- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi pearlpearl
Canım sen kaç yıllık evlisin.. :123:Ne zamnadır bebek hasreti çekiyosun yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen kaç yıllık evlisin.. :123:Ne zamnadır bebek hasreti çekiyosun yani..
kübracım canım ben tam 2 yıllık evliyim, 6 aydır düşünmeye başladık, ALlahım daha fazla bekletmeden gönderir inşallah meleğimi. zaten kız olursa ismini de melek koyacağız
Fetih suresinin kabul olacağına ben çok inanıyorum, onun için haftaya dedim, ALlah büyük biz öyle isteyelim verip vermemek ALlaha kalmış bitanem ben seni detaylıca senin bile aklına gelmeyecek özellikleri sayarak edeceğim hiç merak etme, abdestim var, cuma selası verildiğinde okumaya başlayacağım inşallah
Rabbim daha fazla bekletmeden gönderir inşALLAH meleğini...
Hiç görmeden ,tanımadan birbirimiz için yaptığımız dualarıda kabul eylesin allahım..
Doğru söylüyosun biz isteyelimde verip vermemek Allah'ın takdiri.. Sonuçta ayakkkabınızın bağına kadar Allah'tan isteyin denilmiş.. Bu müjdesini sığınıp da ediyoruz Dua..
Ben işyerindeyim normalde öğlen namzalarımı burda kılarım hep ( mescidde) ama bugün cuma olunca yoğunum biraz... Daha okuyamadım onun için... Birazdan işlerim hafifler namazımı kılar ardından senin için bütün yüreğimle ederim DUAmı...
aminn canım inşallah tüm dularımız kabul olsun.
ayy ben tam cuma vakti, sela okundu, ezana kadar neler okudum neler diledim uzun uzun bir görseydin beni çok mutlu olurdun kübracım, inşallah Allah içimdeki samimiyeti bildiği için senin ve ablan için ettiğim tüm duaları kabul eder. sizi tanıştırdım, evlendirdim, bebeğinizi yaptırdım, annenizi mutlu ettim, evlerinize yerleştirdim, ömür boyu da biribirinizle mutlu bir yuvaya koydum ve bitirdim dualarımı
Öyle güzel gülümsettin ki beni...
Yaptığın Duaların bin mislisini versin Rabbim sana..
O güzel yüreğine, gönlüne göre olsun herşey...
Hayalimdeki herşeyi sıralamışsın yani..
Allah razı olsun yasemincimm
duamı ettim huzurluyum ,mutluyum
Çoğunluk mutlu bir evlilik dilemişti en başta. Bana da şaşırıp evlilik dilemiyorsunuz değil mi?
Buna sevindim.yok tatlım merak etme senin ve yaseminin dilekleri farklı ve kısa oldukları için sivriliyo zaten sasırmamız mumkun deil