• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar ilk menü paylaşımı ben yapayım oğlumu okula götürdükten sonra yürüyüş yaptım yarım saat kadar kepek ekmeği aldım kahvaltıya
2 bardak su
2 yumurta biberli
2 dilim kepek ekmeği
1 tk çokokrem
Çay

olsun canım ikramlar candır .
çok güzel şeyler yapmışsın. eline sağlık.

inşallah iş bulur da çalışmaya başlar canım . özledik seniiii:KK200::KK200::KK200::KK200:
İnşallah cnm
bende sizi özledim valla 💙
ben de karbon ağırlıklı besleniyorum aylar oldu . toto göbek . tövbeler olsun:duduk::duduk:
Hiç sanmıyorum çok kötü durmuyordur hafif balık etli oldun bence 😃 benim gibi obez değilsin ya
Akşam eşimle ciddi konuştum ben yürüyüş yapıcam karışma, kısıtlama ne var bunda dedim ortalıkta çok gözükmemi istemiyormuş sağlığım tehlikeye gidiyor gece ayak tabanım zonkluyor Allah korusun şeker tansiyon hastası olmaktan korkuyorum diyorum o yine olumlu olmadı sabahları uyuyor bende korka korka yürüyorum 😬😬😬

Vakit bulmuşken yazayım kızlar
Hoşbuldum özledim sizleri buraları babam, çocuklar herkes iyi şükürler olsun üzüldük çok çöktük ailecek toparlanıyoruz daha iyi oluruz inşallah kiloda verirsem iyi olurum eşim evde çok sık giremiyorum işi sıkıntılıydı ayrıldı ne zaman iş bulur başlar bilmiyorum
Canım kolay değil baban covid mi atlattı bilmiyorum ama her şeyin başı sağlık tabii.Allah bir daha göstermesin...Eşine de üzüldüm..Allahım tez zamanda istediği gibi bir iş nasip etsin inşallah:dua:
ben de karbon ağırlıklı besleniyorum aylar oldu . toto göbek . tövbeler olsun:duduk::duduk:
Ayy senin göbüşünden ne olur kısss yakışır o kadarı sana:KK48:
Günaydın kızlar ilk menü paylaşımı ben yapayım oğlumu okula götürdükten sonra yürüyüş yaptım yarım saat kadar kepek ekmeği aldım kahvaltıya
2 bardak su
2 yumurta biberli
2 dilim kepek ekmeği
1 tk çokokrem
Çay
Hadi hayırlısı :rolleyes::rolleyes:
İnşallah cnm

Hiç sanmıyorum çok kötü durmuyordur hafif balık etli oldun bence 😃 benim gibi obez değilsin ya
Akşam eşimle ciddi konuştum ben yürüyüş yapıcam karışma, kısıtlama ne var bunda dedim ortalıkta çok gözükmemi istemiyormuş sağlığım tehlikeye gidiyor gece ayak tabanım zonkluyor Allah korusun şeker tansiyon hastası olmaktan korkuyorum diyorum o yine olumlu olmadı sabahları uyuyor bende korka korka yürüyorum 😬😬😬
Ben de havalardan yürüyemiyorum üşeniyorum soğukta.. Aslında yürüsem çok farkedecek...:KK51:

Böyle camdan seyir yapıyor bazen çoğunlukla kuduruyor...:confused:

Eklentiler

• kedi.webp
    kedi.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 26
yaaa canım çok şaşırdım . bunca yıl denememişler senin güzelim sebzelerini.
geç olsun güç olmasın neyse

emeklililk yaramış maşallah . kediciğiniz napıyorrr. fotolarını özledik
Aynen geç olsun güç olmasın foto attım özel istek üzerine:KK52:

Günaydın canlar...

Kahvaltım

2 dilim kendi pişirdiğim tb ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
mantarlı soğanlı omlet
roka çeri

ekmeğim efsane oldu

ekmek.webp

Canım kolay değil baban covid mi atlattı bilmiyorum ama her şeyin başı sağlık tabii.Allah bir daha göstermesin...Eşine de üzüldüm..Allahım tez zamanda istediği gibi bir iş nasip etsin inşallah:dua:

Ben de havalardan yürüyemiyorum üşeniyorum soğukta.. Aslında yürüsem çok farkedecek...:KK51:
biz de 1 ay önce covid atlattık sersum cuğum . çocuklarla ben . eşim yoktu . o kurtardı kendini.

İnşallah cnm

hadi inşallah canım . yani eşin gibi biriyle yaşamak zor . Allah sana kolaylık versin .
Biz her istediğimizde dışarıdayız . bi ayağımız dışarıda hatta. hiç sormaz bile . neredesin . ne yaptın . çıktığımı bilmez .
çalışmazken de böyleydi şükür . inşallah rahat rahat yürürsün.

soğuk sizin orası biraz daha. bizim buralar çoook iyi . akşam iş dönüşü mutlaka takılıyorum arkadaşa . laflıyoruz . yürüyoruz . markete giriyoruz . ihtiyaçlar bitmiyor.

biz de 1 ay önce covid atlattık sersum cuğum . çocuklarla ben . eşim yoktu . o kurtardı kendini.
Canım geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin inşallah..Yine vakalar çok artttı....
hadi inşallah canım . yani eşin gibi biriyle yaşamak zor . Allah sana kolaylık versin .
Biz her istediğimizde dışarıdayız . bi ayağımız dışarıda hatta. hiç sormaz bile . neredesin . ne yaptın . çıktığımı bilmez .
çalışmazken de böyleydi şükür . inşallah rahat rahat yürürsün.
Aynı benim eşim de hiç karışmaz...Bence de zor işin pamukcuğum..Allah sabır versin..
soğuk sizin orası biraz daha. bizim buralar çoook iyi . akşam iş dönüşü mutlaka takılıyorum arkadaşa . laflıyoruz . yürüyoruz . markete giriyoruz . ihtiyaçlar bitmiyor.
valla kışın sevmiyorum yürüyüşü..Geçen ay haftada 2 gün yüzdük havuza gidip eşimle..İyi gelmişti ama uzak bayaa..Regl bitince gideriz yine belki...
kocamaaan olmuş ya buuuu sıpaaa
yaramazdı zaten şımarık.

bunu sen mi yaptıııın . tarif linki varsa atsana. harbi ekmek olmuş. eline sağlık
Aynen eşek eşek sorma hala yaramaz... atayım canım instagram da takip ettiğim bir çocuk var onun tarifi..

Link görünmezse ariferdogann yaz çıkıyor kızılcık çorbasıyla beraber verdiği ekmek benim yaptığım...

tarif bu

55877919-9666-4b98-bfea-5ed802ddecb2.webp

Vakit bulmuşken yazayım kızlar
Hoşbuldum özledim sizleri buraları babam, çocuklar herkes iyi şükürler olsun üzüldük çok çöktük ailecek toparlanıyoruz daha iyi oluruz inşallah kiloda verirsem iyi olurum eşim evde çok sık giremiyorum işi sıkıntılıydı ayrıldı ne zaman iş bulur başlar bilmiyorum
Eşinin işine üzüldüm canım.
İnşallah yeniden iş bulur hemen.
Diğer iş yerinde 2 seneyi bulmuştu sanırım çalışması. Keşke sorun olmasa devam etseydi

Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
3 dilim hashasli çörek (resimdeki pişmemiş halı)

Ara
1 elma
1 kavala kurabiye

Akşam 17.30
3 kaşık patates püresi
5 kaşık kavurma
Salata

Ben eski düzene devam ediyorum, yani aralıklı oruca. Akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum. Sabah 10 a kadar. Yani 16 saat aç duruyorum. Sadece şekersiz çay kahve soda

Eklentiler

• IMG_20220103_202549.webp
    IMG_20220103_202549.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu çocuğun bazı tariflerini bende yaptım, çok beğeniyorum.

Ekmekte çok güzel gorunuyor, afiyet olsun
Sağol canım...Çok da güzel oldu..Tutuyor o çocuğun tarifleri...
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet

Ara
1 elma
1 kavala kurabiye

Akşam 17.30
3 kaşık patates püresi
5 kaşık kavurma
Salata

Ben eski düzene devam ediyorum, yani aralıklı oruca. Akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum. Sabah 10 a kadar. Yani 16 saat aç duruyorum. Sadece şekersiz çay kahve soda
OOOoooo senin haşhaşlıda süper olmuştur bence bayılırımmmm

0
Eşinin işine üzüldüm canım.
İnşallah yeniden iş bulur hemen.
Diğer iş yerinde 2 seneyi bulmuştu sanırım çalışması. Keşke sorun olmasa devam etseydi
Keşke cnm ama çok sabırlı değil sessiz kalmayı eziklik gibi gördüğü için uzun vadeli olmuyor çalıştığı yerler
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet

Ara
1 elma
1 kavala kurabiye

Akşam 17.30
3 kaşık patates püresi
5 kaşık kavurma
Salata

Eline sağlık harika olmuş çok beceriklisin maşallah cnm
Aralıklı orucu merak edip 2 3 kez yaptım biraz anlatırm ısın yememem gerekenler vs ekmek makarna pirinç un vs yasakmı cuma annemlere gidicez nasip olursa p. Tesi başlayabilirim

günaydın.
sersum cum tarif için teşekkürler .
o çocuğu ben de takibe alacağım . kim ise artık .
tanıyayım bı bakalım

safran cım . haşhaşlın süper eline sağılk

hayalim . eşin atarlı giderli biri ondan oluyor galiba. inşallah .bulur çalışır hemen
evde olduğu süre içinde nasıl geçiniyorsunuz .
aylık giderler oluyor çünkü.

Back
X