hoşgeldin marii..özlettin kendini ..oh oh tatil dolu dolu geçmiş nekaa güzel canım..artık aramızdasın
herkesler tatil modunda okullar açılınca tam kadro oluruz muhtemelen..benim tatile de 2 hafta kaldı..kilo yine 1 aşağı 1 yukarı.. önemli olan vazgeçmemek ..seni de listeye ekliyorum canım 2 ağustosta listedesin cicim..öpüldün
ah canım devam ediyorum etmesine de hala gr gr napalım buna da şükür.hosbuldum canim hosbuldum ..
ne guzel devam ediyorsun vallahi bravo sen tatile gidene kadar verirsin o kalan 4 kiloyuda .. durmak yok inanmaya calismaya devam ..
Agst. cok guzel canim cok uygun benim icin bomba gibi geri dondum
Ben geldiiim nasılsınız Karatayın azimli hatunları, Sersum canım bi sen 10 da ziyaretci gözüküyor geçmişi okuyamadım son 2 sayfayı okudum sadece ne var ne yok keyifler yerindedir inşallah ?
Ben geldiiim nasılsınız Karatayın azimli hatunları, Sersum canım bi sen 10 da ziyaretci gözüküyor geçmişi okuyamadım son 2 sayfayı okudum sadece ne var ne yok keyifler yerindedir inşallah ?
çiğdoşun hepinize selamı var..dedesi mide kanaması geçirmiş..ondan gelemiyor..sanırım şimdi iyi ama hastanedeymiş..iletiyim dedim..
Acil şifalar olsun, yokluğu belli oluyor
çiğdoşun hepinize selamı var..dedesi mide kanaması geçirmiş..ondan gelemiyor..sanırım şimdi iyi ama hastanedeymiş..iletiyim dedim..
geçmiş olsun dedesine ..Allah şifa versin..
ben kurudum iyice ..ramazandan beri 51 kiloya düştüm..ama çook çirkinleştim..insana da belli bir kilonun altı yakışmıyor yani.benim 54 kilo olmam lazım
ramazandan sonra kilo alırım inşallah..şu ara sahur ve iftarı sıkı sıkı besleyici yapıyorum arkadaşlar..bir zamanlar karatay ile zayıflamak için uğraştım şimdi kilo almaya çalışıyorum..
2. atamalarda atandım biliyorsunuz kızlar ..
evraklarımı teslim ettim ..
tebligatımı bekliyorum..
ev daha tutmadık ama akrabalarım ev arıyor..atandığım ilde akrabalarım var ...öyle bir denk geldi ki ..ilk tercihim.tek tekniker kadrosu açıldı..o da memleketime...ve bana nasıp oldu..
Allah herkesin yolunu açık etsin
ben beklemedeyim ..evdeyim..
yavaş yavaş toparlandım ..
eşim kızıyor..evden eve nakliye şirketleri toplayacak sen neden uğraşıyorsun diye..bende bıraktım toplamayı.
bu akşam iftar sonrası günümüz var.aslında gündüz oluyordu ama ramazan dolayısıyla akşama alındı.
kimbilir ne mamalar yapacak komşum.:26: :26: :26:
siz neler yapıyor sunuz??? iyi misiniz??
selam canım..ay kıyamam kuzuyanasılsın sersum'cum
nasılsın serpp'cim
kızlar iyisinizdir inşalllahhh
kızımın ası günüydü biraz huysuz yeni uyuttum oglusta uyurken sizlere bi bakam dedim.
gecen hafta carsambadan beri artık günlük9 km 90 dk 750 kalori 11.700 adım atmaktayım kızlar.epeyce sıkılaştım kızlar. bu haftasonu regli de oldum cumaya tartıda nasıl yansır bilmiyorum inşallah ---- lerde olurum.
beslenme seklim 2 öğün oldu artık aralarda sütlü kahveiçiyorum açlık hissi duyarsam. 22 eylüle (kızkardesimin düğününe)az da olsa incelmiş olmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?