İnşallah cnmolsun canım ikramlar candır .
çok güzel şeyler yapmışsın. eline sağlık.
inşallah iş bulur da çalışmaya başlar canım . özledik seniiii
Hiç sanmıyorum çok kötü durmuyordur hafif balık etli oldun benceben de karbon ağırlıklı besleniyorum aylar oldu . toto göbek . tövbeler olsun
Canım kolay değil baban covid mi atlattı bilmiyorum ama her şeyin başı sağlık tabii.Allah bir daha göstermesin...Eşine de üzüldüm..Allahım tez zamanda istediği gibi bir iş nasip etsin inşallahVakit bulmuşken yazayım kızlar
Hoşbuldum özledim sizleri buraları babam, çocuklar herkes iyi şükürler olsun üzüldük çok çöktük ailecek toparlanıyoruz daha iyi oluruz inşallah kiloda verirsem iyi olurum eşim evde çok sık giremiyorum işi sıkıntılıydı ayrıldı ne zaman iş bulur başlar bilmiyorum
Ayy senin göbüşünden ne olur kısss yakışır o kadarı sanaben de karbon ağırlıklı besleniyorum aylar oldu . toto göbek . tövbeler olsun
Hadi hayırlısıGünaydın kızlar ilk menü paylaşımı ben yapayım oğlumu okula götürdükten sonra yürüyüş yaptım yarım saat kadar kepek ekmeği aldım kahvaltıya
2 bardak su
2 yumurta biberli
2 dilim kepek ekmeği
1 tk çokokrem
Çay
Ben de havalardan yürüyemiyorum üşeniyorum soğukta.. Aslında yürüsem çok farkedecek...İnşallah cnm
bende sizi özledim valla
Hiç sanmıyorum çok kötü durmuyordur hafif balık etli oldun bencebenim gibi obez değilsin ya
Akşam eşimle ciddi konuştum ben yürüyüş yapıcam karışma, kısıtlama ne var bunda dedim ortalıkta çok gözükmemi istemiyormuş sağlığım tehlikeye gidiyor gece ayak tabanım zonkluyor Allah korusun şeker tansiyon hastası olmaktan korkuyorum diyorum o yine olumlu olmadı sabahları uyuyor bende korka korka yürüyorum
Aynen geç olsun güç olmasın foto attım özel istek üzerineyaaa canım çok şaşırdım . bunca yıl denememişler senin güzelim sebzelerini.
geç olsun güç olmasın neyse
emeklililk yaramış maşallah . kediciğiniz napıyorrr. fotolarını özledik
biz de 1 ay önce covid atlattık sersum cuğum . çocuklarla ben . eşim yoktu . o kurtardı kendini.Canım kolay değil baban covid mi atlattı bilmiyorum ama her şeyin başı sağlık tabii.Allah bir daha göstermesin...Eşine de üzüldüm..Allahım tez zamanda istediği gibi bir iş nasip etsin inşallah
Ayy senin göbüşünden ne olur kısss yakışır o kadarı sana
Hadi hayırlısı
Ben de havalardan yürüyemiyorum üşeniyorum soğukta.. Aslında yürüsem çok farkedecek...
hadi inşallah canım . yani eşin gibi biriyle yaşamak zor . Allah sana kolaylık versin .İnşallah cnm
bende sizi özledim valla
Hiç sanmıyorum çok kötü durmuyordur hafif balık etli oldun bencebenim gibi obez değilsin ya
Akşam eşimle ciddi konuştum ben yürüyüş yapıcam karışma, kısıtlama ne var bunda dedim ortalıkta çok gözükmemi istemiyormuş sağlığım tehlikeye gidiyor gece ayak tabanım zonkluyor Allah korusun şeker tansiyon hastası olmaktan korkuyorum diyorum o yine olumlu olmadı sabahları uyuyor bende korka korka yürüyorum
soğuk sizin orası biraz daha. bizim buralar çoook iyi . akşam iş dönüşü mutlaka takılıyorum arkadaşa . laflıyoruz . yürüyoruz . markete giriyoruz . ihtiyaçlar bitmiyor.Canım kolay değil baban covid mi atlattı bilmiyorum ama her şeyin başı sağlık tabii.Allah bir daha göstermesin...Eşine de üzüldüm..Allahım tez zamanda istediği gibi bir iş nasip etsin inşallah
Ayy senin göbüşünden ne olur kısss yakışır o kadarı sana
Hadi hayırlısı
Ben de havalardan yürüyemiyorum üşeniyorum soğukta.. Aslında yürüsem çok farkedecek...
kocamaaan olmuş ya buuuu sıpaaaBöyle camdan seyir yapıyor bazen çoğunlukla kuduruyor...
bunu sen mi yaptıııın . tarif linki varsa atsana. harbi ekmek olmuş. eline sağlıkGünaydın canlar...
Kahvaltım
2 dilim kendi pişirdiğim tb ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
mantarlı soğanlı omlet
roka çeri
ekmeğim efsane oldu
Eki Görüntüle 2982135
Canım geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin inşallah..Yine vakalar çok artttı....biz de 1 ay önce covid atlattık sersum cuğum . çocuklarla ben . eşim yoktu . o kurtardı kendini.
Aynı benim eşim de hiç karışmaz...Bence de zor işin pamukcuğum..Allah sabır versin..hadi inşallah canım . yani eşin gibi biriyle yaşamak zor . Allah sana kolaylık versin .
Biz her istediğimizde dışarıdayız . bi ayağımız dışarıda hatta. hiç sormaz bile . neredesin . ne yaptın . çıktığımı bilmez .
çalışmazken de böyleydi şükür . inşallah rahat rahat yürürsün.
valla kışın sevmiyorum yürüyüşü..Geçen ay haftada 2 gün yüzdük havuza gidip eşimle..İyi gelmişti ama uzak bayaa..Regl bitince gideriz yine belki...soğuk sizin orası biraz daha. bizim buralar çoook iyi . akşam iş dönüşü mutlaka takılıyorum arkadaşa . laflıyoruz . yürüyoruz . markete giriyoruz . ihtiyaçlar bitmiyor.
Aynen eşek eşek sorma hala yaramaz... atayım canım instagram da takip ettiğim bir çocuk var onun tarifi..kocamaaan olmuş ya buuuu sıpaaa
yaramazdı zaten şımarık.
bunu sen mi yaptıııın . tarif linki varsa atsana. harbi ekmek olmuş. eline sağlık
Eşinin işine üzüldüm canım.Vakit bulmuşken yazayım kızlar
Hoşbuldum özledim sizleri buraları babam, çocuklar herkes iyi şükürler olsun üzüldük çok çöktük ailecek toparlanıyoruz daha iyi oluruz inşallah kiloda verirsem iyi olurum eşim evde çok sık giremiyorum işi sıkıntılıydı ayrıldı ne zaman iş bulur başlar bilmiyorum
Bu çocuğun bazı tariflerini bende yaptım, çok beğeniyorum.Link görünmezse ariferdogann yaz çıkıyor kızılcık çorbasıyla beraber verdiği ekmek benim yaptığım...
tarif bu
Eki Görüntüle 2982209
Sağol canım...Çok da güzel oldu..Tutuyor o çocuğun tarifleri...Bu çocuğun bazı tariflerini bende yaptım, çok beğeniyorum.
Ekmekte çok güzel gorunuyor, afiyet olsun
OOOoooo senin haşhaşlıda süper olmuştur bence bayılırımmmmKahvaltı
2 yumurtalı omlet
3 dilim hashasli çörek (resimdeki pişmemiş halı)
Ara
1 elma
1 kavala kurabiye
Akşam 17.30
3 kaşık patates püresi
5 kaşık kavurma
Salata
Ben eski düzene devam ediyorum, yani aralıklı oruca. Akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum. Sabah 10 a kadar. Yani 16 saat aç duruyorum. Sadece şekersiz çay kahve soda
Keşke cnm ama çok sabırlı değil sessiz kalmayı eziklik gibi gördüğü için uzun vadeli olmuyor çalıştığı yerlerEşinin işine üzüldüm canım.
İnşallah yeniden iş bulur hemen.
Diğer iş yerinde 2 seneyi bulmuştu sanırım çalışması. Keşke sorun olmasa devam etseydi
Eline sağlık harika olmuş çok beceriklisin maşallah cnmKahvaltı
2 yumurtalı omlet
3 dilim hashasli çörek (resimdeki pişmemiş halı)
Ara
1 elma
1 kavala kurabiye
Akşam 17.30
3 kaşık patates püresi
5 kaşık kavurma
Salata
Ben eski düzene devam ediyorum, yani aralıklı oruca. Akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum. Sabah 10 a kadar. Yani 16 saat aç duruyorum. Sadece şekersiz çay kahve soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?