Harika gidiyorsunEki Görüntüle 3117618
İftar ekmeği az yedim 3kaşık da domatesli makarna yedim dayanamadım.Yarın havuza gideceğiz bol yüzüp eritirim..
canım ya görmedim evet. teşekkür ederim . sağ ol. Allah sağlık versin ana babamıza inşallah.Canım tatil misafirler falan girdi araya burdaki kilomun üstüne bi 2 kilo almıştım bu hafta gitti onlar sanırım bakalım cumartesi göreceğiz..Sen nasılsın alıntı yaptım annene babana geçmiş olsun dedim görmedin heralde..Kızımın sınavı belli oldu Başkent Üniversitesi İngilizce Bilgisayar mühendisliğini kazandı..Ona sevindik..Şimdi de kayıt falan onlarla uğraşıyoruz..Tatlı telaşlar..Senin sınav sonucun da açıklandı nasıl istediğin tutacak mı?
canım kızçemizin sonuçları açıklandı mı.İyiyim canim çok şükür.
Senin bu sene bol sporlu geçecek
Senin kız özel okulda değil miydi, tüm gün olmuyor mu özel okul
Simav iptal olunca yeniden ders çalışma sürecine girdim
Biz de 2 haftalığına memlekete gittik, geçen hafta geldik.
Benim kızın da sonuçlar yarın aciklaniyor bakalım.
Mülakatı geçememiş canim bizimki.canım kızçemizin sonuçları açıklandı mı.
hayırlısı olsun .
ben de bu yıl ikna edeceğim ortancayı.
bilsem ile görüştüm bir kaç ay önce.
gitmediği için kaydı silinmiş mi diye aradığımda . görüşmek için çağırdılardı beni.
bu yıl getiririm sözünü verdim . oğlanı ikna etmem lazım . o da bağırıyor bana gitmiyceem diye.
bir ödül ile halledeyim diyorum . pc de 1 saat video izleme. komik videoları izlemeyi seviyor. ama bilmiyorum . gitmem diyor. umarım kandırırım .
Ya gitsin tabi mutlakacanım kızçemizin sonuçları açıklandı mı.
hayırlısı olsun .
ben de bu yıl ikna edeceğim ortancayı.
bilsem ile görüştüm bir kaç ay önce.
gitmediği için kaydı silinmiş mi diye aradığımda . görüşmek için çağırdılardı beni.
bu yıl getiririm sözünü verdim . oğlanı ikna etmem lazım . o da bağırıyor bana gitmiyceem diye.
bir ödül ile halledeyim diyorum . pc de 1 saat video izleme. komik videoları izlemeyi seviyor. ama bilmiyorum . gitmem diyor. umarım kandırırım .
hayırlısı olsun inşallah canım . seneye girer tabi .Mülakatı geçememiş canim bizimki.
Seneye insalalh
aynen öyle.Ya gitsin tabi mutlaka
Evde olunca daha mı verimli vakit geçiriyor sanki
Sağol canım çok iyi oldu evet gayet mutluyuz çok şükürcanım ya görmedim evet. teşekkür ederim . sağ ol. Allah sağlık versin ana babamıza inşallah.
çokkk sevindim . diğer yerdeki kaydını sildirecek anladığım kadarıyla.
bu çok daha iyi olmuş . bilgisayar mühendisliği . maşallah kızçemize.
bizim açıklandı doğru dgs puanlarımız.
geçmiş yıllara göre tutar gibi görünüyor ama belli de olmaz . 2 kişilik kontenjan olunca . tercih edenlere bağlı artık . inşallah bana nasip olur .
Canım hayırlısı olsun seneye olur inşallahMülakatı geçememiş canim bizimki.
Seneye insalalh
safran cım . afiyet olsunKahvaltı
Yumurta salatası
1 dilim ekmek
Kaymak 1 tatlı kaşığı recel
2 incir
Ara
2 dilim elma
1 Ka bitter
Akşam
1 kepçe ezogelin
Kavurma, yufka ekmek
ooo havuz iyidir.
derece yapanların yarıştıkları kişiler sayıca da fazla. büyük puan isteyen yerler var .Sağol canım çok iyi oldu evet gayet mutluyuz çok şükür..Daha iyileri ,istedikleri sizin evlatlarınıza olsun
Benim kızımın arkadaşı da girmişti derece yaptı dgs de maşallah sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz biz de ama kontenjanlar çok az haklısın..Umarım senin de istediğin olur...
Canım hayırlısı olsun seneye olur inşallah
Eşimle gittim canım haftada 2 gün gitmeye çalışıyoruz diyetisyenim de öneriyor zaten..ooo havuz iyidir.
kızçe ile mi gittin eşin ile mi.
artık gelsin full tatil günleri
Evet cnım bilgisayar müh. için yarışıyor inşallah hacettepe olur diyoruz o olmazsa Ankara Üni.gelecek..derece yapanların yarıştıkları kişiler sayıca da fazla. büyük puan isteyen yerler var .
hukuk. hemşirelik. mühendisliklerin bilgisayar . makina olanları falan.
onlarda derece yapmazsan zaten yerleşme zor.
onlardan biri muhtemelen kızçenin arkadaşı.
OOOOoooo bayılırım Camper ayakkabıya güle güle kullan.. Ben de istiyorum ama dediğin gibi çok arttı fiyatlar..belki indirim de düşer bana dakendime bi iyilik yaptım bir ayakkabı aldım.
fiyat fazlaydı ama .
bu kez dedim: olsun
Eki Görüntüle 3118359
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?