• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

her evlilik de olur canım kaldı ki sadece evlilik degil işte hayatın her noktasında zaman zaman o evrelerden geciliyor

guclu hatunlarız biz evelaalah kalıcaz altından :16::16:

hazırlıklar stresli ve zor gibi biraz nisanlım her zaman benle olamıyor aksi gibi de habire görev cıkıyor ve uzaga gidiyor o kısım zorluyo bizi baya

onun dısında cooooooooook heyecanlııı ve tatlı bir bekleyis var tabii :16::16::16::9:
Allah muhabbetinizi bozmasın canım :16:
Ben de evlendim eşim çok yoğun...
Bu yüzden çok zorluk çekiyorum..
Ve aslında içsel mutluluğa ihtiyacım olduğunu,, sadece kendimle mutlu olabilmeyi öğrenmem gerektiğini anladım...
Bunun yollarını bulmam gerekiyor:26:
Mutluluğu başkasında aramamak lazımmış,,kendi kendinle mutlu olmayı bileceksin bu hayatta...

amin tatlım

çok hakllısın prensescim aslında aynı dertten muzdaripmişiz...

beni dde nisanlımın uzakta olusu cok etkilemeye basladı ve psikolojime olan etkileri artık fiziki dunyadada gormeye basladım...

her gun el-ayak titremeleri yasıyorum hafif siddetli

ve bu titremeler yalnızca ve yalnızca nisanlıma dokundugumda geciyor... Nisanlımda da göz seyirmesi seklinde aynı durum... Ben yanındayken kesilen ayrılınca tekrar baslayan seyirmeleri var

sanırım özellikle ikimizde yogun stres altındayken ortaya daha cok cıkıyor... cunku biz sorunlarımızdan kacısın adresi olarak sadece birbirimizi goruyoruz

birbirimize bagımlı hale geldik bu her ne kadar kulaga "wooow" gibi gelse de oyle degil...

Bu da kötü bir şey... Bizler her zaman her sartta mutlulugumuzu koruyabilmeliyiz ki sevdigimiz insanlada daha cok mutluluk paylasalım

boyle olunca uzak oldugumuz her gun ikimize de zehir oluyor

:31:

Son düzenleme:
amin tatlım

beni dde nisanlımın uzakta olusu cok etkilemeye basladı ve psikolojime olan etkileri artık fiziki dunyadada gormeye basladım...

ve bu titremeler yalnızca ve yalnızca nisanlıma dokundugumda geciyor... Nisanlımda da göz seyirmesi seklinde aynı durum... Ben yanındayken kesilen ayrılınca tekrar baslayan seyirmeleri var

sanırım özellikle ikimizde yogun stres altındayken ortaya daha cok cıkıyor... cunku biz sorunlarımızdan kacısın adresi olarak sadece birbirimizi goruyoruz

birbirimize bagımlı hale geldik bu her ne kadar kulaga "wooow" gibi gelse de oyle degil...

Bu da kötü bir şey... Bizler her zaman her sartta mutlulugumuzu koruyabilmeliyiz ki sevdigimiz insanlada daha cok mutluluk paylasalım

Seni o kadar iyi anlıyorum kiii:50:
Uzaklık ve görüşememek çok kötü bi durum....
Evlenmeden önce ailenle vs bi şekilde zaman geçiyo ama evlenince sadece kendi başına kalıyosun dımdızlak...
Ve aslında kendinle nasıl vakit geçirmen gerektiğini,, yalnızken de mutlu olabileceğini blmiyosun...
Ben bunu yaşadım,, umarım sen yaşamazsın....
Benim de psikolojik etkileri çok oldu bu durumumun...
Bunalıma girdim vs vs...
Ama atlatıcaz inşallah beraber:34:

hehehe yakalayamaz kiii öpemezsin kii hatice haticee:33::33:
yakalarsan öp beni,yi beni,gıdıkla beniiiii:63::60::17:

Aklıma bir şarkı geldide söyleyemem şimdi:1:
amin tatlım

Çağlam aşk demekki sadece bende ters etki yapıyormuş yada sende ikimizden birinde var bir tuhaflık:33:
Hocam ben arada bakmayı unutuyorum hatırlatırsın olur mu?

Çağlam bende katılmak istiyorum. bugün hastayım çok takip edemeyebilirim ama sonraki günler aranızda olmaktan mutluluk duyiciim :)

Seni o kadar iyi anlıyorum kiii:50:
Uzaklık ve görüşememek çok kötü bi durum....
Evlenmeden önce ailenle vs bi şekilde zaman geçiyo ama evlenince sadece kendi başına kalıyosun dımdızlak...
Ve aslında kendinle nasıl vakit geçirmen gerektiğini,, yalnızken de mutlu olabileceğini blmiyosun...
Ben bunu yaşadım,, umarım sen yaşamazsın....
Benim de psikolojik etkileri çok oldu bu durumumun...
Bunalıma girdim vs vs...
Ama atlatıcaz inşallah beraber:34:

tatlım benim nisanlım bunları dusundugu icin evi ailemin yanında yakınında bir yerde aldı.. ben gidecegim biliyorsun hiç bilmedigin bir yerde yalnız olmandansa ailelerimizin yakınında ol dedi

ama ne fayda suanda Allaha sukur ailem yanımda işim gucum var ama ben hala bocalıyorum onsuz... Onsuz demem de haftaici goremiorum genelde dusun... Uzun sureli gittigi bi 3 ay oldu onda da oldum oldum dirildim

bu uzaklıklar mecburiyet yapacak birsey yok kendimize yardım etmeyi ogrenicez :16::16:

senin esin neden uzakta canım buarada?

Aklıma bir şarkı geldide söyleyemem şimdi:1:

Çağlam aşk demekki sadece bende ters etki yapıyormuş yada sende ikimizden birinde var bir tuhaflık:33:
Hocam ben arada bakmayı unutuyorum hatırlatırsın olur mu?

ben de bilemiorum kimde nerde tuhaflık ...

tek bildigim sabah uyandıgımdan yatana kadar hatta ruyalarımda bile yanımda olmasını istedigim...

olmadıgı zaman dengem bozuluyor allak bullak oluyorum

sanki onun yanında gercek bi dunya var ve o gidince beni karanlık bi hayal dunyasının icinde bırakıyor

halime bakar mısın??? tam psikologluk olmusum yani :26:

tatlım benim nisanlım bunları dusundugu icin evi ailemin yanında yakınında bir yerde aldı.. ben gidecegim biliyorsun hiç bilmedigin bir yerde yalnız olmandansa ailelerimizin yakınında ol dedi

ama ne fayda suanda Allaha sukur ailem yanımda işim gucum var ama ben hala bocalıyorum onsuz... Onsuz demem de haftaici goremiorum genelde dusun... Uzun sureli gittigi bi 3 ay oldu onda da oldum oldum dirildim

bu uzaklıklar mecburiyet yapacak birsey yok kendimize yardım etmeyi ogrenicez :16::16:

Canım benim eşim işi nedeniyle çok yoğun çalışıyor..
Bi gün sabah gidiyor ya işe, ertesi akşam geliyor:50:
Sonraki sabah tekrar gidiyor:14:
Düşün ki ev bana bakıyor ben eve bakıyorum....
Kendimi çok işe yaramaz boş bi insan gibi hissediyorum bu yüzden....
2 koca gün evi beklemek çok berbat bişey..
Eşimin işyeri değiştirme ihtimali var inşallah düşüncelerimle güzel şeyler çekmek istiyorumm:44:
Ailenin yakınında olan büyük şans :46:

Canım benim eşim işi nedeniyle çok yoğun çalışıyor..
Bi gün sabah gidiyor ya işe, ertesi akşam geliyor:50:
Sonraki sabah tekrar gidiyor:14:
Düşün ki ev bana bakıyor ben eve bakıyorum....
Kendimi çok işe yaramaz boş bi insan gibi hissediyorum bu yüzden....
2 koca gün evi beklemek çok berbat bişey..
Eşimin işyeri değiştirme ihtimali var inşallah düşüncelerimle güzel şeyler çekmek istiyorumm:44:
Ailenin yakınında olan büyük şans :46:

inşallah değiştiririz prensescimm benimkinin de kucuk ihtimalde olsa istanbuldaki gemiye gelme ihtimali var ole olursa gitmicek seferlere

miniminnacık bi ihtimal ben de onu cekmek istiorum mumkunse :9::9:

sen calısıyor musun peki? iş guc belki kafanı dagıtır (ben de işe yaramıyo ekstra sorundan baska gerci ama :9:)

inşallah değiştiririz prensescimm benimkinin de kucuk ihtimalde olsa istanbuldaki gemiye gelme ihtimali var ole olursa gitmicek seferlere

miniminnacık bi ihtimal ben de onu cekmek istiorum mumkunse :9::9:

sen calısıyor musun peki? iş guc belki kafanı dagıtır (ben de işe yaramıyo ekstra sorundan baska gerci ama :9:)
Malesef cnm yaa keşke çalışabilsem ama puanım o kadar düşük ki artık kpss 2014 hedefledim..
Bi yandan da bin pişmanım bu yıl neden iyi çalışıp da atanamadım diye:14:
En gereken zamanımda evde oturuyorum:25:
Eşim çalışmamı pek istemiyor, ben de çocuk olunca çalışmak istemiyorum...
Ama nerden bileyim böyle pişman olacağımı....

Ben de o küçücük minnacık ihtimali çekicem inşallah kendime :52:
Aynen sen gibi:52:

Çağlam bende katılmak istiyorum. bugün hastayım çok takip edemeyebilirim ama sonraki günler aranızda olmaktan mutluluk duyiciim :)
Geçmiş olsun ezgican

ben de bilemiorum kimde nerde tuhaflık ...

tek bildigim sabah uyandıgımdan yatana kadar hatta ruyalarımda bile yanımda olmasını istedigim...

olmadıgı zaman dengem bozuluyor allak bullak oluyorum

sanki onun yanında gercek bi dunya var ve o gidince beni karanlık bi hayal dunyasının icinde bırakıyor

halime bakar mısın??? tam psikologluk olmusum yani :26:
Sanırım bende öyle hissediyorum yokken sorunlarla boğuluyorum o varken hayat pespembe oluyor.
Güneşim diyorum bazen sen yokken üşüyorum diye aslında gerçek olduğunu bilmiyor benim için

Hatice söylesene şarkıyı kız kızayız bişi olmazz:1:
Grup vitamin diyorum

evlilige uyum ve alısma sureci gercekten cok onemli kızlar... bunu bilincli bir sekilde yasamak da

ailelerimizi eski hayatımızı elbette özleriz ama bu özlemler andaki durumumuzun onune gecip duygularımızı etkilememeli o zaman mutsuzluk baslıyor...

sorun sadece bu da değil aslında evlilik asamasında ve sonrasında gorunur gorunmez bir suru tehdit altında oluyoruz...

evlilik tarihi yaklastıkca bu konuda da kendimi geliştirmek istiyorum... heyecanın yanında gereksiz kaygılar stresler de yasıyoruz

gördüğümüz duydugumuz her negatif olay bizi etkiliyor

ben bu negatiflikleri ruh kumbarama atıp da inşallah bir omur surecek olan evliligimin herhangi bır doneminde beni etkilemsini istemiyorum

her anlamda arınmak bu yuzden onemli işte... Arınmadan yaptıgımız her sey yarım kalıyor ya da etkisi az oluyor

beynimizi bizi dolduran negatif yuklerden kurtarmalıyızzz

sonra da evrene siparişleri vericez :9:

Çağla biliyorsun benim yaşadıklarımı ve nasıl etkilendiğimi bu durumdan

Bence benim gibi çok örnek vardır. Dediğin gibi psikolojine yerleştimi bu negatif düşünceler çark olduğu yerde dönüyor ve giderek büyüyen karadelik misali tüm yaşam enerjini emiyor.

Aşk senin titremelerini engellerken benimde umutla hayata bakmamı sağlıyor. Sevdiğim insanıda bu bunalıma sürüklemektense bu negatif yüklerden kurtulmak istiyorum. İnşallah birlikte enerjilerimizi olumlu yolculuğa çıkarıp hayatımızı güzelleştire biliriz.

Ah Minel Aşk:16::16::16:

hoş geldiniz fıstıklar :54::54:

gulibigimmmmm bitanemm yerim ben seniii o kadar iyi anlıyorum ki... ben de enerji bakımından resmen cokuslerdeyim cok ihtiyacım var

evren bizi cagırıyo :52::52:

bikaç ay sonra bu yazdıklarımıza bakarak ne kadar degişip yol kattetimizi goruruz insallah :16::16:

bu arada gulibigim harika bi soru sormussun nereden baslamalı???

yavas yavas toparlanalım önerileri almaya baslayacagız ve hep birlikte birine karar verecegiz... Dun aksam yeni baslayanlar icin gece yatmadan once dinleyebilecegimiz sadece 10 dakikakılık sesli yonlendirmeli bir meditesyon buldum

bunu illa bagdas kurup sekilden sekile girip falan yapmanıza gerek yok...

yatagınıza uzanıp sarkı dinler gibi dinleyebilceksiniz... dun ilk defa denedim ve uykuya huzurlu daldım

bunun gibi mp3 leri toparlayıp burda bizimle olan herkese gonderecegim....

yani önce icimizi temizlemekle baslıcaz... arınma calısmaları uzerine yogunlasıcaz

elimdekileri bu aksamdan itibaren dokup yeni arastırmalar yapıp sizinde katkılarınızla guzel bi program hazırlamak istiyorm :54:

Ben de seni yerim Çağlaylommm :16: Bulduğun yöntem gayet güzel görünüyor,benim istediğim de bu aslında.Kötü düşüncelerden arınmak.İçimin ferah,huzurlı olması ve sevdiğime de güler yüzle davranabilmek.Ama şu son zamanlar da iç dünyam sebepsiz bir şekilde o kadar karanlık ki durup dururken surat asıp,mutsuz birine dönüşebiliyorum :50:

Pozitif enerjiii bul biziiii :16:

kuzum iki aksamdır dinliorum meditasyonu dinlerken yapıyorsunuz zaten cok kolay oluyor sadece sesin soylediklerini yaparak o anı yasıyosunuz resmen iki sabahtır daha mutlu uyanıorum :54:

askımın olmamasına degil gelcek olmasına odaklanabiliorum...

isteyenlere aksam link atıcam indirmeniz için...

uyumadan once duzenli olarak baslayalım medilere... bir de olumlama ve sukur terapisi

bunları her gun yapabilecek olanlara meditasyonu gondericem :51:

kuzum iki aksamdır dinliorum meditasyonu dinlerken yapıyorsunuz zaten cok kolay oluyor sadece sesin soylediklerini yaparak o anı yasıyosunuz resmen iki sabahtır daha mutlu uyanıorum :54:

uyumadan once duzenli olarak baslayalım medilere... bir de olumlama ve sukur terapisi

Ben şu an joe vitale ın bi kitabını okuyorum...
Biraz daha farkındalığım arttı şükürler olsun...
Ve her gün sabah akşam gün içinde şükürü hayatıma katmaya çalışıyorum....
Gerçekten kendini çok iyi hissettiriyor...
Bir söz var kitapta,, ''tamamiyle tatminkarım, sadece daha fazlasını istiyorum''....
Bulunduğumuz durumda n memnun olup şükredersek mucizeler başlıyormuş....
Ben de başladım şükretmeye :21:

Kuzummmm ben istiyorum o kadar çok ihtiyacım varki meditasyona.. Hele bide faydası olduğunu görünce dahada düzenli yaparım bana atarmısın linki..?

Kuzummmm ben istiyorum o kadar çok ihtiyacım varki meditasyona.. Hele bide faydası olduğunu görünce dahada düzenli yaparım bana atarmısın linki..?

mailine bak fıstıgım :34::34::34:

bu baslangıc asaması kızlar.... Medilere alısmamız icin

bunu bir süre yapalım sonra yavas yavas kademeleri yukselticez...

zamanı gelince diger medileri de atıcam size sırasıyla :54::54:

Back
X