Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safrancim cok cok uzuldum canim gelismelerden beni haberdar etBabam pozitif çıktıktan sonra nerdeyse 2 gün arayla gitti ciğer filmi çekildi, sonuncusunda zature dediler, yani ciğere inmis. 2 gün önceki filmi temizken, 2 günde ciğere indi. Ondan hastaneye yatırdılar. Çok çok üzülüyorum.
İnşallah sağlıcakla çıkar hastaneden.
Canım çok üzüldüm inşallah tez vakitte şifasını bulsun sağlıkla çıksın hastaneden dua edicem babanaBabam pozitif çıktıktan sonra nerdeyse 2 gün arayla gitti ciğer filmi çekildi, sonuncusunda zature dediler, yani ciğere inmis. 2 gün önceki filmi temizken, 2 günde ciğere indi. Ondan hastaneye yatırdılar. Çok çok üzülüyorum.
İnşallah sağlıcakla çıkar hastaneden.
Baban nasil oldu canim rabbim insallah en kisa zamanda sifasini verirDün akşamın devamı
Yarım güllaç
Sahur
1 lahmacun
Yarım avakado
Akşam
1 kepçe yoğurtlu pancar çorbası
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
Yarım lahmacun
Şimdi
Kahve
1 hurma
Safrancim cok cok uzuldum canim gelismelerden beni haberdar et![]()
Canım çok üzüldüm inşallah tez vakitte şifasını bulsun sağlıkla çıksın hastaneden dua edicem babana![]()
Sağolun kızlar.Baban nasil oldu canim rabbim insallah en kisa zamanda sifasini verir![]()
Hadi insallah guzel sonuclar olsun insallahhh rabbim büyüktürSağolun kızlar.
Corona hastanesi olduğu için, doktor kapıdan kafasını uzatıp, birşeyler sorup gidiyormuş.
Pek bilgi alacak bir ortam olmuyormuş.
Bugün yeniden tahliller yapılacakmis, bakalim nasıl çıkacak.
Canim eşin test verdi mi ?Hadi insallah guzel sonuclar olsun insallahhh rabbim büyüktür![]()
Yok canim henuz vermedi ben anlamadim bu isi doktor bayramdan sinra gel demis belirtin varmi diye sormus yok demis o zaman bayramdan sonra gel demis bugun telefondaCanim eşin test verdi mi ?
AmiiiiinSahur
2 kurabiye
İftar
1 kepçe yoğurtlu pancar çorbası
3 çöp şiş tavuk
3 kaşık erişte
Salata
1 Bardak ayran
Şimdi
Kahve
1 hurma
Bir ramazanı daha geride bıraktık. Rabbim tekrarini nasip etsin.
Salladi senin anlayacagin esimi doktor ilaclari bitir oyle gel bayramdansonra demisCanim eşin test verdi mi ?
Canim kendini çok belli ediyor virus.Yok canim henuz vermedi ben anlamadim bu isi doktor bayramdan sinra gel demis belirtin varmi diye sormus yok demis o zaman bayramdan sonra gel demis bugun telefonda
Cok şükür canim rabbime gercekten cok cabuk belli ediyor dedigin gibi bir an once kurtarsin rabbim bizi bundan ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetine insallah babanda atlaticak vallahi namazlarimda bol bol dua ediyorumCanim kendini çok belli ediyor virus.
Annem salı günü virüs kapıp, Perşembe belirti gösterdi, cuma günü testi pozitif çıktı.
Babam pazar günü kaptığı virüsü, Çarşamba belirti gösterdi, Perşembe pozitif çıktı.
Eşin de pozitif olsa şimdiye belli olurdu.
Ki birerbir temasta olmamış. Çok kaygı etmeyin bence.
Allah razı olsun canim.Cok şükür canim rabbime gercekten cok cabuk belli ediyor dedigin gibi bir an once kurtarsin rabbim bizi bundan ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetine insallah babanda atlaticak vallahi namazlarimda bol bol dua ediyorum
Ahh canim benim kiyamam cok iyi anliyorum benim babam beyin kanamasi geçirdiğinde 2 ay yogun bakimda kalmisti insanin kalbi akli hastanede oluyor o duyguyu biliyorum bizde gurbetteydik o zamanlar empati kurabiliyorum sen icini ferah tut baban iyi olacak allahin izniyle guzel kardesim benim dualarla ayaga kalkacak baban rabbim herkese sifa versin insallah guclu ol ki ailenede moral verebilesin canim benimAllah razı olsun canim.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Benim de aklım fikrim hastanede.
Hayatımda ilk defa tarifedeki konuşma süremi doldurmussum. Aklım fikrim hep babamdayanında değilim diye sürekli ariyirum.
İnşallah canım. Teşekkür ederim güzel duaların dileklerin içinAhh canim benim kiyamam cok iyi anliyorum benim babam beyin kanamasi geçirdiğinde 2 ay yogun bakimda kalmisti insanin kalbi akli hastanede oluyor o duyguyu biliyorum bizde gurbetteydik o zamanlar empati kurabiliyorum sen icini ferah tut baban iyi olacak allahin izniyle guzel kardesim benim dualarla ayaga kalkacak baban rabbim herkese sifa versin insallah guclu ol ki ailenede moral verebilesin canim benim
Canım belirti göstermiyorsa test yapmayabilirler zaten bayramdan sonra karantinasi bitmesine az bi zaman kalmış olacak Safranin da dedigi gibi bisry olsaydı kendini belli ederdiSalladi senin anlayacagin esimi doktor ilaclari bitir oyle gel bayramdansonra demis
Safrancim butin duygularini oaylasiyorum ne zaman sikilirsan uzukursen yaz bize canim iyi haber gelirse de yaz tamam mi?İnşallah canım. Teşekkür ederim güzel duaların dileklerin için