hangi grup canım bu? ben de aktif bir grupta olmak istiyorum. motive olmak içinBen başka bir gruba daha yazıyorum, burada uzun süredir bildirim olmayınca. Orda da tartı günü pazartesi.
Bu pazartesi 58 gelmiştim.
Buraya da pazartesi bildirim yaparım.
Zaten benden başka kimse bildirim yapmıyor
Ben aralıklı oruç yapıyorum yapıyorum canim.hangi grup canım bu? ben de aktif bir grupta olmak istiyorum. motive olmak için
Benim hipoglisemim olduğu için if yapamıyorum maalesef. Ama grup gerçekten biraz yavaş gidiyor.Ben aralıklı oruç yapıyorum yapıyorum canim.
Bu da aralıklı oruç yapanların grubu.
Yani günde 2 öğün yemek yeniyor, en fazla 8 saat içinde 2 öğün tamamlaniyor. 16 saat açlık yaşaniyor.
4 saat yenilip 20 saat aç kalan da var.
"İf diyeti ile sağlıklı beslenme" grubun ismi.
Evet canım bu sıralar motivasyon düşük.Benim hipoglisemim olduğu için if yapamıyorum maalesef. Ama grup gerçekten biraz yavaş gidiyor.
Gecmiş olsun canım acil şifalar diliyorumSelamlar
Geceyi ateş nobetinde geçirdim.
Kızım bir kaç gündür baş ağrısı vardı, bende bugün için doktor randevusu almıştım, ki kız akşam ateslenmeye başladı, dönüşümlü ilaçlarla düşürmeye başladım.
Sabah doktora gittik ateş ve basbagrisi Corona belirtisi de olabilir dedi, doktor testte istedi. Kan ve Corona testi verdik, şükür negatif çıktı, kanda enfeksiyon varmış. Sinüslerin dolması baş ağrısı yapmis.
Kahvaltim
2 yumurtalı biberli omlet
Çeyrek simit
1 kk peynir
Akşama kızım kısır istedi. Onu yaoacagim. 1 tabak yerim ayranla.
oyy kuzumaaaSelamlar
Geceyi ateş nobetinde geçirdim.
Kızım bir kaç gündür baş ağrısı vardı, bende bugün için doktor randevusu almıştım, ki kız akşam ateslenmeye başladı, dönüşümlü ilaçlarla düşürmeye başladım.
Sabah doktora gittik ateş ve basbagrisi Corona belirtisi de olabilir dedi, doktor testte istedi. Kan ve Corona testi verdik, şükür negatif çıktı, kanda enfeksiyon varmış. Sinüslerin dolması baş ağrısı yapmis.
Kahvaltim
2 yumurtalı biberli omlet
Çeyrek simit
1 kk peynir
Akşama kızım kısır istedi. Onu yaoacagim. 1 tabak yerim ayranla.
afiyet olsun canım. hiç arada kaçamak yok muuuKahvaltim10.00
1 krep
Köy peyniri
8 zeytin
Ara
2 kaşık kısır
Akşam 18.00
1 tabak etli patates yemeği
4 kaşık pilav (basmati)
Dün oldu.afiyet olsun canım. hiç arada kaçamak yok muuu
olacak o kadar . iyi yaptın. bu kaçamak sayılmaz.Dün oldu.
Kıza antibiyotik vermişti cuma günü doktor, antibiyotik ishal yaptı, dün acile gittik serum takıldı felan derke akşam yemeği yapamadım. 2 lahmacun, 2 parça eşimin tabagindan kemikli tavuk ızgara yedik.
Bir de 1 dilim kek.
3 u bir arada icmeyeli 13 yıl oldu. Üniversitede şekeri bıraktım çayda kahvedeolacak o kadar . iyi yaptın. bu kaçamak sayılmaz.
ben de bu arada 3 ü 1 aradaya takıldım. günlük 2 tane içiyorum. arada çocukların gofretten yiyorum. 1 tanecik.
canım yaaa3 u bir arada icmeyeli 13 yıl oldu. Üniversitede şekeri bıraktım çayda kahvede
İse başladığım sene, süt tozulu kahve içmeyi birakmistim
Bir tek sütlü kahve ictigimde şeker atiyorum, o da senin yillar önce tavsiyenle, sütteki gazı alıyor diye az birşey atiyorum.
Gunluk filtre kahve, türk kahvesi içiyorum.
Şimdi filtre kahve yapıyordum tam
afiyet olsunKahvaltı 10.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim salam
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
1 küçük dilim kek
1 TK tahin
Akşam 17.30
3 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
4 yazık etli patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?