canım çok iyi bak senin istediğin gibi olacak bence de.Örgün istesem de eşim istemiyor kızla ilgilenemezsin diyor ilitam seçmeni istiyor Erzurum da yaşıyorum ben buradaki ilitamda iyi fena değil okulda 10 uzakta arabayla ilitamda olsa örgün de olsa yakın ama saatleri önemlidir derslerin birde kpss ye devam edicem ya hepsi zor olur örgunle ben kabtaslak bir hesap yaptırdım hesap botları var ya sitelerin hemen yeni sisteme uyarlmislar 50 şer soruluk yapmışlar yaklaşık 280 puan falan geliyor aşağıda ols amuhim değil atauni geçen yıl en düşük 248 ile almış 200 kontenjanda düşme var yine gelir diye ümit ediyorum gelmezse tek tercih orası olmaz sonuçta nasip bakalım İstanbul üni de zoomdan falan yapmış gectigiz yıl sistem aynı devam ederse orası da olur her ilde vize ve final sınavları yapılıyormuş bu iyi birşey benim için bakalm değerlendiricem aslında 1 aydirda çalışamıyorum hastalandım kız hastalandı ben derken dersten soğudum iyimi oldu kötümü bilmiyorum da denemelerden de yaklaşık yanlış çıkıyordu en fazla 9 su ama 60 li denemelerdi en zor dedimlerini çözdüm piyasanın elimde bolsa kaldı ihtiyaç nolmaz umarım da olursa gönderebilirim haber vermen yeterli ama bence gerek kalmiycak inşallah kazanacaksın ben inanıyorum
Aminnn canım benim aminnncanım çok iyi bak senin istediğin gibi olacak bence de.
netlerin çok iyi maşallah.istanbul uzaktan yaparsa yine . oyle devam edersin belki.
erzurumda da güzel bence. orası da sana çok yakın.
herhangi bir durumda çıkar gidersin . örgün olursa kıza kim bakacak o var değil mi.
geçmiş olsun, çok sık hasta oluyorsunuz kuzum . bunun için ye yapmalı.
kızçe de hasta olmuş kıyamam.
gerçi geçtiğimiz ay hastalık havasıydı hep.
buralarda bağırsak mide ile ilgili bir salgın oldu. şükür bize gelmedi ama çok kişiye bulaştı.
gönlüne göre olur inşallah canım.
inşallah benim de öyle olsun . Amin.
Senin sınava hazırlık nasl gidiyor az kaldı seninde rabbim emeklerimizi zayi etmezMaşallah canım çok iyi yapmisin
Amin canım. Nasıl gidiyor bende bilmiyorumSenin sınava hazırlık nasl gidiyor az kaldı seninde rabbim emeklerimizi zayi etmez
Bolbol çıkmıyor sorulara bak canım denemelerden çok onlara yönelAmin canım. Nasıl gidiyor bende bilmiyorum
Bir hafta ara verdim temizlik için onuda yapamıyorumgünaydın kızlar nasılsınız bugün .
ne hissediyorsunuz .
duygu ve düşünceleriz nedir.
çalışmaya devam .
kuzum hoş geldin . nerelerdesin .Günaydın canlarım nasılsınız
Tatile girdik çok şükür bayram tatilini bekliyoruz gezmek için
Sınava girenlere hayırlı sonuçlar diliyorum, hastalara şifalar inşallah, ne güzel sınav telaşeniz özellikleSafransari senin sınavını heyecanla bekliyorum inşallah bu sene dilediğin gibi olur canım
adilemir bu sene ediz de lgs ye girdimi yoksa daha erken mi
Tatil moduna girdim diyet spor yok evden çıkasım gelmiyor günde 1 kere ekmek almak için çocukları da çıkarıyorum öyle geçiyor
sersum kızcene hayırlı sonuçlar dilerim inşallah dilediği gibi olur
Ada napıyor kızlar haberiniz varmı konuşursanız selam söyleyin özledim
İyiyiz tatlım ne olsun yok bir yaramazlıkkuzum hoş geldin . nerelerdesin .
tatile girdik çok şükür . biz de 1 ay yokuz nasip olursa. gidiyoruz inşallah yarın .
ediz girmedi kuzum. ediz ancak 6. sınıfa geçti.
ediz lgs ye girmeden abisi üniversite sınavına girecek . sonraki yıl ediz lgs ye inşallah.
sen nasılsın iyi misin . nerelerdesin gelemeyorsun sen de .
ada dan haberim yok. A aaadddaaa
merak ettim ben de.
evet kuzum . senin kızla adilemirİyiyiz tatlım ne olsun yok bir yaramazlık
Ediz daha küçükmüş evet
Emir benim kızımla yaşıt onunda 2 senesi var sayısal seçti bu sene bakalım inşallah başarılı olur
Oğlum da 2 ye geçti İpekte dimi
Nasıl büyümüştür fıstık
Öp yerime
Hadi kolay gelsin canım benim
İyi bayramlar canimBayramınız mübarek olsun kızlar
Tatil nasıl geçti canim ?Geçmiş bayramınız kutlu olsun canlar...adilemir sınavın nasıl geçti cnım
Tatil güzeldi canım..Gerçi bu seferki oteli pek beğenmedik ama hava değişimi denizkum yetti de arttı...şimdi sınav sonucu stresi var bir açıklansa hayırlısıyla...20 sinde açıklanacak...Sen neler yaptın iyi misin...Tatil nasıl geçti canim ?
Canim sınav sonucu aciklanmisTatil güzeldi canım..Gerçi bu seferki oteli pek beğenmedik ama hava değişimi denizkum yetti de arttı...şimdi sınav sonucu stresi var bir açıklansa hayırlısıyla...20 sinde açıklanacak...Sen neler yaptın iyi misin...
Tatili 2 kg artıyla bitirdim..Zor valla..Misafirim de geldi gitti..Bu günyine başladık bakalım..
Sağ ol canimmGeçmiş bayramınız kutlu olsun canlar...adilemir sınavın nasıl geçti cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?