü eksiyi görünce çok mutlu oldum sabah 15 dk akşam 15 dk Leslie yaptım iki gündür
Senin ki nasıl gidiyor
İnşallah çok yoruyorBen de dün 20dk yapabildim sadece insallah zamanla artıririm