• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Netten randevu almaya çalıştık randevu vermiyor kapanmada

Tereddütluyum hastaneye gidiyoruz desek bile ya ceza yazarlarsa
Canim hayırdır, corana şüpheniz mi var ?

En yakındaki hastaneye gidin olmadı canim, inşallah aksi bir durumda karşılaşmazsınız.

Bizim burasi küçük yer olduğu için, hastane yolu çok belli onun ayrımını yapabiliyorlar. Ama büyük şehirlerde tam ceza yazmazlar diyemedim.

Canim biraz o polis insafına kalmış. Çok kullanıyorlar bu mazereti çünkü. Herkes eczaneye gidiyorduk yada hastaneye gidiyorduk diyormuş.

Kardeşim babamı acile götürürken, e devketten izin aldı. İzin durumu telefona 5 dk da mesaj olarak geldi.
Hastaneye gitmek icin e devletten izin mi alacağız? E devlete de baktik ama kriterler uymuyor. Hastaneden taburcu olmak icin veya dr srvki falan var

Canim hayırdır, corana şüpheniz mi var ?

En yakındaki hastaneye gidin olmadı canim, inşallah aksi bir durumda karşılaşmazsınız.

Bizim burasi küçük yer olduğu için, hastane yolu çok belli onun ayrımını yapabiliyorlar. Ama büyük şehirlerde tam ceza yazmazlar diyemedim.
Covid değiliz şükür onu bi baksasi için sordum belimden kollarıma ve hatta ordan da parmaklarima dogru agrım var yayiliyor artık ya sinir sıkışması ya da baska bişey var

Yıllar once tenis oynarken kolumu sakatladım ordan başladı onceleri sağ kolumdu şimdi sag sol farketmiyor ağrının kolumda ve parmaklarimda gezdiğimi hissediyorum bazen uyutmuyor bi igne olsam azalır mı acaba diyorum

Kapanma bitince bi mr cektircem adam akıllı bi muayene olmam lazım

Safransari Safransari ve A aaadddaaa
Eşleriniz polis olduğu için özellikle size sormak istiyorum bilen varsa onlar da yazabilir tabi

Hasta olduğumuz veya covid testi yaptiracagimiz zaman hastaneye gitmek istesek ve yolda çevirme olursa ceza yer miyiz?

Poliklikinikler randevu vermiyor mecbur Acile gidilecek ama elimizde bi belge yok değerli fikirlerinizi bekliyorum
Canim covid testi icin arkadaslarimiz gitti onlara bireey demediler ama polisine bagli bence de

Covid değiliz şükür onu bi baksasi için sordum belimden kollarıma ve hatta ordan da parmaklarima dogru agrım var yayiliyor artık ya sinir sıkışması ya da baska bişey var

Yıllar once tenis oynarken kolumu sakatladım ordan başladı onceleri sağ kolumdu şimdi sag sol farketmiyor ağrının kolumda ve parmaklarimda gezdiğimi hissediyorum bazen uyutmuyor bi igne olsam azalır mı acaba diyorum

Kapanma bitince bi mr cektircem adam akıllı bi muayene olmam lazım
Çok geçmiş olsun canim
İğne rahatlatırdi seni.

Kizlar tunaydin bugun 3 gunu atlattik dun cok zordu doktor filan aramadi bizi biz arayip sorduk doktorun cevabina bakun hele bilmiyorum vallahi isterseniz gelip ikinci covid testini yaptirin saka gibi yaaaaa karantinadaki adama yuru gel hastaneye diyor cok guldum yeminle arkadaslarini ara seni arabayla getirsinler diyor dedim varya arkadaslarinin cogu karantinada e gorevde bolan birini bulunda gelin diyor adam gorevini birakacak bizi goturecek saka olmali buuuu

Kizlar tunaydin bugun 3 gunu atlattik dun cok zordu doktor filan aramadi bizi biz arayip sorduk doktorun cevabina bakun hele bilmiyorum vallahi isterseniz gelip ikinci covid testini yaptirin saka gibi yaaaaa karantinadaki adama yuru gel hastaneye diyor cok guldum yeminle arkadaslarini ara seni arabayla getirsinler diyor dedim varya arkadaslarinin cogu karantinada e gorevde bolan birini bulunda gelin diyor adam gorevini birakacak bizi goturecek saka olmali buuuu
Canım babam da Corona karantinada. 2. Gün kotuydu, aradı, durumunuzun aciliyeti yok, ondan ambulans gönderemeyiz, kendi imkanlarinizla gelin dediler.

Hem sokağa çıkma yasağı var, hem karantinadayiz, nasıl çıkalım dediler, e devketten izin alın dediler. Onlar da izin alıp gittiler. Babam pozitif, kardeşim negatif, mecbur aynı arabada götürdü.

5. Gün yine yüksek ateş oldu düşüremediler, kendi imkanlaroyla gittiler.

7. Gün bu kez solunum güçlüğü başladı, ambulans yine göndermediler kendi imkanlarıyla gittiler, bu kez hastaneye yatış yapıldı. Hala hastanede yatıyor babam.

Gerçekten vaka sayısı çok çok fazla, bahsedilen rakanmlara düştüğünü de hiç zannetmiyorum. Personel yetişmiyor yani hastaneye götürmeye getirmeye.

Canım babam da Corona karantinada. 2. Gün kotuydu, aradı, durumunuzun aciliyeti yok, ondan ambulans gönderemeyiz, kendi imkanlarinizla gelin dediler.

Hem sokağa çıkma yasağı var, hem karantinadayiz, nasıl çıkalım dediler, e devketten izin alın dediler. Onlar da izin alıp gittiler. Babam pozitif, kardeşim negatif, mecbur aynı arabada götürdü.

7. Gün bu kez solunum güçlüğü başladı, ambulans yine göndermediler kendi imkanlarıyla gittiler, bu kez hastaneye yatış yapıldı. Hala hastanede yatıyor babam.

Gerçekten vaka sayısı çok çok fazla, bahsedilen rakanmlara düştüğünü de hiç zannetmiyorum. Personel yetişmiyor yani hastaneye götürmeye getirmeye.
Rabbim babana en kisa zamanda sifa versin insallah canim 🙏🙏🙏🙏 yeminle saglik sistemi durmus sekilde yaa bizde kendi imkanlarimizla gidecez artik izni aldik daha dogrusu aliverdiler bu nasil olacak vallahi yildim bucovitten rabbim bizlere sifa versin surda az bisey kaldi kademeli acilacakmis hersey acilsin kapana kisilmis hissediyorum ben aman dussunde hersey asilarda cogalsinda baska birsey istemem ben tup bebegimi erteledim ya kovid yyuzunden saglik daha onemli umarim rabbimden baban insallah iyilecek🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Safransari Safransari babacığın tez zamanda iyileşir inşallah
E Eftalios esinde ne gibi belirtiler var
Cok sukur belirti yok canim o ben bildim bileli propolis icer sabahlari baya fayda etti cok sukur simdilik belirti yok 2. Test yapilacak sadece bugun 3. Gun cok sukur ates filan yok

Dün çok zordu demişsin ondan dedim
Bi belirti, rahatsızlığı var zannettim
Hiçbir şey hissetmeden atlatırsınız inşallah
Evham yapma lütfen hem negatif, hem belirtisi yok daha ne olsun bikac güne daha da iyi olur

Evham yapma lütfen hem negatif, hem belirtisi yok daha ne olsun bikac güne daha da iyi olur
Zordu dedim dogru soyle zordu doktoru aradik cevap vermedi ben kosturdum saglik ocagina ordan hastaneye git dediler dogru durust dolmus calismiyor buranin hastanesi massallaf sehir disinda esimin hes kodunu almamisim hadi ordan geri don eve burda covid zannediyolar sen karantinada degilmisin falan bir suru soruyla karsilasiyorum covid olmadiguni testini negatif oldugunu tedbir amacli oldugunu anlatincaya kadar doktora gobegim catladi hakkedden zordu esim sıkıldı adam evde duran bir adam deil zaten soylenip duruyor offffff yarva hakikaten cok zordu yarim saatte bir ates olcuyorum bir ara ates olcer 38 gosterdi nasil korkttum panik oldum apar topar hastaneye gidecekdik araba bulunmadi falan megersem hafizayi sifirlamadigim ici n yanlis gosteriyormus cektiklerimiz dun vallahi zordu

Cok şükür evde spor yapiyor beslenmesine dikkat ediyor bir kac gun sonraya insallah biter cok zormus bu isler yaa

Gondrrmiyorlar arkadasim.hem kalp hastasi hem coviddi ikinciye ambulans gonderdiler o u da ordan geri birakmadilar eve covidken ke di ke dine geldi dr dan

Canim hastaneye yatmis baban nasil.durumu, ben de vu rakamlarin oldugunu sanmiorum.cok fazla.yogunluk var burda da oyle herkes hastanede sanki

Gondrrmiyorlar arkadasim.hem kalp hastasi hem coviddi ikinciye ambulans gonderdiler o u da ordan geri birakmadilar eve covidken ke di ke dine geldi dr dan

Canim hastaneye yatmis baban nasil.durumu, ben de vu rakamlarin oldugunu sanmiorum.cok fazla.yogunluk var burda da oyle herkes hastanede sanki
Babam pozitif çıktıktan sonra nerdeyse 2 gün arayla gitti ciğer filmi çekildi, sonuncusunda zature dediler, yani ciğere inmis. 2 gün önceki filmi temizken, 2 günde ciğere indi. Ondan hastaneye yatırdılar. Çok çok üzülüyorum.

İnşallah sağlıcakla çıkar hastaneden.

Babam pozitif çıktıktan sonra nerdeyse 2 gün arayla gitti ciğer filmi çekildi, sonuncusunda zature dediler, yani ciğere inmis. 2 gün önceki filmi temizken, 2 günde ciğere indi. Ondan hastaneye yatırdılar. Çok çok üzülüyorum.

İnşallah sağlıcakla çıkar hastaneden.
Insallah canim baban iyilesecek dualarim sizinle🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X