Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iyi anlasiyorduk, ve aramizda cok buyuk bir cinsel cekim vardi ama o kadar. Arada bir bag elbetteki kuruluyor, sonucta bu da bir iliski turu, tek gecelik iliski de bir iliski mesela. FWB'mi insan olarak cok severim ama ondan asla sevgili olmaz, yuzune de derdim o da kabul ederdi zaten Bunu ikimiz de bildigimiz icin iliski organik olarak hicbir zaman romantik bir iliskiye evrilmedi. Bu sekilde baslayip sevgililige evrilen iliskim de oldu. Yani kisiye/iliskinin gidisatina gore degisiyor bence, herkesle ayni sekilde bag kurulmuyor. Yani bende boyle oldu en azindan ama duygusal/romantik bir kadin da degilimdir bunu da ekleyeyim.

Oralarda cinsellik arayanlar, memur arayanlar, para söğüşleyecek kadın arayanlar ölesiye kapışır evlenen varsa tebrik ederim.

Oralarda cinsellik arayanlar, memur arayanlar, para söğüşleyecek kadın arayanlar ölesiye kapışır evlenen varsa tebrik ederim.
Vardır belki ama çok nadir bence. İnstagramı aktif kullanırım, paylaşım yapıyorum hoşuma gidiyor ama bu uygulamayı biriyle tanışmak için kullanmıyorum. Gerçekten sana yazan bir sürü kıza da yazmış oluyor. Takip ettiklerim sadece tanıdıklarımdır ya da sevdiğim bir ünlü ama erkeklerin takip listesine bazen bakıyorum, Asya Avrupa arası ipek yolu mücadelesi vermiş adeta hepsine uğramış :) Bikaç kız arkadaşımda yapıyor bunu mesela. Garibim fake olduğunu da anlamıyor çoğu hesabın nerede polis, avukat var takibe almış bu kim beni takip etti nereden tanıyorsun diyorum '' tanımıyorum ki '' diyor. Ve bu arkadaşım sürekli yalnız olmaktan şikayetçi Bazen şaşırmıyorumda niye yalnız olduklarına. Abartısız söylüyorum 200 takip ettiği erkekten 180 ini tanımaz. Ünlü, vlog, influencer falanda değil. Asker, polis

Kadınlar grubunda söğüşleyecek erkek arayanlar, üniforma fetişistleri, maaşlı erkek arayanlar, evlenmek isteyenler şeklinde kategoriler var demek ki

Kadınlar grubunda söğüşleyecek erkek arayanlar, üniforma fetişistleri, maaşlı erkek arayanlar, evlenmek isteyenler şeklinde kategoriler var demek ki
Var olmaz mı askerli ve polisli olacak Birde üniforma hayranlığı çok fazla. E polislerde durur mu atıyor silahlı resimleri kızı kalbinden vuruyor asdfghjkl

Erkeklerin gözünde öyle değil fb yaşayan adam kadınlar 1-2 saat o… oluyorlar dedi çok aşağılayıcı ve ben onların bu toplumdaki bakışlarını söylüyorum
Neredeyse kırk yaşına merdiven dayayıp bir baltaya sap bile olamamak da kötü, tanıdığın tanıştığın heriflerin kalibresi de ortada, hayatında doğru düzgün tek bir ilişkin olmamış; bu konularda analiz kasacak en son kişi olabilir misin? Erkeklerin gözünde Tinder’dan tanıştığı heriflerin evine gidip çıngıllı fıstık oynayıp bakireyim diye gezenlere ne deniyor biliyor musun? Araştırmanı öneririm.

Pete Davidson'a bakınca da gayet sıska sıradan bir tip. Ama çıktığı ünlüler

Ariana Grande
Kate Beckinsale
Kaia Gerber
Phoebe Dynevor

Kim Kardashian

BSE nelere kadir

şöyle şifreli yazmayın yaşım tutmuyor anlamıyorum
gugulladım bu çıktı
ergin sığırların merkezi sinir sistemini etkileyen, yavaş seyirli, ilerleyici ve öldürücü bir hastalık.
bse ne ayol

şöyle şifreli yazmayın yaşım tutmuyor anlamıyorum
gugulladım bu çıktı
ergin sığırların merkezi sinir sistemini etkileyen, yavaş seyirli, ilerleyici ve öldürücü bir hastalık.
bse ne ayol
Büyük s... Enerjisi :) yani ekrandan gözümüze giren biseyi var . Adamın ismini yazarsanız fotolarda net şekilde görürsünüz :)

Zamanımızın değişmesi değer yargılarımızı değiştirmemeli. Bazı bireyler için evlilik öncesi ilişki gayet doğalken bazıları için aşılamayacak bir durum. iki tarafı da yargılamıyorum. ancak doğru bir insan bulduğunda zaten senin düşüncene uygun olan biri olmuş olacak. sırf evleneceksin diye sana göre yanlış olduğunu düşündüğün şeye zorlanmak zorunda değilsin bu çok saçma yani. diyelim beğendin o da seni beğendi birlikte olmak istedi evlenme niyetim var dedi. sonra işler yolunda gitmedi ve evlenemediniz. O zaman ne olacak? Bak kastettiğim bakire olmayan evlenmesin demekte değil. böyle düşünceleri bağnaz buluyorum. ama karşı taraf istiyorsa sen istemiyorsan bir şeylere zorlanamazsın. her konuda bu böyle.

Hakaretlerinizi aynen size iade ediyorum

.Böyle hadsiz yazışma yapamazsınız…Bilmeden ahkam kesmeyin.Tinderden tanıştığım adamların evine gidecek cesaretim asla olmaz bu zamanda çok boş konuşmuşsunuz ve kişi kendinden bilir işi….Çok çirkin bir üslubunuz var…O dediklerinizi aynen size iade ediyorum…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…