Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz diyorsunuz ya 3 yıllık ilişkim var kıskanmayın neyini kıskanayım sizi tanımıyorum ilişkinizin neden beslendiğini bile bilmiyorum niye kıskanayım komiksiniz.Ayrıca insanları eğitimleriyle aşağılama dönemi demode kaldı hangi çağ bu ,boş teorileriniz size kalsın.Size kendimi anlatmak ve eğitimimi ispat etmek zorunda değilim çünkü kalitesiz bir diliniz var ama dediğiniz gibi biri de asla değilim.Yazışma üslubumdan anlaşılıyordur.Herkesi kendiniz gibi görmeniz çok trajikomik.Karşıma kötü erkekler çıkıyor diye eğitimsiz biri değilim, üslubunuz çok çirkin…

İlk banımı aldım.Artık bakire değilim.
Canım seninle birlikte diğerlerinin de banları açılmış sanırım gelir gelmez kırmızıya boyadı buraları beğenmedim atıyor yıkıldım dünden beri zor sabretmiş belli ki çıldırmıştır okuyup da yazamayınca

Aslında ben pembe ile iyi arkadaş olduğumuzu zannediyordum.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Şu an listemde zorunlu ve rainy’nin altında.Bu ikisi göster ama elletme tarzında olmadıkları ve doğal,içten oldukları için yükselişteler.

Bu konuda yorum yapıp yapmadığımı bile bilmiyorum konudaki dert neydi onu bile hatırlamıyorum sanırım son sayfalara denk geldim kırmızıya boyandım

Rainyy çok tatlı Zorunlu da iyi bir bacımız

Bu konuda yorum yapıp yapmadığımı bile bilmiyorum konudaki dert neydi onu bile hatırlamıyorum sanırım son sayfalara denk geldim kırmızıya boyandım
Aslında önceki sayfalarda kadınları aşağılayarak kurduğu cümleleri beğenmedim.Tepki o cümlelereydi.Hayatın tek(!)amacı evlenmek olan birine ne yazsan boş.

Hah bak ne güzel bir eylem “haddini bilmek”, evlenmeden evvel cinsel ilişki yaşayanların “üstünden milyon erkek” geçmiyor. Para karşılığı yapmadığımız için o betimlediğin o… da değiliz. Dolayısıyla ilk olarak ağzından çıkanı kendi kulağın duysun, ağzından çıkanı ölçüp tartmadan buraya yazarsan hoş şeyler okumazsın.

Herkes kendinden biliyor işi çok doğru. Bari Tinder’ın İngilizce anlamını öğren de gel, kolay alevlenen demek, amblemi bile alev; bir de Tinder Avcısı’nı izle, sonra Tinder dersi verirsin.

E o da haklı hiç mi duvak takmasın
Önce bir nereye takacağına karar versin.Ayak mı?
Şimdi ben aslında hala konu sahibinin sorununu anlayamadım.Yani erkeklerin beynine format mı atalım,yağmur duası gibi toplu koca duasımı edelim?Hep aynı tarz erkekler çıkıyorsa karşına insan bir kendine bakar.Niye ben hep aynı tarz erkekleri buluyorum,aradığım yol mu yanlış diye düşünür.Bu arada ben konu sahibinden BES enerjisi alıyorum.Akrep burcu olabilir.

Şimdi konu sahibin derdi ne tam olarak sayfaları okumadım ama ara sora tinder minder denk geldim yazılara.tinderden tanışıyorum ama hepsi sekaas mı istiyor diyor kızımız evlilik mi istiyor özetle.
benim de bir arkadaşım var benden bayağı bir genç hiç evlenmedi diyor ki bazen ya gerekirse ertesi gün boşanayım ama prosedür gereği bir kerecik gidip geleyim evlendirme dairesine hiç tercih edilmemiş olmaktansa boşanmış olmaya razıyım.
diyorum ona delirme evlenmemek ayıp veya kusur değil tadını çıkar mis gibi hayatın var

Yani evlenmiş olmak için evlenmek istiyor.Aslında bu çok üzücü bir şey.

Ben dediğimi nerden çıkarıyorsunuz erkekler diyor dedim her alevi öyle algılamak size özgü neyse daha yazmak istemiyorum

Ben dediğimi nerden çıkarıyorsunuz erkekler diyor dedim her alevi öyle algılamak size özgü neyse daha yazmak istemiyorum
Hangi erkekler onlar?
Benim çevremdeki ben dahil çoğu kadın arkadaşım bakire değilken evlendi.
Her erkek aynı değil. O çirkin ağızla üstünden geçme olarak bakan erkekler var herhalde çevrenizde ama hayır öyle olmayan çok erkek var.
Ha erkekler dediğiniz gibi düşünüyorsa da umrumda olmaz. Burada görüyoruz iktidarsız çıkan erkekleri. Evlilik öyle körü körüne risk alınacak bir şey değil. Hayat görüşü ne kadar önemliyse seks de o kadar önemli. Bilmeden görmeden körü körüne evlenmek istemiyor artık kadınlar da. Ben şahsen sevişmeden evlenmezdim bu riski alamazdım. Bu nedenle de sığ düşünceli erkekleri çevremde barındırmadım.
Keza bana ilk gece gelecek üç damla kan olarak bakmayan biriyle evlendiğim için de kendimi tebrik ediyorum. Hoş ben uygulamada erkek avına da çıkmadım. Asıl oralarda kadın arayan erkek bana ezik gelir.

Aşın bunları sosyal medya artık günümüz kadınlar istediği yerden eş arayabilir bu görüş de erkeğe hizmet etmek demek.Ezik ne demek ya çirkin üslup istediği yerde kadın eş arayabilir.Kadın Özgür istediği yerde takılır.O görüşte adamlara prim verseydim şu an sizinle konuşmak yerine o sığ düşüncedeki adam olurdu

Aradaki fark şu.
Bir erkek oradan arıyorsa ileride de arayışa geçebilir. Benim kriterlerimden biri de parayla seks yapmayan tinder gibi yerlerde ava çakmayan erkeklerdi. Dediğim gibi bu bir hayata bakıştır. Gelişine kadın arayan arkadaş arayan tipler gözümde abazadır. Ben tercih etmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…