- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.884
- 268
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Zorunlu demişken geçenlerde bir konu açmıştı sevgilimin pipisi çok küçük hissetmiyorum hatta tam olarak hatırlamıyorum ama t…rı yapışık mı küçük mü ne bir şey yazmıştı evlenmeden görmeseydi kutusundan küçük çıkacaktıRainyy ye çok tatlı zorunlu ya da iyi bir bacımız dedin ya işte orda senle bi uzaklaştık
Bazen ban yemek istiyor insan zırt pırt foruma girmemek içinKonu sahibesi dahil topikteki genel üslup düzelmezse bir koçun gazabı isimli sinema filmi çekebiliriz
Eki Görüntüle 3215313
Onlar ne güzel boynuzlar öyle hey maşallah.Konu sahibesi dahil topikteki genel üslup düzelmezse bir koçun gazabı isimli sinema filmi çekebiliriz
Eki Görüntüle 3215313
Ya kahkahayı patlattım hshxshshdZorunlu demişken geçenlerde bir konu açmıştı sevgilimin pipisi çok küçük hissetmiyorum hatta tam olarak hatırlamıyorum ama t…rı yapışık mı küçük mü ne bir şey yazmıştı evlenmeden görmeseydi kutusundan küçük çıkacaktıKhomyuk çok doğru söylüyor
Kısa bir süre icinde olduysa ritüel,bağlama,aşık etme vs gibi bir işlemin kurbanı olmuş olabilir
Hahahah bu kadar olur kvdem hocaya sormuş bu çocuk neden benden kopamiyor diye hoca şey demiş oğlun büyülenmiş hiç uğrasmaAyy kaynanam adimi büyücüye cikartmişti kendi çapinda.
En son eşime demiş oglum sende buyu var hatta annemle filan toplanip buyu yapmişiz o derece. Tek başima buyuyu de beceremiyorum herhal gozunde.
İnsanlar kısa surede aşik olabilir.Yapmayin.
Hahahah bu kadar olur kvdem hocaya sormuş bu çocuk neden benden kopamiyor diye hoca şey demiş oğlun büyülenmiş hiç uğrasmayani çok aşık demek istemiş heralde yani ins.
Büyücünün numarası lazımdı bir arkadaş soruyor daUzun sürse büyü, kisa sürse büyü. Bi de bence kendilerinden biliyorlar işi. Kvdem falci filan gezen bir tip ondan ne olsa aklina oyle seyler gelirdi zaten.
Sanki buyuye ihtiyacim var. Kvmin gorup gorebilecegi en guzel gelinim omrunde gorcek miydi acaba benim gibi gelini.
Büyücünün numarası lazımdı bir arkadaş soruyor da
Buyucu bizzat benim biyrun.
Kız, kadin kendi kac senelik oglunu tanimiyor bana suç buluyor. Diyor ki benim oglum cok geleneksel erkektir ama eşim annesinin dusundugu gibi biri degil.Sanki ben yaptim bir şey gibi bana suç atiyor sonra degismis diye ama ben tanidigmdan beri degismedi.
Benimki de diyordu oğlum hiç iş yapmaz. Dedim bir pilav yapıyor parmaklarını yersin. Kadın şok
Kendileri çocuklarına kıyamayıp yaptırmadığı her şeyleri "elin kızı" için yapılınca zoruna gitmesi normalAynen sizdeki gibi oldu işte.
Bi de eşime kendi memleketlerinden kiz bulup duruyormuş kv, eşim de ben evlenmeyecegim hayatim boyunca diyip duruyormuş.
İhale bana kalmiş oldu böylece.
Tereyağlı mıBenimki de diyordu oğlum hiç iş yapmaz. Dedim bir pilav yapıyor parmaklarını yersin. Kadın şok
Domatesliyi bilmem de tereyağlı ne zaman yapacak enişte iftara gelelim miHem tereyağlı hem de domatesli
Dün yaptı tereyağlıDomatesliyi bilmem de tereyağlı ne zaman yapacak enişte iftara gelelim mi
Tamam ya gelmeyelimDün yaptı tereyağlıyanına da mercimek çorbası yapmış miss
Ayy kaynanam adimi büyücüye cikartmişti kendi çapinda.
En son eşime demiş oglum sende buyu var hatta annemle filan toplanip buyu yapmişiz o derece. Tek başima buyuyu de beceremiyorum herhal gozunde.
İnsanlar kısa surede aşik olabilir.Yapmayin.
Simdi size Turk ve yabanci kayinvalide farkini anlatayim. Biz tanistiktan 1 ay sonra beraber yasamaya basladik, 3 ay sonra esim bana evlenme teklif etti. Kayinvalidem ben hamileyim sanmishatta kendini bunu inandirmis, cunku esim de hic evlilikten konu acmiyormus benimle tanisana kadar Tanistiktan 6 ay sonra evlendik ve ilk defa yuzyuze dugunde tanistik. Bana hic soramadi ama esimi baya darlamis, beni de baya inceledi gobek var mi falan diye. Gelinligimde bu modele benziyordu asagiya dogru hafif bollasiyor diye kayinvalidecegim iyice supheye dusmus olabilir
Bu genelde oluyor ama gorece biraz daba hizli evlilik olunca hamile mi diye dusunuyorlar.Bizde de bana soran olmadi ama dusunmuşlerdir mutlaka eşim de bir sey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?