Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam senin tarzınkendime bi iyilik yaptım bir ayakkabı aldım.
fiyat fazlaydı ama .
bu kez dedim: olsun
Eki Görüntüle 3118359
Canim boy kısa olunca 55 pek 55 gibi durmuyor bendesafran cım . afiyet olsun
iyice zayıfladın kız
55 kilo nee
benim kilo 61 oldu. 62-61 arası sabitledim![]()
benim eltim kaynım da çocuk ile havuza gidiyorlar. ottu nun havuzuna gidiyorlarmış . ankara dalar.Eşimle gittim canım haftada 2 gün gitmeye çalışıyoruz diyetisyenim de öneriyor zaten..
Evet cnım bilgisayar müh. için yarışıyor inşallah hacettepe olur diyoruz o olmazsa Ankara Üni.gelecek..
OOOOoooo bayılırım Camper ayakkabıya güle güle kullan.. Ben de istiyorum ama dediğin gibi çok arttı fiyatlar..belki indirim de düşer bana da![]()
kpss yi atlatınca belki sen de spor yaparsın . bir yere yazılırsın. kız da okula gidecek nasılsa.Canim boy kısa olunca 55 pek 55 gibi durmuyor bende
Ama sana 61 yakışıyor.
Evet ssinavi atlatsam başlayacağım spora ama yürüyüşle. Spor salonu sıkıcı geliyot gelip gitmek.kpss yi atlatınca belki sen de spor yaparsın . bir yere yazılırsın. kız da okula gidecek nasılsa.
kızçe tekvandoya başladı. bugün de var . 2. kez gidiyor daha ama çok memnun . umarım teknik öğrenir de kendini dış mihraklardan korur.
benim de bel çalışmam lazım. yoksa pantolonlardan fırlıyor göbek . bel.
Havalar çok sıcak dışarıda yürünmüyor biz de havuz artı evde koşu bandında yürüyoruz 2 haftadır..Spor salonunu ben de sevmiyorumEvet ssinavi atlatsam başlayacağım spora ama yürüyüşle. Spor salonu sıkıcı geliyot gelip gitmek.
Ayy neler düşünüyoruz evlatlarımızın geleceği için endişeleniyoruz..Bu göçmenler yüzünden iyice güvenemez olduk sokaklara..İyi yapmışsınız harika...kpss yi atlatınca belki sen de spor yaparsın . bir yere yazılırsın. kız da okula gidecek nasılsa.
kızçe tekvandoya başladı. bugün de var . 2. kez gidiyor daha ama çok memnun . umarım teknik öğrenir de kendini dış mihraklardan korur.
benim de bel çalışmam lazım. yoksa pantolonlardan fırlıyor göbek . bel.
1000 e iyi almışsın gerçekten..Bizim eve yakın bir havuz var ona gidiyoruz biz de..En azından sıcaklara daha rahat katlanılıyorbenim eltim kaynım da çocuk ile havuza gidiyorlar. ottu nun havuzuna gidiyorlarmış . ankara dalar.
ankara iki üni de . inşallah istediği olur . ankara üni . de güzel . hacettepe puanı yüksektir tabi.
benim eltim de hacettepe de doktora yapıyor . makina programında.
baya indirimden aldım canım.
1.000 tl idi. ben de alınca tükendi. nuramaların hepsi bitmişti. bi benim aldığım 38 tek kalmıştı . iyi ki almışım .
Akşama kadar evde kuzucuk sikiyor.spor salonuna ben de hiç yazılmadım .
evde yapıyorum az biraz kendimce.
oğlana ağırlık almıştık . 2 şer kiloluk olanlarla kol çalışmaya başladım 3 gündür
5 er kiloluk olanları kaldıramam . çok ağır .
biraz plates yoga karışımı yapıyorum .
bu akşam kız gidecek ya tekvandoya. zaman bana kalır . evde yaparım biraz .
kız evdeyse illa hadi çıkalım çıkalım tutturur. biraz yemek ile ugraşıp çıkıyorum normalde. iş dönüşü. akşam 8 e . 8 buçuğa kadar. hava çok çok nemli burada. nefes alınmıyor .
O pembe nedir ?
domates çorbası sandım ama değil galiba.O pembe nedir ?
Canim hiç olmazsa iş yerine getirme çikolata felan.yaa yine kilo aldım .
62 ye çıktım ne güzel 61. 3 düm geçen hafta.
pof
adet dönemim de geçti oysa. niye böyle oldu . sağlam yiyorum sanıyorum. çikolata . bisküvi hala yiyorum . aralarda.
evet canım ya . haklısın . başarırım . yaparım eminim .Canim hiç olmazsa iş yerine getirme çikolata felan.