- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
O hatun da çok hoştuSonra Adriana Lima ya benzeyen Türk bir oyuncu vardı onunla da sevgili oldu hatta
Afet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeylerO hatun da çok hoştu
Acaba ne ahaha belki başka alanlarda yeteneklidir asdfAfet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeyler
BSE?Afet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeyler
Bence deAcaba ne ahaha belki başka alanlarda yeteneklidir asdf
Aynen öyle :)
Çocuk adam enerjisi veriyordu ama demek ki bar bisiler , bu kadar kadın yanılıyor olamazHalbuki o adamdan hep tam tersi enerjisini almıştım
O kadar estetikle ben de afet olurum ben de başrol olurumAfet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeyler
Pete Davidson'a bakınca da gayet sıska sıradan bir tip. Ama çıktığı ünlülerHalbuki o adamdan hep tam tersi enerjisini almıştım
Bana ne kadar estetik yaparlarsa yapsın sıfır beden olamam, mantı börek dolma çok seviyomO kadar estetikle ben de afet olurum ben de başrol olurum
Aynen aynen o adamın ekrandan gözümüze giriyorduPete Davidson'a bakınca da gayet sıska sıradan bir tip. Ama çıktığı ünlüler
Ariana Grande
Kate Beckinsale
Kaia Gerber
Phoebe Dynevor
Kim Kardashian
BSE nelere kadir
Bana o adam itici geliyor yaÇocuk adam enerjisi veriyordu ama demek ki bar bisiler , bu kadar kadın yanılıyor olamaz
Bu 5 ismi ortak paydada buluşturan hayatPete Davidson'a bakınca da gayet sıska sıradan bir tip. Ama çıktığı ünlüler
Ariana Grande
Kate Beckinsale
Kaia Gerber
Phoebe Dynevor
Kim Kardashian
BSE nelere kadir
Biz ekmeğimizi beynimizle kazanan kadınlarız bedenimizle değil boşver av.hanımcım bırak onlar sıfır beden olsunlarBana ne kadar estetik yaparlarsa yapsın sıfır beden olamam, mantı börek dolma çok seviyom
Sonra Adriana Lima ya benzeyen Türk bir oyuncu vardı onunla da sevgili oldu hatta
Ayy tabii canım zaten hiç istemem onlar gibi olmak hıhhh bizim zekamız yeterBiz ekmeğimizi beynimizle kazanan kadınlarız bedenimizle değil boşver av.hanımcım bırak onlar sıfır beden olsunlar
Daha da var bunlar en ünlüleriBu 5 ismi ortak paydada buluşturan hayat
O tipten beklenmeyecek bir boyutAynen aynen o adamın ekrandan gözümüze giriyordu
Niye aklıma “ekmAg” geldiBiz ekmeğimizi beynimizle kazanan kadınlarız bedenimizle değil boşver av.hanımcım bırak onlar sıfır beden olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?