• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizim de oğluş 11 yaşında artıkın :halay::halay:
pastasından bir görsel

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-01-05 at 20.32.08.webp
    WhatsApp Image 2022-01-05 at 20.32.08.webp
    3 KB · Görüntüleme: 22
doğum günün kutlu olsun canım benim .
nice yaşlar sersummm

hayalim cim pamuk cum

oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun .
benim oğluşum da 5 ocak doğumlu.
ortanca olan Ediz

güzel burç oğlak.

etli nodle nasıl sersum .
hazır olanlardan mı.
Sağol canım..Edizin de doğum günü kutlu olsun...Oğlak iyidir:KK45:

Yok canım etleri ben kavurdum jülyen terbiyeli hazır makarna nodle dan kattım içine sonra da..
dün tartıldım da safran cım .
60.2 kilocuk olmuşum
Oooy maşallah sen de bu kilolara alışık değiliz ama sen verirsin az dikkat edersen boyun da götürüyor zaten...

Rabbim sagliklik hayırlı başarılı ömür nasip etsin inşallah.

Benim kızın da 9 gün sonra.
Bende kızım da oğlak 🥰
Benim kız da 20 ocak senin kız 19 herhalde Oğlaklar sardı dört bir yanınızı ben dahill:KK53::KK53::KK53:

Sağol canım..Edizin de doğum günü kutlu olsun...Oğlak iyidir:KK45:

Yok canım etleri ben kavurdum jülyen terbiyeli hazır makarna nodle dan kattım içine sonra da..

Oooy maşallah sen de bu kilolara alışık değiliz ama sen verirsin az dikkat edersen boyun da götürüyor zaten...

Benim kız da 20 ocak senin kız 19 herhalde Oğlaklar sardı dört bir yanınızı ben dahill:KK53::KK53::KK53:
evet canım ekmeği vs yi azaltmam lazım. tatlı bi de.
meyve yiyesim yok . tatlı yiyorum . önceden tatlı istediğimde meyve tüketirdim hep

hazır makarna noddle şu marketlerde paket satılanlar mı.
körili . tavuklu vs gibi satılanlar.
merak ettim hee sersum .
1641817584643.webp

evet canım ekmeği vs yi azaltmam lazım. tatlı bi de.
meyve yiyesim yok . tatlı yiyorum . önceden tatlı istediğimde meyve tüketirdim hep

hazır makarna noddle şu marketlerde paket satılanlar mı.
körili . tavuklu vs gibi satılanlar.
merak ettim hee sersum .
Eki Görüntüle 2985328
Yine kuru meyve ve kuruyemişe dön canım acilen...

Hayır canım bundan bildiğin makarna gibi pişiriliyor..Sosunu falan sen hazırlıyorsun..Ben et veya tavuğu biber ,sarımsak soğan soteleyip soya soslu baharatlı pişiriyorum..En son az haşladığım bu makarnayı ekleyip hepsini beraber soteliyorum hazır..:KK52:

dolco-gold-egg-noodle-350-gr-cin-eristesi-z.jpg

Son düzenleme:
Bende son zamanlarda Kore
Yine kuru meyve ve kuruyemişe dön canım acilen...

Hayır canım bundan bildiğin makarna gibi pişiriliyor..Sosunu falan sen hazırlıyorsun..Ben et veya tavuğu biber ,sarımsak soğan soteleyip soya soslu baharatlı pişiriyorum..En son az haşladığım bu makarnayı ekleyip hepsini beraber soteliyorum hazır..:KK52:

Eki Görüntüle 2985393
Bende son zamanlarda kore dizilerine merak saldım. Onların yemek kültürlerini çok beğendim.

YouTube de takip ettiğim sayfalar da var, nasıl bu kadar çok yetip kilo almıyorlar hayret verici 😊

Bende son zamanlarda Kore

Bende son zamanlarda kore dizilerine merak saldım. Onların yemek kültürlerini çok beğendim.

YouTube de takip ettiğim sayfalar da var, nasıl bu kadar çok yetip kilo almıyorlar hayret verici 😊
Kore dizileri süperdir..Benim kızım zaten uzakdoğu mutfağına çok meraklı biz de onun sayesinde alıştık..Ayda bir sushi yemezsek olmuyor okadar yanii..Noodle zaten ok sık yapıyor kızım da ben de...Ama ben de senin kadar hayret ediyorum nasıl kilo almıyorlar o kadar pirince makarnaya:confused::confused:
Ara
1 mandalina
Küçük bir muz hatta minik
2 gün kurusu

Akşam
Kıyma kavurma
Az yufka ekmek
1 bardak ayran.

Şimdi de
1 kupa sütlü kahve
Çok iyi gidiyorsun benim mide hala küçülmedi sanırsam doymuyorum bu aralar...:cry:

Öğlen

2kaşık brokoli salatası
3-4 kaşık fırında şakşuka
yoğurt ve domates sos
sonrasında 2 dilim pişirdiğim yeni tb ekmeğinden

Akşam

1 patates kumpir az tereyağlı kaşarlı
2 tavuk but ızgara

Arada 1 tatlı kaşığı sarelle şekersiz...

Kore dizileri süperdir..Benim kızım zaten uzakdoğu mutfağına çok meraklı biz de onun sayesinde alıştık..Ayda bir sushi yemezsek olmuyor okadar yanii..Noodle zaten ok sık yapıyor kızım da ben de...Ama ben de senin kadar hayret ediyorum nasıl kilo almıyorlar o kadar pirince makarnaya:confused::confused:

Çok iyi gidiyorsun benim mide hala küçülmedi sanırsam doymuyorum bu aralar...:cry:
Canim ben proteini fazla tutmaya çalışıyorum.
Günde 2 yumurta mutlaka yiyorum.
Psikolojik mi bilmiyorum ama sabah 2 yumurta yemezsem aç hissediyorum kendimi.

Canim ben proteini fazla tutmaya çalışıyorum.
Günde 2 yumurta mutlaka yiyorum.
Psikolojik mi bilmiyorum ama sabah 2 yumurta yemezsem aç hissediyorum kendimi.
Canım 2 yumurta yiyemiyorum hiç ben..Zaten diyetisyenin birebir listesini uyguluyorum..Alışırım zamanla diyorum...

Canım 2 yumurta yiyemiyorum hiç ben..Zaten diyetisyenin birebir listesini uyguluyorum..Alışırım zamanla diyorum...
Evet canim zamanla küçülecek miğde.
Ama sana tavsiyem, açlık süresini uzatman.
İlk zamanlar zor olsa da 1 haftada alisiliyor. Akşam 6 da yemek yeme işin bitmiş olsun. Sonra çay kahve yeşil çay soda ile devam edersin.
Tek başına bunu yapmak bile çok faydalı oluyor.
Ben bu beslenme düzenini 1 yıldır uyguluyorum. Ondan bırakıp alma durumum çok olmadı. Hedef kiloma çok yakınım, 1-2 kilo arasında oynuyorum.

Back