• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

kuzum iki aksamdır dinliorum meditasyonu dinlerken yapıyorsunuz zaten cok kolay oluyor sadece sesin soylediklerini yaparak o anı yasıyosunuz resmen iki sabahtır daha mutlu uyanıorum :54:

askımın olmamasına degil gelcek olmasına odaklanabiliorum...

isteyenlere aksam link atıcam indirmeniz için...

uyumadan once duzenli olarak baslayalım medilere... bir de olumlama ve sukur terapisi

bunları her gun yapabilecek olanlara meditasyonu gondericem :51:

canım merhaba
rica etsem bana da gönderir misin

Benimde birçok kez dileklerim oldu. İmgeleme yapıp o hayal ettiğim şeye odaklanıyorum inanıyorum olacağına
Gerçekten de oldu.

Aklıma kötü düşünceler gelince iptal diyorum..

şöyle bir gerçek varki Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış,o halde hayalinizde gerçekleşmesi mümkün ne varsa Allahım gönlünüze göre versin,bende kızıma bir kardeş ve kendimize ait güzel bir ev istiyorum bunların öncesinde sağlıklı hayırlı bir ömür istiyorum..helal bol kazanç yanına şükürde eklenirse olmayacak şey yoktur diye düşünüyorum...:16:ben asla kıskanç bir kadın olmadım birinin malını mülkünü asla kıskanmadım,Allah herkese versin dedim ama çevremde bunun tersi haset fesat insanlar var..bunları görünce sadece üzülüyorum,bunların değişmesi mümkün değil,umutsuz vakalar yapacak bişey yok.....:19:

rabbim bugun cuma..

bugun güne kötü başladık..

dostlarmız bizde uzaklaşıyormu.. kaplerimiz bir olmayacakmı.. ellerimiz aynı anda tek bir kişi için sana açılmayacakmı.. dilimizden o benden daha çok mutlu olsun kelimesi dökülmeyecekmi...

biz dağılcakmıyız ALLAHım.. o hayal ettiğimiz pembeli hayaller olmayacakmı..

nazaramı geldi dostlugumuz..

eskisi gibi enerjimizi birleştirmeyecekmiyiz..

mutluluk size yakın olsun.. sizi sevmeyenlerde bizden uzak yerlerde mutlu olsunlar..
herkes hakettiğini biçer buna inanıyorum..

bazen gereksizce yazılan bazı kelimeler dostlugun yok olmasına neden oluyor..
ama ben inanıyorumki bizim dostlugumuz bizim kardeşliğimiz 2 3 kelimeye bozulmaz ve sonsuza kadar sürecek..

kilo almak istiyorum ..hatta dur mış gibi yapam da tam olsun ...

55 kiloyummmmm çok sağlıklıyım ve çokkk güzelimmmm :16:

Son düzenleme:
Merhabalar herkeseee :16:

Pozitif düşünme ve evrenden isteme konularıyla hep ilgilenmişimdir . Enerji yollama seanslarınız bitmiş miydi , tekrar başlayamaz mıyız :17:

Merhabalar herkeseee :16:

Pozitif düşünme ve evrenden isteme konularıyla hep ilgilenmişimdir . Enerji yollama seanslarınız bitmiş miydi , tekrar başlayamaz mıyız :17:

Bitmişti ama belki yeniden başlarız. :) hoşgeldiniz :)

okumakk istiyoruumm :))) meslek sahibi olmaak enerjilerinizi banada yollayyıın lütfeen :)

İnşallah hayırlısıyla okur ve istediğiniz mesleği yaparsınız :) böyle dilekleri duymak çok güzel :) hoşgeldiniz :)

meraba uzun süredir kimse yazmamamıs ama su an cok sıkılıyorum formasyon için hatay a geldim ve odada tek başıma yaklaşık sanırım 1 haftadır oturuyorum dısarı cıkmıyorum cunkü hiç tanıdığım yok ...canımı sıkan bi sürü şey var ve bunları şimdi sıralayıp olması için dua edecem ama öncelikle burda benden önce yazanlar ne istemişsse olmuştur umarım..
ben
kpss yi ilk yılımda kazanmak istiyorum
yaklasık iki yıldır beraberliğim var artık bi sonuca ulaşssın istiyorum uzak olmaktan bıktım umarım en kısa zamanda şans benden yana olur da sevgilimde işleri yoluna koyup su ammadığım zamanlarda birden bana evlilik teklifi eder
:KK49::KK49::KK49:

meraba uzun süredir kimse yazmamamıs ama su an cok sıkılıyorum formasyon için hatay a geldim ve odada tek başıma yaklaşık sanırım 1 haftadır oturuyorum dısarı cıkmıyorum cunkü hiç tanıdığım yok ...canımı sıkan bi sürü şey var ve bunları şimdi sıralayıp olması için dua edecem ama öncelikle burda benden önce yazanlar ne istemişsse olmuştur umarım..
ben
kpss yi ilk yılımda kazanmak istiyorum
yaklasık iki yıldır beraberliğim var artık bi sonuca ulaşssın istiyorum uzak olmaktan bıktım umarım en kısa zamanda şans benden yana olur da sevgilimde işleri yoluna koyup su ammadığım zamanlarda birden bana evlilik teklifi eder
:KK49::KK49::KK49:
İnşallah her şey dilediğiniz gibi olur hayırlısıyla :KK36: biraz sabır lazım tabi :KK51:

Back
X