Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İftar ekmeği az yedim 3kaşık da domatesli makarna yedim dayanamadım.Yarın havuza gideceğiz bol yüzüp eritirim..

canım ya görmedim evet. teşekkür ederim . sağ ol. Allah sağlık versin ana babamıza inşallah.

çokkk sevindim . diğer yerdeki kaydını sildirecek anladığım kadarıyla.
bu çok daha iyi olmuş . bilgisayar mühendisliği . maşallah kızçemize.
bizim açıklandı doğru dgs puanlarımız.
geçmiş yıllara göre tutar gibi görünüyor ama belli de olmaz . 2 kişilik kontenjan olunca . tercih edenlere bağlı artık . inşallah bana nasip olur .

canım kızçemizin sonuçları açıklandı mı.
hayırlısı olsun .
ben de bu yıl ikna edeceğim ortancayı.
bilsem ile görüştüm bir kaç ay önce.
gitmediği için kaydı silinmiş mi diye aradığımda . görüşmek için çağırdılardı beni.
bu yıl getiririm sözünü verdim . oğlanı ikna etmem lazım . o da bağırıyor bana gitmiyceem diye.
bir ödül ile halledeyim diyorum . pc de 1 saat video izleme. komik videoları izlemeyi seviyor. ama bilmiyorum . gitmem diyor. umarım kandırırım .

Mülakatı geçememiş canim bizimki.
Seneye insalalh

Ya gitsin tabi mutlaka
Evde olunca daha mı verimli vakit geçiriyor sanki

Ya gitsin tabi mutlaka
Evde olunca daha mı verimli vakit geçiriyor sanki
aynen öyle.
üstelik haftanın 1 günü 3 saat ya da 4 saat oluyor . o kadar.
öyle işte.
beni zorla gönderemezsiniz diyor ama . bakalım
ufku açılır . benim amacım da farklı bir yerde mutlaka olsun. bilsem sonuçta. illa edineceği güzel deneyimler olacak.

Sağol canım çok iyi oldu evet gayet mutluyuz çok şükür ..Daha iyileri ,istedikleri sizin evlatlarınıza olsun
Benim kızımın arkadaşı da girmişti derece yaptı dgs de maşallah sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz biz de ama kontenjanlar çok az haklısın..Umarım senin de istediğin olur...
Mülakatı geçememiş canim bizimki.
Seneye insalalh
Canım hayırlısı olsun seneye olur inşallah

Kahvaltı
Yumurta salatası
1 dilim ekmek
Kaymak 1 tatlı kaşığı recel
2 incir

Ara
2 dilim elma
1 Ka bitter

Akşam
1 kepçe ezogelin
Kavurma, yufka ekmek

derece yapanların yarıştıkları kişiler sayıca da fazla. büyük puan isteyen yerler var .
hukuk. hemşirelik. mühendisliklerin bilgisayar . makina olanları falan.
onlarda derece yapmazsan zaten yerleşme zor.
onlardan biri muhtemelen kızçenin arkadaşı.

ooo havuz iyidir.
kızçe ile mi gittin eşin ile mi.
artık gelsin full tatil günleri
Eşimle gittim canım haftada 2 gün gitmeye çalışıyoruz diyetisyenim de öneriyor zaten..
Evet cnım bilgisayar müh. için yarışıyor inşallah hacettepe olur diyoruz o olmazsa Ankara Üni.gelecek..
kendime bi iyilik yaptım bir ayakkabı aldım.
fiyat fazlaydı ama .
bu kez dedim: olsun
Eki Görüntüle 3118359
OOOOoooo bayılırım Camper ayakkabıya güle güle kullan.. Ben de istiyorum ama dediğin gibi çok arttı fiyatlar..belki indirim de düşer bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…