Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar
Gelemedim koşturmacadan
Cuma günkü kilo bildirimi
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6

Bu şekilde ama cumadan beri gene kaçamaklı geçiyor gene gece yemeleri oluyor :KK43:

Çok ilerlemeden yola girerim inş

sersum sersum başladık bakalım canım
Safransari Safransari canım maydanoz saplarıyla birlikte demle suyunu iç o da iyi geliyor

Selam
dün sabah
fb24eb34-97c9-4c4a-958d-da0f49970ef2.jpg
Dün öğlen ve akşam aynıydı

1d568249-a120-45fd-8fff-42bf62ea22e0.jpg
Bu sabah
5fe2e856-ee2d-40cd-90be-f850c064687d.jpg

Selam kızlar
Gelemedim koşturmacadan
Cuma günkü kilo bildirimi
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6

Bu şekilde ama cumadan beri gene kaçamaklı geçiyor gene gece yemeleri oluyor :KK43:

Çok ilerlemeden yola girerim inş

sersum sersum başladık bakalım canım
Safransari Safransari canım maydanoz saplarıyla birlikte demle suyunu iç o da iyi geliyor
Evet canım başladık gene hadi hayırlısı :KK48:
Benim de misafirim çok bu aralar ayarlamaya çalışıyorum ama çoook zor:KK47::KK47::KK47:

Ben tatildeydim canım almışım tabii :KK47: 1 ay sonra yine 5 gün tatil var o da bozacak onun için diyetisyene ara verdim tatiller falan bitince başlayacağım diyetisyene.Ama bu arada kendim sağlıklı beslenmeye devam

Merhaba kızlar, görüşmeyeli uzun zaman oldu, özledim sizleri geldim ara vermişsiniz gibi görünüyor ben aralıklı oruç yapıyorum 16-8
bende tahlil verdim sonuçlarım genelde kolesterol yüksekliği ile ilgili d vitamini de suda eksik çıktı daha detaylı bilgi için doktorumu ziyaret edicem ve insülün direnci de var inşallah kronik hastalığım çıkmaz onun haricinde tatil güzel gidiyor
Siz neler yapıyorsunuz

Merhaba kızlar, görüşmeyeli uzun zaman oldu, özledim sizleri geldim ara vermişsiniz gibi görünüyor ben aralıklı oruç yapıyorum 16-8
bende tahlil verdim sonuçlarım genelde kolesterol yüksekliği ile ilgili d vitamini de suda eksik çıktı daha detaylı bilgi için doktorumu ziyaret edicem ve insülün direnci de var inşallah kronik hastalığım çıkmaz onun haricinde tatil güzel gidiyor
Siz neler yapıyorsunuz
Ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bacım hadi verecez :KK9:

Hayırlı cumalar 🌹🌹🌹

O kadar spor diyet yapmama rağmen kilomun minik minik gitmesi insülin direncinden miş. Kilom hiç gitmiyorsa bırakıyordum diyeti inşallah ilaç tedavisine başlıcam ve sağlığıma kavuşucam

1.64 e 72.1 canım inşallah 😍
Senin kilonu en son 10 yıl önce görmüştüm inşallah bende o kilolara gelirim
Benim boy 160 kilo 94
Aslında çok kilo alıp verdiğim dönem oldu fazlasıyla geri aldım sebebimi bugün öğrendim insülin direncim ve kolesterol yüksek çıktı doktor ilaca başlattı
Oradan diyetisyene gittim oda liste verdi ne yapıcağımı anlattı
Aralıklı oruç senin için uygun değil dedi çok aç kalmam iyi değilmiş ara öğünlü liste verdi

Benim için bugün bir başlangıç oldu tarihi not defterime yazıyorum artık sağlığım söz konusu metabolizmam normale döner inşallah
Birde halsizliğim vardı uyumak evden çıkmak istemiyordum oda d vitamini eksikliğindenmiş onuda ilaçla takviye yapıcam oda geçerse eski hareketli spor dolu günlerime kavuşucam inşallah

Benim boy 160 kilo 94
Aslında çok kilo alıp verdiğim dönem oldu fazlasıyla geri aldım sebebimi bugün öğrendim insülin direncim ve kolesterol yüksek çıktı doktor ilaca başlattı
Aralıklı oruç senin için uygun değil dedi çok aç kalmam iyi değilmiş ara öğünlü liste verdi

Benim için bugün bir başlangıç oldu tarihi not defterime yazıyorum artık sağlığım söz konusu metabolizmam normale döner inşallah
Birde halsizliğim vardı uyumak evden çıkmak istemiyordum oda d vitamini eksikliğindenmiş onuda ilaçla takviye yapıcam oda geçerse eski hareketli spor dolu günlerime kavuşucam inşallah
İnşallah gelirsin, daha da verirsin canım 🥰
İyi bak sebebini öğrenmişsin ne güzel tedavine de başlanmış gözün aydın :KK200:
Bugün yeni bir başlangıç olsun hayatında 🙏
Dediğin gibi beslenmene de dikkat edersen off süper olucak :KK74:

Hayırlı cumalar 🌹🌹🌹

O kadar spor diyet yapmama rağmen kilomun minik minik gitmesi insülin direncinden miş. Kilom hiç gitmiyorsa bırakıyordum diyeti inşallah ilaç tedavisine başlıcam ve sağlığıma kavuşucam
Çok geçmiş olsun canım.
İnsülin direncini ogrenmen iyi olmuş.
Zaten aralıklı oruç yapıyorsun, İnsülin direncine de çok iyi gelir.

Benim boy 160 kilo 94

Çocuklar nasıl canim, nasıl gidiyor yaz ?

Kizlar memleketteydim bir haftadır. Eşim ve kızım bir hafta daha kaldi, ben işe başlamak için döndüm. Yani bir hafta evde yanlızım 🥳
Bu süreci düzgün beslenerek geçireceğim. Sabah yartilfim. 1 haftada 2 kilo hedefim.

Çocuklar nasıl canim, nasıl gidiyor yaz ?
İyiler canım şükür bu sene İstanbul baya sıcak izmir e gittik geldik annemde kaldık 1 ay abimler geldi mersinden onlarla vakit geçirdik yiğenleri uzun zamandır görmüyordum, hafta sonları yakınımızda plaj var çok keşfedilmemiş oradayız genelde hafta içi dışarı çıkasımız gelmiyor sıcaktan
kızım okul kapanır kapanmaz sınav çalışmalarına başladı ilk değil gerçi 10.sınıftan beri çalışıyor online program almayı düşünüyorum karar veremedi daha
Oğlumun dersleri var onları yaptırıyorum kuran kursuna veremedim tanıdık kimse yok tekte gönderemezdim iter düşürürler Allah korusun
Öyle geçiyor canım sizin nasıl gidiyor prenses napıyor
Kizlar memleketteydim bir haftadır. Eşim ve kızım bir hafta daha kaldi, ben işe başlamak için döndüm. Yani bir hafta evde yanlızım 🥳
Bu süreci düzgün beslenerek geçireceğim. Sabah yartilfim. 1 haftada 2 kilo hedefim.
Vallahi süper canım keyfini çıkar evde tekken üşenirdim kendime özel yemek hazırlamaya aperatif kurtarıcı
Sahi iş nasıl gidiyor canım ciddi ciddi alıştın mı

X