• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:46: :46: bravos

Katıl canımcım , şahane olur valla , bayılırız :16::16::16: Heee tembelliğe de fena alıştım , nasıl koşucam bakalım :ssz::ssz::ssz:

Hoşgeldin güzellik , benim de canım çok tatlı istiyo dünden beri ve ikame olarak yeşil biber yiyorum , ne alaka , kel alaka tabe :52::52::52:
Hehehe ben diil Ahu Aplan :52::52::52:

jidden yeşil bibermii :60: :60:

bir dahakine bende deneyim evlerde mis gibi olmuş ellerinize sağlık canım :13::13:

Boşver sen yeşil biberi kaysıya devam et canım Birdy in bünye ters biliyosun detoksu bile hamur işiyle yapıyo :60: :60:

Hehe sen mi sormuştun kelemi :52::52::52:
Köfte benim kanayan yaram muhtarım :52::52::52:

He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...

ben sormuştum öğrendim..:1::1:valla ben güzel yaparım ama malzeme önemli tabee:31::31:..eniştenin tarifini de alıciim:52:..değişiklik lazım..:34::34:
biz köfteyi senin yerine yaparız kayınçom sen salata yap etleri marine et pikniğe giderkene yeter..:52::52::52:

ben sormuştum öğrendim..:1::1:valla ben güzel yaparım ama malzeme önemli tabee:31::31:..eniştenin tarifini de alıciim:52:..değişiklik lazım..:34::34:
biz köfteyi senin yerine yaparız kayınçom sen salata yap etleri marine et pikniğe giderkene yeter..:52::52::52:

salatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli:32::32::32::32:

jidden yeşil bibermii :60: :60:

Boşver sen yeşil biberi kaysıya devam et canım Birdy in bünye ters biliyosun detoksu bile hamur işiyle yapıyo :60: :60:

Muhtarım ben de BRAVOSSS dicektim ama demedim galiba.Valla züppersin :46::46::46::46:
Kardelenim yeşil biber yiyorum ama doğal olarak işe yaramıyo , benimkisi züğürt tesellisi :43::43::43:
Hamur detoksu :27::27::27:Harbiden de iki gündür pişi tariflerine bakıyorum :52::52::52::52:

Muhtarım ben de BRAVOSSS dicektim ama demedim galiba.Valla züppersin :46::46::46::46:
Kardelenim yeşil biber yiyorum ama doğal olarak işe yaramıyo , benimkisi züğürt tesellisi :43::43::43:
Hamur detoksu :27::27::27:Harbiden de iki gündür pişi tariflerine bakıyorum :52::52::52::52:

kızlar allahdan bu hafta istemedi pişi falan :9::9::9::9:

yarın ıspanaklı pide yaptır diye tutturdu ufak ergenyus

Bi de zeytinyağlı biber dolması yapiim , içimden geldi :52::52::52:

Kızlar ben kaçıyorum harbiden...Öptüm hepinizi...

:42::42::16::16:

bence de:9::9::9:

salatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli:32::32::32::32:
tememm benden köfte salata senden e diğer işleride paylaşsınlar gariii:23::23::23::23:

:42::42::42::16::16:

:1::1::1::1:

:60::60::60:

Hehe sen mi sormuştun kelemi :52::52::52:
Köfte benim kanayan yaram muhtarım :52::52::52:
He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...

Ha tabii göz kararı yaptım demezse iyidir :60: bazı ustalar mutfak sırlarını vermek istemeyince öyle der ya :31:

evet bencede ondan:34::34:..daha karatay hocamın tüm sağlıklı yağları yiyin kolestrol diye bi hastalık yoktur sözü tam oturmadı:1::1::1:

Valla epey uzun bi süre oturcanıda sanmam ben kendi ana-babamı bile ikna edemedim kolesterol ve un türevleri konusunda :43:

ben etm bile yemiyordum şimdi ise etcil oldum :9::9::9::9: köftelik yemeklik diye alıyorum kasapdan

Aynen ama sıkılmaya başladım bi müddet köfteyle takılıp sonra napcam bilmiyorum ama değişikliğe ihtiyaç var evimizde özellikle çocuklara zor yediriyoruz yaf :31:

:60::60::60::60::60::60::60::60: Şuan eniştenle beni kopardın valla , anırarak gülüyoruz....Ateşsiz silahlara karşı ama tüfeği var :52::52::52: Gerçi henüz ava gitmişliği yok , daha ziyade cansız hedeflere ateş ediyo :52::52::52:
Heee kasaplar hep der "köfte yağsız olmaz diye" , ben de pis pis bakıp "biz yağlı yemiyoruz" derim sonra da lastik gibi köfteler imal ederim.Bi nev'i kasap laneti galiba :52::52::52:

Aboovv tüfeğ mii? :44: ters köşe oldum valla hij beklemiyodum çok korkarım silahlardan şeytan doldurur derler ya tanıdığım subaylara emeklilikte geri verin diyorum valla :34:

Tabiki malzeme uygun olunca kolay kıyma soğan az sarmısak kimyon tuz karabiber başka ? :44: baziları yumurta koyar :44:

Ne zaman gidiyonuz pikniğe bakem ayrı eve çıktınız da piknik planları bilem hazır vauvv :23:

Ha tabii göz kararı yaptım demezse iyidir :60: bazı ustalar mutfak sırlarını vermek istemeyince öyle der ya :31:

Valla epey uzun bi süre oturcanıda sanmam ben kendi ana-babamı bile ikna edemedim kolesterol ve un türevleri konusunda :43:

Aynen ama sıkılmaya başladım bi müddet köfteyle takılıp sonra napcam bilmiyorum ama değişikliğe ihtiyaç var evimizde özellikle çocuklara zor yediriyoruz yaf :31:

Aboovv tüfeğ mii? :44: ters köşe oldum valla hij beklemiyodum çok korkarım silahlardan şeytan doldurur derler ya tanıdığım subaylara emeklilikte geri verin diyorum valla :34:

Tabiki malzeme uygun olunca kolay kıyma soğan az sarmısak kimyon tuz karabiber başka ? :44: baziları yumurta koyar :44:

Ne zaman gidiyonuz pikniğe bakem ayrı eve çıktınız da piknik planları bilem hazır vauvv :23:
köfteyi bazen şekilden şekile sokuyorum ergenyus bazen nazlanıyor içine bazen biber salçası koyuyorum

haklısın :ssz::ssz::ssz:

ben sarımsağı sucuk köfte olcekse koyarım:34:..benim malzemeler..

soğan,karabiber,kimyon,kırmızı toz biber,tuz,kekik arada maydanoz..az ekmek..ızgaraya yımırta olmaz..bu kadar dı sanırım:44::34::34:

gidelim gidelim:52::52::52:

Mesela kıvırcık salatada puf noktası nedir? :44: sosuna sarmısak limon yada sirke biraz kekik falan mı? :44:

kızlar allahdan bu hafta istemedi pişi falan :9::9::9::9:

yarın ıspanaklı pide yaptır diye tutturdu ufak ergenyus

Oh ne güsell ıspanak seven bi ergen :46: benim kız illede kıyma yada kaşarlı pide ister :31:

köfteyi bazen şekilden şekile sokuyorum ergenyus bazen nazlanıyor içine bazen biber salçası koyuyorum

benim adana köfte tarifimde de biber salçası oluyor canım..benim ergenyus ta bayılıyo..:52:

adana köfte:
soğan rendesi,karabiber,toz kırmızı biber,tuz ve biber salçası orta yağlı kıymaya harika oluyor..tavsiye ederim:34::34::16::16:

Mesela kıvırcık salatada puf noktası nedir? :44: sosuna sarmısak limon yada sirke biraz kekik falan mı? :44:

Oh ne güsell ıspanak seven bi ergen :46: benim kız illede kıyma yada kaşarlı pide ister :31:

tek kıvırcık yapmam genelde akdeniz yeşillikleri ile yaparım radika marul bazen kuzu kulagı tazen nane reyhan bebek turplardan sosu limon sızma zeytinyag ve nar ekşişi>(hakiki olacak ama)biraz ceviz üzerine rendelenecek peynir

yeşillikleri önce sirkeli suda biraz bekletirim iyice yıkadıkdan sonra kurutuca kuruturum bıçakda kullanmam elimle koparırım

Son düzenleme:
enemmm kıslar çok sevdiğim şeyleri konuşuyozz:36::36:..acıktım yaww...:18::18::18:

Back