- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi canım başladıkhaydi bismillah sersumcugum.
İnşallah o 80 ler gorulecek
Gerçekten o da gelirdi düzenli gelse keşke..
AraKahvaltim
2 yumurtalı terayagli omlet
1 yemek kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
İyiki doğdun canımDün benim serbest günümdü azcık kaçırdım... normalde bugün normale dönmeliyim ama bugün de doğum günüm eşim beni kahvaltıya götürdü sabah ve pasta da var bugün..Yarın toplarım artık
![]()
Canım yaa .oldum işte. Ekmek tatlı. Karbonhidrat alıştım.Yaa ne ara 59 oldun. Resimler de de 59 göstermiyorsun.
Gerçi boyun kaldırıyor senin o kiloyu ama seni 52-54 lerde görmeye aliskiniz ya
Afiyet olsunAra
1 elma
Akşam 17.30
Ev yapımı tavuk döner
Çeyrek yufka ekmek arası da yaptım.
Sağol canımcım Amiinnnnİyiki doğdun canım
Sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu niceeeee yıllara...
Tahin ve pekmeze bende dayanamıyorum. Olunca hemen bitiriyorum. Ondan tahin ve pekmez ayrı dolaplardaAfiyet olsun
Tahin pekmez dadandim2 gündür.
16 saat açlık ve tek öğün ekmekCanim ben kilo verme dönemimde düşük karbonhidrat alıp 16 saat açlık yaşadım.
Koruma dönemimde de 16 saate dikkat ettim ama karbondidrati kaçırdım biraz. Ondan yeni aldım. Ama yine de çok almadım. Akşamları ekmek yemiyorum. Günde bir öğün o da kahvaltıda ekmek yiyorum.
Yoğunduk cnm gelemedim alta bildirim yapıcam
İnşallah cnm cuma işlerimiz vardı banka, postane vs iş görüşmesi de yaptı ben araba da bekledim pek içine sinmedi bakalım hayırlısı olsunçok şükür canım . inşallah işleri rast gitsin eşinin . başlasın çok beklemeden inşallah hayırlısıyla
İyiki doğdun cnm sağlıklı, huzurlu, bereketli yıllar pazartesi oğlumun doğum günü aynı burçsunuz dediğim dedik benim oğlum bugün birlikte kurabiye yaptık doğum günü ile ilgili çok eğlendikDün benim serbest günümdü azcık kaçırdım... normalde bugün normale dönmeliyim ama bugün de doğum günüm eşim beni kahvaltıya götürdü sabah ve pasta da var bugün..Yarın toplarım artık
![]()
İyiki doğmuş paşa ,16 saat açlık ve tek öğün ekmekpazartesi inşallah yapıcam
İnşallah cnm cuma işlerimiz vardı banka, postane vs iş görüşmesi de yaptı ben araba da bekledim pek içine sinmedi bakalım hayırlısı olsun
İyiki doğdun cnm sağlıklı, huzurlu, bereketli yıllar pazartesi oğlumun doğum günü aynı burçsunuz dediğim dedik benim oğlum bugün birlikte kurabiye yaptık doğum günü ile ilgili çok eğlendik
Canim 94 mu oldunRumuz :Hayalimsin65
Başlangıç kilo:94.6
Hedef kilo:79
Boy:160
Diyet:if diyeti yeni başlıcam
Spor :yürüyüş
Benimle diyet yolunda ilerleyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum![]()
AraKahvaltim
2 sigara böreği
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık köy peyniri
Teşekkürler canım.16 saat açlık ve tek öğün ekmekpazartesi inşallah yapıcam
İnşallah cnm cuma işlerimiz vardı banka, postane vs iş görüşmesi de yaptı ben araba da bekledim pek içine sinmedi bakalım hayırlısı olsun
İyiki doğdun cnm sağlıklı, huzurlu, bereketli yıllar pazartesi oğlumun doğum günü aynı burçsunuz dediğim dedik benim oğlum bugün birlikte kurabiye yaptık doğum günü ile ilgili çok eğlendik
Ara
1 portakal 1 kare bitter
Akşam
3 kepçe düğün çorbası nohutlu
2 dilim incecek Konya etli ekmeği (eşim dün Konya'dan geldi de, o getirdi)
doğum günün kutlu olsun canım benim .Akşam yemeği
2 kaşık etli noodle
4 kaşık madımak(ilk defa aldım denedim konserve ıspanak gibi pişirdim çok da beğenmedim,ıspanak daha lezzetli bence)
![]()