Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rainyy ye çok tatlı zorunlu ya da iyi bir bacımız dedin ya işte orda senle bi uzaklaştık
Zorunlu demişken geçenlerde bir konu açmıştı sevgilimin pipisi çok küçük hissetmiyorum hatta tam olarak hatırlamıyorum ama t…rı yapışık mı küçük mü ne bir şey yazmıştı evlenmeden görmeseydi kutusundan küçük çıkacaktı Khomyuk çok doğru söylüyor

Ya kahkahayı patlattım hshxshshd

Kısa bir süre icinde olduysa ritüel,bağlama,aşık etme vs gibi bir işlemin kurbanı olmuş olabilir

Ayy kaynanam adimi büyücüye cikartmişti kendi çapinda.
En son eşime demiş oglum sende buyu var hatta annemle filan toplanip buyu yapmişiz o derece. Tek başima buyuyu de beceremiyorum herhal gozunde.

İnsanlar kısa surede aşik olabilir. Yapmayin.

Hahahah bu kadar olur kvdem hocaya sormuş bu çocuk neden benden kopamiyor diye hoca şey demiş oğlun büyülenmiş hiç uğrasma yani çok aşık demek istemiş heralde yani ins.

Hahahah bu kadar olur kvdem hocaya sormuş bu çocuk neden benden kopamiyor diye hoca şey demiş oğlun büyülenmiş hiç uğrasma yani çok aşık demek istemiş heralde yani ins.

Uzun sürse büyü, kisa sürse büyü. Bi de bence kendilerinden biliyorlar işi. Kvdem falci filan gezen bir tip ondan ne olsa aklina oyle seyler gelirdi zaten.

Sanki buyuye ihtiyacim var. Kvmin gorup gorebilecegi en guzel gelinim omrunde gorcek miydi acaba benim gibi gelini.

Büyücünün numarası lazımdı bir arkadaş soruyor da

Büyücünün numarası lazımdı bir arkadaş soruyor da

Buyucu bizzat benim biyrun.

Kız, kadin kendi kac senelik oglunu tanimiyor bana suç buluyor. Diyor ki benim oglum cok geleneksel erkektir ama eşim annesinin dusundugu gibi biri degil. Sanki ben yaptim bir şey gibi bana suç atiyor sonra degismis diye ama ben tanidigmdan beri degismedi.

Benimki de diyordu oğlum hiç iş yapmaz. Dedim bir pilav yapıyor parmaklarını yersin. Kadın şok

Benimki de diyordu oğlum hiç iş yapmaz. Dedim bir pilav yapıyor parmaklarını yersin. Kadın şok

Aynen sizdeki gibi oldu işte.
Bi de eşime kendi memleketlerinden kiz bulup duruyormuş kv, eşim de ben evlenmeyecegim hayatim boyunca diyip duruyormuş.

İhale bana kalmiş oldu böylece.

Aynen sizdeki gibi oldu işte.
Bi de eşime kendi memleketlerinden kiz bulup duruyormuş kv, eşim de ben evlenmeyecegim hayatim boyunca diyip duruyormuş.

İhale bana kalmiş oldu böylece.
Kendileri çocuklarına kıyamayıp yaptırmadığı her şeyleri "elin kızı" için yapılınca zoruna gitmesi normal

Simdi size Turk ve yabanci kayinvalide farkini anlatayim. Biz tanistiktan 1 ay sonra beraber yasamaya basladik, 3 ay sonra esim bana evlenme teklif etti. Kayinvalidem ben hamileyim sanmis hatta kendini bunu inandirmis, cunku esim de hic evlilikten konu acmiyormus benimle tanisana kadar Tanistiktan 6 ay sonra evlendik ve ilk defa yuzyuze dugunde tanistik. Bana hic soramadi ama esimi baya darlamis, beni de baya inceledi gobek var mi falan diye. Gelinligimde bu modele benziyordu asagiya dogru hafif bollasiyor diye kayinvalidecegim iyice supheye dusmus olabilir

Eklentiler

• kalin-askili-cicek-aplikeli-tul-etekli-a-kesim-gelinlik-yeni-sezon-gelinlikler-dreamon-for-ol...webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 52

Bu genelde oluyor ama gorece biraz daba hizli evlilik olunca hamile mi diye dusunuyorlar. Bizde de bana soran olmadi ama dusunmuşlerdir mutlaka eşim de bir sey demedi.

Bu genelde oluyor ama gorece biraz daba hizli evlilik olunca hamile mi diye dusunuyorlar. Bizde de bana soran olmadi ama dusunmuşlerdir mutlaka eşim de bir sey demedi.

Evet, benim kayinvalidem kotu olarak dusundugu icin degil de, torun cok istedigi cok heveslenmisti. Ama sansina neredeyse 4 sene olacak evleneli cocuk yok, istemiyoruz da. Benim yuzume karsi hic soramiyor sanirim cekindigi icin ama esimi duzenli olarak torun da torun diye darliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…