• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün ve bugün kahvaltı tabağım.

Ara
1 dilim mozaik pasta
1 🍊 portakal

Akşam da
3 içli köfte haşlama
1 kepçe tarhana çorba
Salata

Eklentiler

• IMG_20220107_103120.webp
    IMG_20220107_103120.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220106_101333.webp
    IMG_20220106_101333.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 28
Dün benim serbest günümdü azcık kaçırdım... normalde bugün normale dönmeliyim ama bugün de doğum günüm eşim beni kahvaltıya götürdü sabah ve pasta da var bugün:KK53::KK53:..Yarın toplarım artık:confused::confused:

Canim ben kilo verme dönemimde düşük karbonhidrat alıp 16 saat açlık yaşadım.
Koruma dönemimde de 16 saate dikkat ettim ama karbondidrati kaçırdım biraz. Ondan yeni aldım. Ama yine de çok almadım. Akşamları ekmek yemiyorum. Günde bir öğün o da kahvaltıda ekmek yiyorum.
16 saat açlık ve tek öğün ekmek👍pazartesi inşallah yapıcam
P Pamuk8680 bekliyoruz senin bildiri mi canim.

Zezeeeee sen nerelerdesin canim
Yoğunduk cnm gelemedim alta bildirim yapıcam😊😉
çok şükür canım . inşallah işleri rast gitsin eşinin . başlasın çok beklemeden inşallah hayırlısıyla
İnşallah cnm cuma işlerimiz vardı banka, postane vs iş görüşmesi de yaptı ben araba da bekledim pek içine sinmedi bakalım hayırlısı olsun
Dün benim serbest günümdü azcık kaçırdım... normalde bugün normale dönmeliyim ama bugün de doğum günüm eşim beni kahvaltıya götürdü sabah ve pasta da var bugün:KK53::KK53:..Yarın toplarım artık:confused::confused:
İyiki doğdun cnm sağlıklı, huzurlu, bereketli yıllar pazartesi oğlumun doğum günü aynı burçsunuz dediğim dedik benim oğlum bugün birlikte kurabiye yaptık doğum günü ile ilgili çok eğlendik

Eklentiler

• IMG_20220109_135013.webp
    IMG_20220109_135013.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 27
Rumuz :Hayalimsin65
Başlangıç kilo:94.6
Hedef kilo:79
Boy:160
Diyet:if diyeti yeni başlıcam
Spor :yürüyüş

Benimle diyet yolunda ilerleyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum 🌹🌹🌹

İnşallah cnm cuma işlerimiz vardı banka, postane vs iş görüşmesi de yaptı ben araba da bekledim pek içine sinmedi bakalım hayırlısı olsun

İyiki doğdun cnm sağlıklı, huzurlu, bereketli yıllar pazartesi oğlumun doğum günü aynı burçsunuz dediğim dedik benim oğlum bugün birlikte kurabiye yaptık doğum günü ile ilgili çok eğlendik
İyiki doğmuş paşa ,🥳🥳🥳🥳🥳
Rumuz :Hayalimsin65
Başlangıç kilo:94.6
Hedef kilo:79
Boy:160
Diyet:if diyeti yeni başlıcam
Spor :yürüyüş

Benimle diyet yolunda ilerleyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum 🌹🌹🌹
Canim 94 mu oldun 🥺

Canim baslagic için 1 dilim ekmek sana az gelebilir. 2 dilim ekmekle başla.
16 saatlik aclikta fazla gelebilir. İlk haftalar 14 saat yap. Sonra 15-16 ya cikarabilirsin.

Kahvaltı akşam yemeği arası da meyve ile ara öğün yap. Günlük yeşil çayda içersen, ilk ay 5-6 kilo bile gider ödemle.

Günlük menülerini takipteyim 🧐

Teşekkürler canım.:KK68:.Kuzunun da doğum gününü kutlarım ..Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin:dua::nazar::nazar:
Kurabiyeler de çok güzel görünüyor...:KK72:

Eşinin de inşallah içine sinen bir iş çıkar karşısına...
Ara
1 portakal 1 kare bitter

Akşam
3 kepçe düğün çorbası nohutlu
2 dilim incecek Konya etli ekmeği (eşim dün Konya'dan geldi de, o getirdi)

etli ekmek enfessss afiyet olsun...

Akşam yemeği
:kk77::kk77::kk77:
2 kaşık etli noodle
4 kaşık madımak(ilk defa aldım denedim konserve ıspanak gibi pişirdim çok da beğenmedim,ıspanak daha lezzetli bence)

Akşam yemeği
2 kaşık etli noodle
4 kaşık madımak(ilk defa aldım denedim konserve ıspanak gibi pişirdim çok da beğenmedim,ıspanak daha lezzetli bence)
doğum günün kutlu olsun canım benim .
nice yaşlar sersummm

hayalim cim pamuk cum

oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun .
benim oğluşum da 5 ocak doğumlu.
ortanca olan Ediz

güzel burç oğlak.

etli nodle nasıl sersum .
hazır olanlardan mı.

Back
X