• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

bu arada almak isteyip iletisime gecenlere gonderiorum

isteyenler soylesin gonderiyim duyurulurrr :34::34::34:

Canımmm aldım mailini çooookkk teşekkür ederimmm.. Takipteyim seni:38:

yerrim seniii :54::54:

hadi bakalım insallah hepimize iyi gelir mediler... bol bol pozitif enerji dolalımm :32:

bu mediiyi bir süre calıstıktan sonra enerji yükseltme calısması yapıcaz dileklerimize önce bi arınalımmm :52:

yerrim seniii :54::54:

hadi bakalım insallah hepimize iyi gelir mediler... bol bol pozitif enerji dolalımm :32:

bu mediiyi bir süre calıstıktan sonra enerji yükseltme calısması yapıcaz dileklerimize önce bi arınalımmm :52:

Bayıldım bayıldımm sadece bi kısmını dinledim ama inanılmaz güzel.. Şimdi bi banyo yapıcam sonra takıp kulaklığımı böyle uykuya dalacağım.. Canım tekrar teşekkür ederim sanırım bana iyi gelecek..

Bayıldım bayıldımm sadece bi kısmını dinledim ama inanılmaz güzel.. Şimdi bi banyo yapıcam sonra takıp kulaklığımı böyle uykuya dalacağım.. Canım tekrar teşekkür ederim sanırım bana iyi gelecek..

evet kusum özellikle yeni baslayanlar icin bu meditasyon

seni alıp bi anda bambaska bir diyara goturuyo... o guzel orman her aksa 10 dklık kacıs mekanım oldu benim resmen :16:

sıhhatler olsunnn mis mis kok bbeimmm :54::54:

medilenelim uyuyalımmmmmm :52:

Ben bu meditasyona bayıldım.. Seninde dediğin gibi bende her gece bu ormana saklanıp huzur bulacağım sanırım..:16:
O kadar güzel ki.. Kendi kendime bak işte hep saçma sapan hayallere dalacağına azcık kendinin huzuru için hayal kur dedim..
Kuzum bu meditasyonu ben her gece yatarken dinleceğim.. Ama bide güne başlarken dinleyebileceğim bi medi var mı ?
Hani işe giderken dolmuşta falan dinleyebileceğim ..
Bide bu meditasyonu yapmanın bi adabı varmıdır.. ? Benim hiç bilgim yok bu konularda..
:26:

gülinimmmm heyecanla yorumlarını bekliyorum ben de :34:

kusum otobüste dinyelebilcein tarz bir medi yok maalesef cunku meditasyonu yaparken sakin bir yerde olmalısın.... ancak evden cıkmadan sabahın erken saatlerinde orman mediisini dinleyip cıkabilirsin

En güzel bombos bir evde olmak tabii orada mesela simdi yuksek sesle tekrarla diyor ya o kısımları bagıra bagıra yapmak cok rahatlıyor ama biliorum ki cogumuzun evinde bu mumkun değil anne baba kardesler herkes evde oluyor konsantre olmak zor

o yuzden gunun en sakin zaman diliminde yani yatagında uyumadan hemen once dinleyebilirsin

sadece rahatlamıs hissedebilcein sessiz, sakin bir yerde olman önemli ki kimse sizi bölemesin ya da dikkatinizi dagıtmasınn :16:

sabah otobuste olumlama ve sukur calısmaları yapabilirsin ama onlar icin ornek cumleler de koyacagım birkac gun icinde :54:

kübracımda buradaymış. özledim seni canım uzun zaman oldu...iyimisin herşey yolunda mı?
kurabiyem banada yollarmısınn

kübracımda buradaymış. özledim seni canım uzun zaman oldu...iyimisin herşey yolunda mı?
kurabiyem banada yollarmısınn

Canımmm benim benzde özledim sizleri..:38:
Ben iyiyim kuzum bildiğin gibi değişiklik yok.. Sen nasılsın nişanlanmışsın hayırlı olsun bitanem Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşaAllah.. Bi ömür parmağınızdaki o yüzükleri aşkla taşıyın inşaAllah..
:123: :nazar:

Canımmm benim benzde özledim sizleri..:38:
Ben iyiyim kuzum bildiğin gibi değişiklik yok.. Sen nasılsın nişanlanmışsın hayırlı olsun bitanem Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşaAllah.. Bi ömür parmağınızdaki o yüzükleri aşkla taşıyın inşaAllah..
:123: :nazar:

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun. Allah sanada nasip etsin inşallah amiinnnn.
seni burada görmek güzel oldu bol bol konuşuruz artık.özlüyor insan ya

kuşlar aksam eve gidince indirilmiş haliini atayım direk maillerinize :54::54:

gulibigimmm baslarsın sen de kusumm ama ihmal etmeee ne kadar erken baslarsan baharı o kadar arınmıs karsılarsın kusummm :16::16::16:

konuyu aboneliklere aldım ben de aranızda olmak istiyorummmm :16:
medi müziği ile başlıcam arınmaya bu gece

kızlar aranıza yeni katıldım banada yardım edermisiniz zor bir dönemdeyim buna çok ihtiyacım var

Back
X