Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadında ondan memnun olmayabilir yani bu çok yönlü bir bakış aynı şey herhangi bir yerde tanıştığınız erkek içinde geçerli günümüzde artık.

Konu sahibine değil yazdıklarım aslında. Bir kadın dahi “bakire olayım da evlenirken bakire arayana denk gelirsem sorun olmasın” düşüncesinden uzaklaşırsa en azından kardır diye bakıyorum.
Çünkü kusura bakmasınlar ama erkeklerin o dönemi geride kalacak.
Yok öyle ben tinderda arayayım takılayım ama bakireyle evleneyim kafası.
Varsa da orada kaliteli bir kadın durmamalı.
Ben kimseye geçmişimin hesabını vermem. Zaten bakireliğe önem veren adam da tercih etmem. Evlenmeyecekse de paşa keyfi bilir. Ben yatakta görmeden evlenmem.

Kadında ondan memnun olmayabilir yani bu çok yönlü bir bakış aynı şey herhangi bir yerde tanıştığınız erkek içinde geçerli günümüzde artık.
Benim eşimden önce ilişkilerim oldu. Seviştiklerim de oldu. Mesela eski sevgililerimden biri tam da bu kafadaymış. Kafadaymış diyorum bakire olduğunu düşündüğü eski sevgilisi geri dönünce beni bakire değilim diye terk edip eskisiyle evlendi ve bunu yaparken bana ağlaya ağlaya ben geçmişi sindiremem yoksa seni hala seviyorum demişti. Kızla ilişkileri devam ederken bana içip içip mesaj atar arardı. Kurtulmak için telefon numaramı değiştirdim. Ben dik durmasam belki döner evlenirdi ama her kavgada da geçmişi konuşurdu. Bir gıdım pişmanlık yaşamadım. Keşke bakire olsaydım onla evli olurdum demedim. Çünkü bakire olsaydım benle evlenirdi. Eskisiyle bakire diye barıştı. Ben o kızcağıza acıyorum aslında nasıl bir öküzle yuva kurdu haberi yok. Ben sonra çok aşık oldum, çok daha güzel seven, kıskançlıklar yaşatmayan bir adamla evlendim. Hem tip olarak hem davranış olarak çok daha iyisiyle çok daha güzel bir aşkla evlendim.

%10000000000000000

Kısa bir süre icinde olduysa ritüel,bağlama,aşık etme vs gibi bir işlemin kurbanı olmuş olabilir

Ben akrep burcuyum. Üzdün

Ben akrep burcuyum. Üzdün
Aslında ben akrepleri severim.İyi de anlaşırım.Genelleme de yapmak istemiyorum.Bazen başka karanlık,gizemli bir tarafları olduğunu hissediyorum.Ama bir şekilde ortamdaki akrepleri hissederim.Eğlenceli insanlar olduğunu düşünüyorum.Zaten benim en yakın arkadaşlarım Akrep,Yengeç ve Başak olmuştur genelde.

Ben eşimle tinderdan tanıştım. Evlilik öncesi de beraberliğimiz olmadı. Bence oraya açık açık yaz, evlilik öncesi cinsellik istemiyorum. Ciddi bir ilişki istiyorum diye. Çok linç eden çıkacak, burası o amaçla bir program değil diye ama en azından hemen elersin bu tarz düşünenleri… ha ama gerçekten zamane erkekleri bu tarzda, yine de hepsi değil ve sen de olmayan azınlığı bulacaksın

Kuyruğumuza basılmasa çok tatlı kimseleriz aslında

Tinder yerine başka bir sürü date uygulaması var, ben çok hoş kaliteli insanlarla tanıştım , cinsel bir şey görmedim, hatta biriyle neredeyse evleniyordum. İnsanların sadece kendi sosyal çevresinden aynı kafada birileriyle tanışması çok kolay değil, her sitede takılan da abaza değil, öyle olan da hemen anlaşılıyor. Dışarda tanıştığınız da tinderda takılıyor mu takılmış mı nerden bileceksiniz? Herhangi birinin size fantezilerini anlatacak noktaya gelmemesi lazım, bunu çizemiyorsunuz.
Erkeklerin ne düşündüğünden de size ne ki? Cinsellik yaşamak zorunda değilsiniz elbette, bunu baştan belirtin. Kafanızda cinsellik ve erkekler hakkında tuhaf düşünceler var, beni bakireyim diye isteyen adamı napayım ki? Leş gibi düşünceye sahip birileri var diye ben neden kendimi kapana kıstırayım?
Sizden tam anlamıyla hoşlanmıyor genelde anladığım kadarıyla karşı taraf, bu yüzden de hiç çekinmiyor, canı ne isterse konuşuyor saygı duymuyor, siz de kestirip atmıyor, saçma salak erkek düşünceleriyle beyninizi dolduruyorsunuz. Bakireler hakkında da tonla iğrenç şey konuşuluyor, ee yani? Sizin bir duruşunuz fikriniz yok mu?

Bu konuda nasıl bi tavsiye verilir ki. Kendiniz gibi olan birileri varsa onları bulacaksınız, sizi bu yüzden eleyenlere yapabilecek bişeyiniz yok. Bence erkekler de artık evlenmeden önce evlenecekleri kadınla cinsellik yaşamak istiyorlar, kimse evlilikte sürpriz yaşamak istemiyor artık. Evliliğin bedeli ağır.

Ben şunu anlamadım 30+ bir erkekler beraber olurken cinsel bir paylaşım olmasın istiyor peki bu erkek ne yapacak yani liseliler gibi sahil kenarında yürüyüp evine mi dönecek ki artık liseliler bile neler yapıyor??

Cinsellik aramayı kafanızda büyütmeyin.. elbette daha ikinci kelimesi sex olan bir abazaya denk geldiyseniz başka ama erkek cinsellik arıyor diye şikayet etmek bana biraz tuhaf geldi. sonra buralarda kocam cinsellikten uzak diye konular açılıyor bence bakış açınızı değiştirin ya da konu komşu birini bulsun onla evlenin sosyal mecralardan uzak durun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…