• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

aynı saatte olması çok önemli kızlar... değiştiremeyeceğim bir kural o... bu işe baslarken en önemli noktamız buydu bizim

ben de her zaman müsait olamıyorum dün nişanlımlaydım önceki aksam ailesi bizleydi... ama dilekler aklımda... ezberlerdim öncesinde de telefona yazmıstım iki dakika oradan okuyorum... birilerinin yanında ya da bir ortamda telefondan mesaj okumuyor musunuz onun gibi bişey... o saatte dile getirmek onemli olan

cok yogunlasamıyorum yalnız oldugum zamanlardaki gibi bazen icime sinmiyor dogal olarak o zaman da tekrar musait oldugum bi zaman ki o genelde aksam yatmadan once oluyor bir daha dua ediyorum...

dua etmek için ille de müsait bir yerde ve zamanda olmanız gerekmez ki... siz içinizden gecirin, duyan sesinizi heryerden her sekilde duyuyor zaten...

o saatte ikrar edebilirsek aynı anda cok daha guzel...

yeni calısmaya katılmak isteyenlere eski-yeni, tekrar isim yazdırsınlar :34:

Ben tabiki katılmak istiyorum...

Aynen dediğin gibi müsait olmadığım zaman aklımdan geçiriyorum ama yanlız olduğum zamanki gibi olmuyo..

Aynı zamanda dualarımda da aklıma geliyo o zamanda geçiyorum dilekleri aklımdan...

Ben de saat 10'da çok müsait olamıyorum. Misafir geliyor ya da bir yere gidiyoruz. Kendime küçük bir aralık yaratıyorum o sıralar ama en güzel gece uyumadan önce yoğunlaşabiliyorum.

o zaman saati deiştirip uyku saatine cekelim dicem ama herkes aynı saatlerde uyumuyor... 11.30-12 gibiye alsak saati?

en azından o saatte misafirler gitmiş bizde nerdeysek eve dönmüş oluruz diye dusunuyorum... 11.30 dan önce uyuyan yoksa daha gece alalım...

olmaz diosanız o zaman müsait olmadıgınızda o saatte icinizden gecirip yatmadan once birkez daha çalışırsınız benim gibi... yoksa bu calısmanın yönü değişcek kızlar, amacımızdan sapıcak.. ki topiğin basında uyarı da almıstık, içeriğin değişmesini istemiyorum bu yüzden

umarım beni anlıyorsunuzdur...

1-Kübra
2-Deniz
3-Tuğba
4-Çağla

Dilekcim sen de devam etmek istiyorsun devam et 5 diyerek... katılmak isteyenler bu sekilde bir alta isimlerini yazarak devam etsinler listeye. 20 kişi olana kadar. 20. kişi de kapatıyoruz grubu

Sevgiler

çağlam bende varım tabiki hangi saat olursa olsun varım şu günlerde 10 gibi hep denizin üstündeydim eve geç gidiyorum diye ama konstre oldum yinede benim içinde 11 11 30 ideal olcak çünkü o saatte evde olurum olmasamda illaki bir köşeye çekilirim canım

çağlam bende varım tabiki hangi saat olursa olsun varım şu günlerde 10 gibi hep denizin üstündeydim eve geç gidiyorum diye ama konstre oldum yinede benim içinde 11 11 30 ideal olcak çünkü o saatte evde olurum olmasamda illaki bir köşeye çekilirim canım

benim için de öyle bitanemmm.. arkadaslarla görüştüğümde ya da nişanlımla oldugumda eve ancak 11-11.30 gibi gelebiliyorum...

o saatler bana da daha uygun, 22.00 birçoğumuz için su yaz günlerinde erken bir saat aslında

evet canım tek dilek...

böyle deneyelim bir sonraki çalışmada başka dilek seçeriz falan belki daha çok verim alırız...

Ben de varrrıııım adım nadide:1: Eee hakikaten dileği nasıl yapcaz :1:

Benim de dua ederken aklıma Hayatsultan geliyor :1: Bir konuşmuştuk tefriciye okuyacağız diye :1: sayılı okumadım ama dualarıma kattım seni de bir sayılı okyp da söylesem de iyi olcak sanrm :17:

hayatsultan geçenlerde akşam namazı kılarken senin yazdığın günlükte bi yazı aklımda kalmıştı ablan ve sen geçtin dua ederken kalbimden hiç aklımda yokken :34:

Benim de dua ederken aklıma Hayatsultan geliyor :1: Bir konuşmuştuk tefriciye okuyacağız diye :1: sayılı okumadım ama dualarıma kattım seni de bir sayılı okyp da söylesem de iyi olcak sanrm :17:

Çok mutlu ettiniz kızlar beni teşekkür ederim..

Yaptığınız Duaların bin mislisini versin Rabbim size...

Bende şimdi tefriciye okuyodum hala bitiremedim yaaa...

Dualarda birbirimizi unutmayalım hiç...

Rabbimin razı olduğu kullardan olmak dileğiyle..

Amin tatlım çok sağol:16: Ben de şimdi başlıyorum o zaman mesaj atcm sana bu sefer hemen:54:

aminnn canım benim kulun kula yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş.. Mevlam duaları kabul olan kullardan eylesin bizi inş:16:

Back