• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

ben ınsanlar ıcın cok olumlu etkı alabılıyorm cunku onlar ıcın gonulden ıstıyorum ama kendım ıcın malesef o yuzden kardesce ben sıze dua edym onelıkle bebeği olmayan arkadaşlar ıns tez zamansa hayırlı sağlıklı altın toplarını kucağına alabılırler daha sonra kımın gonlunden ne gecıyorsa Allah ım deyıp gonlunden gecırdığı her sey onların olsun ıns sız bana kendıme guvenım ıcın once sonra 2 unıversıte okudum ıng frn ogretmenlıgı hayırlısıyla tez zamanda devlete atanıp kımseye muhtac olmadan aıleme yardımcı olabılmek nısanlıym ve cok ezışıyorum kendısı ve aılesı tarafından huzurlu sevgılı ve benımde soz sahıbı olabıleceğim hayırlı cocuklarımın olduğu bir yuva dıleğm :))

iş gç yogunlugundan enerjileri saldım iyice ben topiğe de bir türlü bakamadım...

Bundan beş yıl önce enerji yasalarını öğrenmeye basladıgım o yıllar dogru durust tek bir işim BİLE ters gitmezdi oysa!

Dünya dua üzerine onun enerjisi üzerine kurulu... Son zamanlarda ne cok unutur oldum bunu ben :26:

Bana bu yollarla gelen güzellikler bile yerini olumsuzluklara bırakmaya basladı gordum ki... Oysa olayları lehimize cevirebilecek guc ve inanc icimizdeydi nasıl da unuttum...

Artık bu topiği hiçbir aşamada bırakmayacağım... Bana katılmak benimle olmak isteyen herkesi bekliyorum. Daha yaşanılır daha mutlu daha sağlıklı bir dünya için önce KENDİMİZİ DEĞİŞTİREREK başlamalıyız diyorum...

Topik sahibesinin de izni olursa bundan böyle burası sadece enerji çalışmaları yaptıgımız bir topik olmaktan cıksın....

Çalışmalar elbette devam ama bunun yanı sıra değişime kendimizden başlamak içn neler yapabiliriz bunları da konusalım...

Bir kova suyun bir kıvılcıma faydası olmaz belki ama o kovalar birleşip de bir denizi oluşturusa yangınları bile söndürür...

Haydi bakalım :16::16::16::16:

Ben varım kurabiyem çok ihtiyacım var pozitif enerjiye,olumlu düşüncelere ve o kadar çok istiyorum kii kendimi değiştirmeyi daha olumlu daha neşeli biri olmayı ama nerden başlamalı?

hoş geldiniz fıstıklar :54::54:

gulibigimmmmm bitanemm yerim ben seniii o kadar iyi anlıyorum ki... ben de enerji bakımından resmen cokuslerdeyim cok ihtiyacım var

evren bizi cagırıyo :52::52:

bikaç ay sonra bu yazdıklarımıza bakarak ne kadar degişip yol kattetimizi goruruz insallah :16::16:

iş gç yogunlugundan enerjileri saldım iyice ben topiğe de bir türlü bakamadım...

Bundan beş yıl önce enerji yasalarını öğrenmeye basladıgım o yıllar dogru durust tek bir işim BİLE ters gitmezdi oysa!

Dünya dua üzerine onun enerjisi üzerine kurulu... Son zamanlarda ne cok unutur oldum bunu ben :26:

Bana bu yollarla gelen güzellikler bile yerini olumsuzluklara bırakmaya basladı gordum ki... Oysa olayları lehimize cevirebilecek guc ve inanc icimizdeydi nasıl da unuttum...

Artık bu topiği hiçbir aşamada bırakmayacağım... Bana katılmak benimle olmak isteyen herkesi bekliyorum. Daha yaşanılır daha mutlu daha sağlıklı bir dünya için önce KENDİMİZİ DEĞİŞTİREREK başlamalıyız diyorum...

Topik sahibesinin de izni olursa bundan böyle burası sadece enerji çalışmaları yaptıgımız bir topik olmaktan cıksın....

Çalışmalar elbette devam ama bunun yanı sıra değişime kendimizden başlamak içn neler yapabiliriz bunları da konusalım...

Bir kova suyun bir kıvılcıma faydası olmaz belki ama o kovalar birleşip de bir denizi oluşturusa yangınları bile söndürür...

Haydi bakalım :16::16::16::16:
Kesinlikle katılıyorum tatlım sana...
Ben de bu konulara ilgi duyduğum zamanlarda herşeyi olumlu düşünürsdüm her işim rasgiderdi..
Sonradan farkındalığımızı unutuyoruz malesef :26:
Hayatın her anına yansıtamıyoruz bi yerden sonra.....
Bu topik farkındalığımızın artmasına vesile olsun bundan sonra:21:
Her daim varımmm:16:

Kesinlikle katılıyorum tatlım sana...
Ben de bu konulara ilgi duyduğum zamanlarda herşeyi olumlu düşünürsdüm her işim rasgiderdi..
Sonradan farkındalığımızı unutuyoruz malesef :26:
Hayatın her anına yansıtamıyoruz bi yerden sonra.....
Bu topik farkındalığımızın artmasına vesile olsun bundan sonra:21:
Her daim varımmm:16:

bende varım bende hommmmmmmmmmm :52::52: olumlu düşün işlerin yolunda gitsin heep karamsar düşünüyodum allah karşıma bu yazını çıkardı bundada bi hayır var :16:

prenses, hatice, esmersirine, yagmur hosgeldniz......

prensescim katılıorum bu farkındalık meselesine gercekten ... hayatın iplerini elden bırakmaya gelmiyor asla...

evlilik nasıl gidiyor bu arada umarım musmusmusmutlusundur :16::16::16:

bu arada gulibigim harika bi soru sormussun nereden baslamalı???

yavas yavas toparlanalım önerileri almaya baslayacagız ve hep birlikte birine karar verecegiz... Dun aksam yeni baslayanlar icin gece yatmadan once dinleyebilecegimiz sadece 10 dakikakılık sesli yonlendirmeli bir meditesyon buldum

bunu illa bagdas kurup sekilden sekile girip falan yapmanıza gerek yok...

yatagınıza uzanıp sarkı dinler gibi dinleyebilceksiniz... dun ilk defa denedim ve uykuya huzurlu daldım

bunun gibi mp3 leri toparlayıp burda bizimle olan herkese gonderecegim....

yani önce icimizi temizlemekle baslıcaz... arınma calısmaları uzerine yogunlasıcaz

elimdekileri bu aksamdan itibaren dokup yeni arastırmalar yapıp sizinde katkılarınızla guzel bi program hazırlamak istiyorm :54:

yagmurcum hemen gruba yogunlasmıcam bu sefer.... önce farkındalıklarımızı artıralım grup calısmasına zemin hazırlayalım biraz

bu seferki daha saglam bişeyler olsun istiyorum

isteyen herkes gelsin... 20 kişi de olsak bu sefer 2 ayrı grup haline boleriz... sonra değiş tokus yontemiyle grupları değişiriz hiç sorun degil

öncelikli ve önemli olan topikte devamlılık benim icin...

diger turlu topiğe bikez girp isim yazdıran bidaha ugramıyor... o da cok saglıklı olmuyor :34:

kontenjan doldu canım yok sanaaa:33::33:
Yağmur seni öperim bak kurtulamazsın elimde her yerini gıdıklarım kasılıp kalırsın karışmam.

prensescim katılıorum bu farkındalık meselesine gercekten ... hayatın iplerini elden bırakmaya gelmiyor asla...

Çağlam
ya şu yağmura bişe de

Hoş bulduk.

Hoşbulduk tatlım sen de hoşgeldinnnn:16:
Evlilik güzel ama işte alışma evresi bazılarına kolay ben gibilerine de zor :1:
Tam da şu halimde enerjiye ,, isteklerime odaklanmaya ihtiyaç duyuyorumm...
Gerçekten evren bizi çağırıyor bence:34:
Senin hazırlıklar nasıl gidiyorrrr:16:

Hoşbulduk tatlım sen de hoşgeldinnnn:16:
Evlilik güzel ama işte alışma evresi bazılarına kolay ben gibilerine de zor :1:
Tam da şu halimde enerjiye ,, isteklerime odaklanmaya ihtiyaç duyuyorumm...
Gerçekten evren bizi çağırıyor bence:34:
Senin hazırlıklar nasıl gidiyorrrr:16:

her evlilik de olur canım kaldı ki sadece evlilik degil işte hayatın her noktasında zaman zaman o evrelerden geciliyor

guclu hatunlarız biz evelaalah kalıcaz altından :16::16:

hazırlıklar stresli ve zor gibi biraz nisanlım her zaman benle olamıyor aksi gibi de habire görev cıkıyor ve uzaga gidiyor o kısım zorluyo bizi baya

onun dısında cooooooooook heyecanlııı ve tatlı bir bekleyis var tabii :16::16::16::9:

Back
X