• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

Ben de varım tabi ki. Saat 11-12 bana da çok uygun. :34:
Ve evet uyarıyı ben de hatırlatmak istiyorum. Lütfen konumuz dini boyutu aşmasın. Çünkü forumda dini içerikli paylaşım yapmak yasak. Bilginize. :)

1.sağlık (ailem,kendim ve sevdiklerim için)

2.Kpss yi kazanıp memur olmak

3.Sevdiğim kişiyle hayırlı bir evlilik yapmak

Benim hayattan beklentilerim bunlar... Rabbim bu mübarek ramazan ayının hürmetine hepiizin dualarını kabul günahlarını affetsin.. Dileklerimiz hayırlı bi şekilde umarım gerçek olur:16:

Son düzenleme:
kızlar bu topiği yeni gördüm ve kesinlikle tam benlik lütfen beni de alın aranıza çünkü düşünce gücüne pozitif enerjinin önemine cidden inanıyorum olumlu ne düşünürsek , kalpten istersek gerçek oluyor
daha dün başıma geldi ben öğretmenim hizmet puanım genç olduğum için az fakat dünkü yerleştirmelerde
bizim okuldan en iyi okula ben yerleştirildim
çünkü hep olumlu düşündüm,pozitif enerjiyle doluydum
eminim daha da istediklerimin hepsi gerçek olacak :))
şartlarınızı öğreneyim ben de katılayım size :46:

Yaz tatilinde buralar boş oluyor genellikle. Bakalım ne zaman başlayacağız. Yeni gelenler hoş gelmişler. :21:

kızlar bu topiği yeni gördüm ve kesinlikle tam benlik lütfen beni de alın aranıza çünkü düşünce gücüne pozitif enerjinin önemine cidden inanıyorum olumlu ne düşünürsek , kalpten istersek gerçek oluyor
daha dün başıma geldi ben öğretmenim hizmet puanım genç olduğum için az fakat dünkü yerleştirmelerde
bizim okuldan en iyi okula ben yerleştirildim
çünkü hep olumlu düşündüm,pozitif enerjiyle doluydum
eminim daha da istediklerimin hepsi gerçek olacak :))
şartlarınızı öğreneyim ben de katılayım size :46:

Ne kadar güzel tebrik ederim. :46::46: İlk sayfalarda var çalışmalarımız. :34:

Allahım böyle bir başlığı neden şimdiye kadar görmedim,bende varım ,beni de alın lütfen aranıza....

Son düzenleme:
Kızlarr enerjilerimizi birleştirmeye yine başlayalım dualarımıza:16: Çağlam listemizi yaparmısın yine yetki sendeydi devam ettir cnm:16:

yarına beğendiğim gelinlik ve kına elbisesine nolur kayınvalidem ve nişanlım birşey bulmasın alalım :1::1: özellikle maddi açıdan :16::16:

Back
X