Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıllardır bu kiloyu görmemiştin sanırımdün tartıldım da safran cım .
60.2 kilocuk olmuşum
Yıllardır bu kiloyu görmemiştin sanırımdün tartıldım da safran cım .
60.2 kilocuk olmuşum
hem nasıl .Yıllardır bu kiloyu görmemiştin sanırım
Yanaklar doldu mu biraz.
Rabbim sagliklik hayırlı başarılı ömür nasip etsin inşallah.bizim de oğluş 11 yaşında artıkın
pastasından bir görsel
Sağol canım..Edizin de doğum günü kutlu olsun...Oğlak iyidirdoğum günün kutlu olsun canım benim .
nice yaşlar sersummm
hayalim cim pamuk cum
oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun .
benim oğluşum da 5 ocak doğumlu.
ortanca olan Ediz
güzel burç oğlak.
etli nodle nasıl sersum .
hazır olanlardan mı.
Oooy maşallah sen de bu kilolara alışık değiliz ama sen verirsin az dikkat edersen boyun da götürüyor zaten...dün tartıldım da safran cım .
60.2 kilocuk olmuşum
Benim kız da 20 ocak senin kız 19 herhalde Oğlaklar sardı dört bir yanınızı ben dahillRabbim sagliklik hayırlı başarılı ömür nasip etsin inşallah.
Benim kızın da 9 gün sonra.
Bende kızım da oğlak![]()
evet canım ekmeği vs yi azaltmam lazım. tatlı bi de.Sağol canım..Edizin de doğum günü kutlu olsun...Oğlak iyidir
Yok canım etleri ben kavurdum jülyen terbiyeli hazır makarna nodle dan kattım içine sonra da..
Oooy maşallah sen de bu kilolara alışık değiliz ama sen verirsin az dikkat edersen boyun da götürüyor zaten...
Benim kız da 20 ocak senin kız 19 herhalde Oğlaklar sardı dört bir yanınızı ben dahill![]()
Yine kuru meyve ve kuruyemişe dön canım acilen...evet canım ekmeği vs yi azaltmam lazım. tatlı bi de.
meyve yiyesim yok . tatlı yiyorum . önceden tatlı istediğimde meyve tüketirdim hep
hazır makarna noddle şu marketlerde paket satılanlar mı.
körili . tavuklu vs gibi satılanlar.
merak ettim hee sersum .
Eki Görüntüle 2985328
Bende son zamanlarda kore dizilerine merak saldım. Onların yemek kültürlerini çok beğendim.Yine kuru meyve ve kuruyemişe dön canım acilen...
Hayır canım bundan bildiğin makarna gibi pişiriliyor..Sosunu falan sen hazırlıyorsun..Ben et veya tavuğu biber ,sarımsak soğan soteleyip soya soslu baharatlı pişiriyorum..En son az haşladığım bu makarnayı ekleyip hepsini beraber soteliyorum hazır..
Eki Görüntüle 2985393
AraKahvaltim
2 yumurtalı salata
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek.
Kore dizileri süperdir..Benim kızım zaten uzakdoğu mutfağına çok meraklı biz de onun sayesinde alıştık..Ayda bir sushi yemezsek olmuyor okadar yanii..Noodle zaten ok sık yapıyor kızım da ben de...Ama ben de senin kadar hayret ediyorum nasıl kilo almıyorlar o kadar pirince makarnayaBende son zamanlarda Kore
Bende son zamanlarda kore dizilerine merak saldım. Onların yemek kültürlerini çok beğendim.
YouTube de takip ettiğim sayfalar da var, nasıl bu kadar çok yetip kilo almıyorlar hayret verici![]()
Çok iyi gidiyorsun benim mide hala küçülmedi sanırsam doymuyorum bu aralar...Ara
1 mandalina
Küçük bir muz hatta minik
2 gün kurusu
Akşam
Kıyma kavurma
Az yufka ekmek
1 bardak ayran.
Şimdi de
1 kupa sütlü kahve
Canim ben proteini fazla tutmaya çalışıyorum.Kore dizileri süperdir..Benim kızım zaten uzakdoğu mutfağına çok meraklı biz de onun sayesinde alıştık..Ayda bir sushi yemezsek olmuyor okadar yanii..Noodle zaten ok sık yapıyor kızım da ben de...Ama ben de senin kadar hayret ediyorum nasıl kilo almıyorlar o kadar pirince makarnaya
Çok iyi gidiyorsun benim mide hala küçülmedi sanırsam doymuyorum bu aralar...![]()
Canım 2 yumurta yiyemiyorum hiç ben..Zaten diyetisyenin birebir listesini uyguluyorum..Alışırım zamanla diyorum...Canim ben proteini fazla tutmaya çalışıyorum.
Günde 2 yumurta mutlaka yiyorum.
Psikolojik mi bilmiyorum ama sabah 2 yumurta yemezsem aç hissediyorum kendimi.
Evet canim zamanla küçülecek miğde.Canım 2 yumurta yiyemiyorum hiç ben..Zaten diyetisyenin birebir listesini uyguluyorum..Alışırım zamanla diyorum...