- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.814
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Kişisel değil üstünüze alınmayın.Hepimize yapıyor.Size düzgünce yardımcı olmaya çalışıyorum neden beğenmedim atıyorsunuz? Daha iyi bir alternatif mi var? Hem seküler hem de cinsellige karşı 30 yaş üstü adam bulmak kolay mı?pembekuvars30
Sorunlu biri sanırım.Kişisel değil üstünüze alınmayın.Hepimize yapıyor.
Eski mesajlarına gözden geçirirseniz anlarsınız.Şimdi buna da beğenmedim atar.Sorunlu biri sanırım.
Bırakın Allah aşkınaSize düzgünce yardımcı olmaya çalışıyorum neden beğenmedim atıyorsunuz? Daha iyi bir alternatif mi var? Hem seküler hem de cinsellige karşı 30 yaş üstü adam bulmak kolay mı?pembekuvars30
Size düzgünce yardımcı olmaya çalışıyorum neden beğenmedim atıyorsunuz? Daha iyi bir alternatif mi var? Hem seküler hem de cinsellige karşı 30 yaş üstü adam bulmak kolay mı?pembekuvars30
35+ bir adam muhafazakar değilse neden sıcak bakmasınevlilik öncesi sıcak bakmasa yeter
35+ seküler bi adam şimdi sıcak bakmazsa bi ömür bakmaz. Tehlikenin farkında değil35+ bir adam muhafazakar değilse neden sıcak bakmasın
Zor biraz ama
Muhafazakarlar da zaten evlilik sonrasını destekliyor.evlilik öncesi sıcak bakmasa yeter
Muhafazakarlar da zaten evlilik sonrasını destekliyor.
Hııı sen üstünden altından geçirirken çok saygılıydın. Şimdide saygı bekliyorsunMune konu kapatılsın çünkü takmışlar bi muhafazakara erkek isteyebilir mantığı kapatın lütfen konuyu kimsenin saygısızlığını okumak istemiyorum
Hııı sen üstünden altından geçirirken çok saygılıydın. Şimdide saygı bekliyorsun
Tutarlı değilsin. Burada evlenmeden önce cinsellik yaşamayanlar sizin aldığınız yorumları almıyorlar. Çünkü tutarlılar. Hem öyle hem böylesi olmaz.ya sizde çok saygılıydınız ya sizden farklı yaşayan insana saygınız yok bir kez aynı sizin gibi mi yaşamalıyım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?