63.800 düm tabi başladıktan sonra tartilmak aklıma geldi belkide sahada artmışta olabilirdim nerdeyse 5 kilo gitti tabi tam anlamıyla diyete uyamıyorum da ancaCanim o çaya başladıktan sonra bir aldın mı toplamda ne kadar gitti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
63.800 düm tabi başladıktan sonra tartilmak aklıma geldi belkide sahada artmışta olabilirdim nerdeyse 5 kilo gitti tabi tam anlamıyla diyete uyamıyorum da ancaCanim o çaya başladıktan sonra bir aldın mı toplamda ne kadar gitti ?
Diyete uymadan sadece çayla 5 kilo süper.63.800 düm tabi başladıktan sonra tartilmak aklıma geldi belkide sahada artmışta olabilirdim nerdeyse 5 kilo gitti tabi tam anlamıyla diyete uyamıyorum da anca
Valla makarna falan filan yedim dünDiyete uymadan sadece çayla 5 kilo süper.
Ya supersinnnn benide ozendirdin ben kabağı yiyemiyorum ama hep yarida kaliyorum yapayim diyorum bir gunde kiloveremeyine birakiyorum ben esas kabagi pizza tabani yapabilmek icin almistim surunuyor dolapta aklima geldi pizza tabaniyapayim yarinCanim kahvaltı tabağım resimlerdeki gibi.
Öğlen ve akşam da 2 şer tane kabak, 2 cevizle orijinal tarif.
Ben tavuk haşlayıp ekledim, farklı yaptim
Icine nane yapragi koyarak icersen aroma verdigi icin oyle alusirsin suya ertesi gunnane yerine baska meyve koy bak nasil aliskanlikyapacak su 3 gun boyle dene sonra gerisini istersin suyunValla makarna falan filan yedim düntabi artık dikkat edicem su içemiyorum hiç nasıl içerim bilmem
Canim senin detoks çilesine hiç gereği yok, korumadasin.Ya supersinnnn benide ozendirdin ben kabağı yiyemiyorum ama hep yarida kaliyorum yapayim diyorum bir gunde kiloveremeyine birakiyorum ben esas kabagi pizza tabani yapabilmek icin almistim surunuyor dolapta aklima geldi pizza tabaniyapayim yarin
Taze bana yokki yeni eve geldim daha önce diyeyedin alırdım biryerdenIcine nane yapragi koyarak icersen aroma verdigi icin oyle alusirsin suya ertesi gunnane yerine baska meyve koy bak nasil aliskanlikyapacak su 3 gun boyle dene sonra gerisini istersin suyun
Kabak izgarada cok guzel oluyor sarimsakli yogurtlamuhtesemCanim senin detoks çilesine hiç gereği yok, korumadasin.
Kabağı dolma olarakta, yemeğini de, yogurtlusunu da çok severim
Maydonoz olur hemde suyun tadi cok guzel olur hemde odemgiderTaze bana yokki yeni eve geldim daha önce diyeyedin alırdım biryerdenbaşka ne koyayım maydanoz elma falan olurmu
Canim peynirli ıspanaklı ravioli gibi yapabilirsin. Ben çok severim. Evde yapmadım ama italyan bir markaninkini yedim. Çok güzeldi.Kizlar ben bimden karabugday unu ve keciboynuzu unu almistim kullanmak yarina nasipmis karabugday unundan manti yapasim var varda nasil yogurcam bu belle bende bilmiyorumdaha once normal mantiyi acmistim ilk denememdi ve 8 saatte bitirmistim
gözüm korkmuyor deil ben kiyma yerine ispanak koymayi düşünüyorum icine sizce ne olabilir kiymasiz ben tataristanliyim normalde benim cocuklugumda rahmetli babinnem patates ve havucu haslayip koyardi . Birtek onu biliyorum. baska sebze alternatifleri varsa bana soyleyin lütfen
Canim peynirli ıspanaklı ravioli gibi yapabilirsin. Ben çok severim. Evde yapmadım ama italyan bir markaninkini yedim. Çok güzeldi.
Mantı için 8 saat ugrasmana hiç gerek yok. Bak boylr bir aparat alabilirsin, artık her yerde satılıyor bu aparat, çok pratik oluyor.
Safrancim ben tartildim nirmalde 60.1 e kadar gelmistim beslenme duzenimi bozmadim hareketimi de daha fazla arttirdim bir baktim 60.9 hani sana bir ara olmustu ya iki kez ayni durumu yasiyorum suanda sanirsamKahvaltı
Menemen, peynir zeytin, bal kaymak
1 dilim ekmek
Çeyrek simit
Ortadan karışık yedim bugün.
Evet canim.Safrancim ben tartildim nirmalde 60.1 e kadar gelmistim beslenme duzenimi bozmadim hareketimi de daha fazla arttirdim bir baktim 60.9 hani sana bir ara olmustu ya iki kez ayni durumu yasiyorum suanda sanirsam
AraKahvaltı
Menemen, peynir zeytin, bal kaymak
1 dilim ekmek
Çeyrek simit
Ortadan karışık yedim bugün.
Insallah canimEvet canim.
Regl döneminde değilsen haftaya ekşi oluyorsun.