- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.882
- 268
- Konu Sahibi pembekuvars30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradaki fark şu.
Bir erkek oradan arıyorsa ileride de arayışa geçebilir. Benim kriterlerimden biri de parayla seks yapmayan tinder gibi yerlerde ava çakmayan erkeklerdi. Dediğim gibi bu bir hayata bakıştır. Gelişine kadın arayan arkadaş arayan tipler gözümde abazadır. Ben tercih etmem
Konu sahibine değil yazdıklarım aslında. Bir kadın dahi “bakire olayım da evlenirken bakire arayana denk gelirsem sorun olmasın” düşüncesinden uzaklaşırsa en azından kardır diye bakıyorum.
Benim eşimden önce ilişkilerim oldu. Seviştiklerim de oldu. Mesela eski sevgililerimden biri tam da bu kafadaymış. Kafadaymış diyorum bakire olduğunu düşündüğü eski sevgilisi geri dönünce beni bakire değilim diye terk edip eskisiyle evlendiKadında ondan memnun olmayabilir yani bu çok yönlü bir bakış aynı şey herhangi bir yerde tanıştığınız erkek içinde geçerli günümüzde artık.
Aradaki fark şu.
Bir erkek oradan arıyorsa ileride de arayışa geçebilir. Benim kriterlerimden biri de parayla seks yapmayan tinder gibi yerlerde ava çakmayan erkeklerdi. Dediğim gibi bu bir hayata bakıştır. Gelişine kadın arayan arkadaş arayan tipler gözümde abazadır. Ben tercih etmem
Kısa bir süre icinde olduysa ritüel,bağlama,aşık etme vs gibi bir işlemin kurbanı olmuş olabilirBenim bir arkadaşımın 3 aydan uzun süren ilişkisi olmamıştı hatta fb takılan biriydi ama bir kıza baya aşık oldu sırrı formülü ne bilmiyorum bilen varsa söylesin. Sanırım erkekler aşık değillerse bağlanmıyorlar olayı da cinselliğe çekiyorlar
Ben akrep burcuyum. ÜzdünÖnce bir nereye takacağına karar versin.Ayak mı?
Şimdi ben aslında hala konu sahibinin sorununu anlayamadım.Yani erkeklerin beynine format mı atalım,yağmur duası gibi toplu koca duasımı edelim?Hep aynı tarz erkekler çıkıyorsa karşına insan bir kendine bakar.Niye ben hep aynı tarz erkekleri buluyorum,aradığım yol mu yanlış diye düşünür.Bu arada ben konu sahibinden BES enerjisi alıyorum.Akrep burcu olabilir.
Aslında ben akrepleri severim.İyi de anlaşırım.Genelleme de yapmak istemiyorum.Bazen başka karanlık,gizemli bir tarafları olduğunu hissediyorum.Ama bir şekilde ortamdaki akrepleri hissederim.Eğlenceli insanlar olduğunu düşünüyorum.Zaten benim en yakın arkadaşlarım Akrep,Yengeç ve Başak olmuştur genelde.Ben akrep burcuyum. Üzdün![]()
Ben eşimle tinderdan tanıştım. Evlilik öncesi de beraberliğimiz olmadı. Bence oraya açık açık yaz, evlilik öncesi cinsellik istemiyorum. Ciddi bir ilişki istiyorum diye. Çok linç eden çıkacak, burası o amaçla bir program değil diye ama en azından hemen elersin bu tarz düşünenleri… ha ama gerçekten zamane erkekleri bu tarzda, yine de hepsi değil ve sen de olmayan azınlığı bulacaksınBiliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Kuyruğumuza basılmasa çok tatlı kimseleriz aslındaAslında ben akrepleri severim.İyi de anlaşırım.Genelleme de yapmak istemiyorum.Bazen başka karanlık,gizemli bir tarafları olduğunu hissediyorum.Ama bir şekilde ortamdaki akrepleri hissederim.Eğlenceli insanlar olduğunu düşünüyorum.Zaten benim en yakın arkadaşlarım Akrep,Yengeç ve Başak olmuştur genelde.
Rainyy ye çok tatlı zorunlu ya da iyi bir bacımız dedin ya işte orda senle bi uzaklaştıkRainyy çok tatlıZorunlu da iyi bir bacımız
Pembeden sonra içimde herkese karşı sevgi pıtırcıkları yeşerdi ne yapayımRainyy ye çok tatlı zorunlu ya da iyi bir bacımız dedin ya işte orda senle bi uzaklaştık![]()
Rainny senin olsun bacim aman amanPembeden sonra içimde herkese karşı sevgi pıtırcıkları yeşerdi ne yapayım![]()
Konu sahibesi dahil topikteki genel üslup düzelmezse bir koçun gazabı isimli sinema filmi çekebilirizKuyruğumuza basılmasa çok tatlı kimseleriz aslında![]()
Selam koçKonu sahibesi dahil topikteki genel üslup düzelmezse bir koçun gazabı isimli sinema filmi çekebiliriz
Eki Görüntüle 3215313
Tamam ablam ben mesajı aldımKonu sahibesi dahil topikteki genel üslup düzelmezse bir koçun gazabı isimli sinema filmi çekebiliriz
Eki Görüntüle 3215313