Yeni gördüm günaydın cnmgünaydın.
Kızlar nasılsınız
menü paylaşılmıyor ne zamandır
bu sabah kestane yedim .
1 dilim ekmek .
2 mandalina
çay içiyorum şimdi
çalışıyorum canım. muhasebeciyim. sen çalışıyor musun?Çalışıyor musun canim ?
Hoşgeldin menü güzel görünüyorben kahvaltıda 1 kaşık labne peyniri, 6 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 domates yedim.
ara öğünde 3 adet kuru kayısı yedim.
birazdan yemeğe çıkacağım.
Safran günaydın paketli balık almaya çekiniyorum Açıkçası nasıldı tadı iyimi alınabilirmiEşim akşam üstü durumle geldi eve. Bende yarım yedim, akşam da çorba içerim dedim. Ama şükür acikmadim. Çorba da içmedim.
Bugün evde biraz tarhana çorba biraz erişte var. Ben çorba içerim.
Yanına da geçen bim den uskumru almıştım, bir tane kalmıştı, onu kizartirim evdekilere. Bende çorba salata doyarim inşallah. Bugün hiç yemek yapasim yok, ve evdeki yarımlar bitsin istiyorum.
Aaa ne güzel bende muhasebeciydim evlendikten sonra bıraktım işimi bende 36dan gün aldım 2 çocuğum varçalışıyorum canım. muhasebeciyim. sen çalışıyor musun?
teşekkür ederim hoşbulduk. inşaallah sağlıklı bir şekilde veririz kiloları.Hoşgeldin menü güzel görünüyor
Safran günaydın paketli balık almaya çekiniyorum Açıkçası nasıldı tadı iyimi alınabilirmi
ben de 35 den gün aldım, 1 kızım var 5 yaşındaAaa ne güzel bende muhasebeciydim evlendikten sonra bıraktım işimi bende 36dan gün aldım 2 çocuğum var
Yok canim calismiyorum.çalışıyorum canım. muhasebeciyim. sen çalışıyor musun?
Canim ben seviyorum güzel oluyor.Hoşgeldin menü güzel görünüyor
Safran günaydın paketli balık almaya çekiniyorum Açıkçası nasıldı tadı iyimi alınabilirmi
Benim de 36 ya 2 ay kaldı. 1 kızım var 6 yaşında.ben de 35 den gün aldım, 1 kızım var 5 yaşında
yani . yemesek olmuyor . can da çekince.ben de pandemi döneminde evde yapıp yemekten bu hale geldim. sonra da işe girdim, hep hazır yemek, hep dürüm, pide ıvır zıvır. mahvetti beni. şşimdi iş değiştirdim, çok şükür ev yemeği çıkıyor da diyeti uygulayabiliyorum.
ya arada olacak öyle kaçamaklar tabi ki. bütün ömür bunları yemeyen insanlar da var tabi ama iştahlı olmasak kilo problemimiz de olmazdı.
afiyet olsun pamuk cum.Yeni gördüm günaydın cnm
Wooowww kestane açılışı yapmışsın
Ben ne yedim valla hep ayak üstü topluca yazayım(2 lokma biberli yumurta, 1 lokma peynir, 2 ısırık sade krep, salatalık, domates, zeytin, az önce 3 kaşık kısır, turşu, yeşillik, oğlandan kalan birkaç dilim kelek, yarım elma, 2 si 1 nescafe) sabah oğlanı bıraktıktan sonra yürüdüm 5bin adım birazdan yine çıkıp yürücem günlük 15binin altına düşmüyorum hafta içi
senin eşin de güzel mamalar bulup getiriyor. o şekilde zor . ama maşallahın var safran . iraden süper oldu iyice. çelik gibi maşallah.Eşim akşam üstü durumle geldi eve. Bende yarım yedim, akşam da çorba içerim dedim. Ama şükür acikmadim. Çorba da içmedim.
Bugün evde biraz tarhana çorba biraz erişte var. Ben çorba içerim.
Yanına da geçen bim den uskumru almıştım, bir tane kalmıştı, onu kizartirim evdekilere. Bende çorba salata doyarim inşallah. Bugün hiç yemek yapasim yok, ve evdeki yarımlar bitsin istiyorum.
Çünkü her sabah tartıya çıkıp gerçeklerle yuzlesiyorumyani . yemesek olmuyor . can da çekince.
alışkanlık oluyor ekmek hamur işi tatlı. bağımlılıkla ilgili biraz.
afiyet olsun pamuk cum.
maşallah adımlarına hayranım. ben ise azcık adım atıyorum sana göre.
senin eşin de güzel mamalar bulup getiriyor. o şekilde zor . ama maşallahın var safran . iraden süper oldu iyice. çelik gibi maşallah.
süper güzel menü.öğlen yemeğinde de bir tabak pırasa, bir kase cacık, bir dilim ekmek yedim ben. bu akşam diyetisyen kontrolüm var.
evet ya , yapmadım . iyi hatırlattınÇünkü her sabah tartıya çıkıp gerçeklerle yuzlesiyorum
Öyle frenliyorum kendimi.
Kardesim gelince 1 haftadır ona güzel mamalar tatlılar yaptım, bende yedim haliyle.
Bu arada bu sene pek magnolina yapmıyorsun sanki
Allah bağışlasın cnmben de 35 den gün aldım, 1 kızım var 5 yaşında
Evet çok pahalı hamsi çokta sevmeyiz aslında palamut alıyorum şu ara tanesi 12 lira 2 tane yetiyor bizeYok canim calismiyorum.
Canim ben seviyorum güzel oluyor.
Çok sık yaptığım birşey değil ama alıp kızartıyorum, ekmek arası yesillikle balık ekmek yapıyorum. Bir Eminönü nün yerini tutmaz ama nefsimiz koreliyor
Geçen çarşıda balıkçıya denk geldim hamsi 30 lira, baya pahalı geldi bana. Sanırım hamsi sezonu daha açılmadı ondan pahalı.
Gerçi uygun fiyatlı ne kaldı ki
Aaa evet birde tiramisuuuusüper güzel menü.
bakalım ne diyecek diyetisyen . merak ettim.
evet ya , yapmadım . iyi hatırlattın
yapayım bari çocuklar da yesin
haklısın biri gelince kaçıyor menüler.
afiyet olsun .Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam 17.30
1 kase tarhana çorba
Çeyrek uskumru
2 kaşık erişte
Salata
1 çatal tahin helvası
Akşamları da soda, kahve, yeşil çay içiyorum mutlaka
çok iyi maşallah . 900 gr çok çok iyi. tebrik ederim.günaydın hanımlar
dün akşam diyetisyene gittim. bu hafta 900 gr vermişim. 77,700 oldum.
Akşam 3 köfte, yoğurt, bir dilim ekmek yedim.
sabah da kahvaltıda labne peyniri, bir dilim ekmek, 6 zeytin, domates yedim.
sizin akşam nasıl geçti?
Harikaaaagünaydın hanımlar
dün akşam diyetisyene gittim. bu hafta 900 gr vermişim. 77,700 oldum.
Akşam 3 köfte, yoğurt, bir dilim ekmek yedim.
sabah da kahvaltıda labne peyniri, bir dilim ekmek, 6 zeytin, domates yedim.
sizin akşam nasıl geçti?
Ben başka bir gruba daha yazıyorum, burada uzun süredir bildirim olmayınca. Orda da tartı günü pazartesi.Harikaaaa
Devamı gelsin inşallah
sağol canım. darısı diğer haftalara inşaallahafiyet olsun .
yarın kaç kilo geleceksin merak ettim safran
çok iyi maşallah . 900 gr çok çok iyi. tebrik ederim.
Harikaaaa
Devamı gelsin inşallahkocaman amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?