Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi aksamlar kizlar ..
nasilsiniz ??

yedik ictik aksami ettik ..

yediklerim , ictiklerim ;
sabah;
1 portakal , 1 kase suzme yogurt , beyaz peynir , 1 avuc badem , kahve

ogle; kocis ile yururken bizim gercek dondurmaci acilmis bir dondurma yedim.

aksam;
tepsi kebabi (sebzeli)
karatay usulu kabak mucver
cay

spor; 1 saat disarida temepolu yurudum. Evde de 3 miles leslie sansone 45 dakika yaptim.

simdi sizleri okuyucagim .. suyumu icecegim.

vallahi canim cok sanslisin ne guzel ebegumecleri icin simdiden afiyet sifa olsun .. isirganlar icinde mutlaka ekstra bir zaman yaratmalisin ..

benim icin yazdiklarin icinde tesekkur ederim canim ..
Güzeller selam ,
Nasılsınız bakalım ? İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.
Biliyosunuz ben geçen hafta Belgrad Ormanı'na gitmiştim koşucam diye ama yanısıra çok daha önemli bir amacım vardı ; ot toplayacaktım ama bir tane bile toplanacak ota denk gelemediğim için ellerim bomboş bir şekilde eve geri dönmüştüm.Fakat kafaya koymuşum ya ; yapıcam illaki , ogün bugündür kafamda sürekli ot toplama işi dönüyo , ayy delirecem...Saplantıya dönüştü resmen :KK37::KK37::KK37: Eee havalar da soğuk ve yağışlıydı falan derken bugüne kadar ulaştık.Baktım hava çok güzel , bizim eve yakın bir baraj gölü var , kocamla oraya gittik ot toplamaya (kendime hasbinallah diyorum gerçekten) ...Neyse tepe-bayır , tarla-tokat gez gez en nihayet çok güzide ebegümeci otunun olduğu bir bölgeye vardık.Uzun müddet bunları topladık , eve geldik , ebegümecileri yıkadım , kavurdum , rahatladım....Artık kafamdan çıktı.Bi de ısırgan olaydı çok iyi olacaktı , o da bi başka güne kısmet artık.Yani bütün gün bu ebegümeciyle geçti diyebilirim...Ne kadar boş bi insanım :KK37::KK37::KK37:
Bunun dışında regl oldum , resmen Ramazan davulu kadar şişmişim.Eşofman giymekte buldum huzuru...Kiraz sapı çayı yaptım , belki bi nebze su atabilirim...
Dünden beri 5 dakka 5 dakka girdim çıktım , hep bişey oldu , ne muntazam okuyabildim ne de iki satır yazabildim ama aklımda kalanları özetleyeyim ;
Sersumcum ; Liste için ellerine sağlık gülüm :KK16::KK16::KK16: Hem bol katılımlı olmuş , hem de çok özenmişsin.Makbulecim birinci olmuştı di mi ? Başta bu azimli kardeşimiz olmak üzere herkese ama herkese benden kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :KK9::KK9::KK9: Bu arada benim birinciliğimi kutlayan çok sevgili Brussels ve Özlemkartal (gözümden kaçan yoktur inşallah) , sağolun-varolun...Eee ne demişler bi baş ol da istersen soğan başı ol :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Haftaya da yerimi korumak istiyorum , kolay gelmedim ben bu günlere , kaptırmam koltuğumu :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Sersumcum Van çıkartması çok başarılı geçmiş , kahvaltı , sinema , alışveriş ...Bu sosyetik hareketler seni bozmasın kıssss :KK60::KK60::KK60::KK60: Valla çok sevindim güzel vakit geçirdiğinize , biraz havanız değişmiştir hiç diilse :KK16::KK16::KK16:
Melexin ; Yavv resmen 15 kilo vermişsin , gözlerim pörtledi , sessiz ve derinden vermişsin ya bütün fazlalıkları :KK9::KK9::KK9::KK9: Zaten dedim ya , gördüğümde çok çok iyiydin , şimdi tam fıstık olmuşsundur , daha da uğraşma vericem diye ...Valla çok kutluyorum seni ve darısı herkesin başına diyorum...
Kaneelcim ; Senin kilo hikayen beni dumurlardan dumurlara uğrattı resmen.Yaaa nasıl inanılmaz bi hikaye ve nasıl büyük kilo farkları...Valla çooook sağlam bi iraden varmış , sana da çok çok BRAVOSSS...
Kızlar ya , özetin özeti oldu galiba...Bi sürü şey yazacaktım ama aklıma bu kadarı geldi.Hatırladıkça yazarım yine.Akşama takılıcam zaten burda.Gerçi sizler sosyalleşirsiniz , gelmezsiniz sayfaya ama n'apalım , mukadderat :KK14::KK14::KK14::KK14:

1. Öğün - 09:30 :

1 tatlı kaşığı keten tohumu + su

2 kayısı yumurta
1 avuç içi kadar karışık peynir
yarım küçük domates
2 minik turp
10 zeytin
1 çay bardağından az ceviz-badem-fındık
1 kivi

4 omega-3 kapsul

Şifayı kaptım, C vitamini olsun diye bi kivi yedim sabah. Sonra bütün gün bitki çayı, limonlu ılık su vs.

2. Öğün - 16:30 :

2 kepçe ev yapımı tarhana çorbası
1 tabak dolusu kıymalı kabak yemeği
yoğurt
minik bi parça peynir
1 avuç badem ceviz
1 tatlı kaşığı sütlaç

Bazen böyle yemek saati sonra uzun süre yiyemicem diye yiyorum da yiyorum :) Kaçamaklara düşmemeye çalışıyorum en azından. Bugünlerde ilk günlerden daha çok canım bişeyler çekiyor gibi nedense. Bazen düşünüyorum, büyük ihtimalle ömrümün sonuna kadar tatlısız falan yaşamayacağım ama eski düzene dönemem. Verdiğim kiloları aynen alacaksam hiç bir mantığı yok yaptığım işin. Diyorum nolucak acaba ileride. Üstünü kapatıyorum sonra düşüncelerimin, yoksa sonu kötü olabilir :) En iyisi görmezden gelmek şimdilik. Hayatımda ilk defa zayıf biri olursam belki çok daha dikkatli olurum onu korumak için.

Bugün bazı aksiliklerden dolayı yürüyüşe çıkamadım. Kendimi iyi hissetmediğim için de Leslie filan da yapmadım henüz, bugün sporsuz geçebilir. Yarın pilates var belki artı yürüyüş de yaparak bugünü telafi ederim.

Son düzenleme:
Bu arada öbür taraf bu taraf gibi bir ayrım oluşması hiç hoş olmadı. Benim bütün keyfimi kaçırdı açıkçası, eskisi kadar istekli değilim gelip yazmaya. Keşke böyle gelişmeseydi.

Bu arada öbür taraf bu taraf gibi bir ayrım oluşması hiç hoş olmadı. Benim bütün keyfimi kaçırdı açıkçası, eskisi kadar istekli değilim gelip yazmaya. Keşke böyle gelişmeseydi.

canım ayrımcılık yok ortada saphira baska topikte ve sersum da kendi sayfası olmasını istedi
hiçbirsey degişmedi ..sıcaklık hala aynı ha o sayfada yazmıssın ha bu sayfada ..rahat ol lütfen:KK16:

canım ayrımcılık yok ortada saphira baska topikte ve sersum da kendi sayfası olmasını istedi
hiçbirsey degişmedi ..sıcaklık hala aynı ha o sayfada yazmıssın ha bu sayfada ..rahat ol lütfen:KK16:

Oldu canım malesef, bir kısım takipçiler bunu dışlama olarak algıladı, o tarafa gitmiyorum burada kalacağım gibi bir durum oldu. Sonuç olarak ikiye bölündü tayfa. Neyse hayırlısı diyelim.

aksama takılırım dedin ama sanırım sen sosyallestin :KK53::KK53::KK53::KK53::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ah evet canım ya , çok çılgın bir party veriyorum da evde :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Şansıma otlarla ilgili bi program vardı Tvde de onu seyrediyodum...Bodrum'da ot festivali yapmışlar , kadınlar dağ-bayır gezip ot topluyolardı.Tam benlik işler valla ....

bu gibi düşünceler gereksiz ,sen kendini nerede rahat hisseediyorsan oarada devam edebilirsin canım ..hayırlısı tabi
:KK16:

Ah evet canım ya , çok çılgın bir party veriyorum da evde :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Şansıma otlarla ilgili bi program vardı Tvde de onu seyrediyodum...Bodrum'da ot festivali yapmışlar , kadınlar dağ-bayır gezip ot topluyolardı.Tam benlik işler valla ....

oooo oooo :KK9::KK9::KK9:
:KK1::KK1: bende tam bir belgesel hastasıyım :KK37:

Bu konu niye bu kadar uzadı anlamadım.Sayfa açılmış , eski sayfaya gidilip genel davet yapılmış.İsteyen gelmiş-istemeyen gelmemiş.Gelenler hoşgelmiş , gelmeyenlerin de canı sağolsun.Kim , nasıl iyi hissediyorsa o şekilde takılsın.Bu kadar uzatılacak mevzu nedir yani?

Son düzenleme:

Merhaba canım yakalamışken gitme demek için yaziim dedim özeline bayağı uzun yazmıştım ama 5000 karakter üstü olmuyomuş diye sildim haberin olsun :KK16:

Merhaba canım yakalamışken gitme demek için yaziim dedim özeline bayağı uzun yazmıştım ama 5000 karakter üstü olmuyomuş diye sildim haberin olsun :KK16:

N'aber hayatım , hoşgeldin...Haydeee , kopyala-yapıştır yapsaydın biyere , yazık o kadar emeğine.Mail adresi verseydim , oraya yollardın....Canımcım burdayım da , pc den içine cin girmiş gibi sesler geliyo.Belki kapatıp-açmak zorunda kalabilirim...

ben cıkıyorum kızlar yarın piknik yapacagız sepetleri falan hazırlayayım öpüldünüz :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK22::KK22::KK22::KK22:

Çok teşekkür ederim canım:KK16::KK16::KK16:

Kaçamak başlarsa bitmek bilmiyor durdurmak hiç başlamamaktan daha zor :KK31::KK22::KK22::KK22:

kesinlikle çok doğru bi tespit kaçamak başlarsa durmak tekrar başa dönmek çok zor tecrübeyle sabit yanii :KK1:

Bu konu niye bu kadar uzadı anlamadım.Sayfa açılmış , eski sayfaya gidilip genel davet yapılmış.İsteyen gelmiş-istemeyen gelmemiş.Gelenler hoşgelmiş , gelmeyenlerin de canı sağolsun.Kim , nasıl iyi hissediyorsa o şekilde takılsın.Bu kadar uzatılacak mevzu nedir yani?

Bence sitem edenler Sersumun gerekceleriyle yaptığı açıklamaları okumamışlar ondan

N'aber hayatım , hoşgeldin...Haydeee , kopyala-yapıştır yapsaydın biyere , yazık o kadar emeğine.Mail adresi verseydim , oraya yollardın....Canımcım burdayım da , pc den içine cin girmiş gibi sesler geliyo.Belki kapatıp-açmak zorunda kalabilirim...

Sen üzülme tatlım bu gece burdan çıkınca taksit takit de olsa yazcam, yeterki seni baymiyim, sen de arkası yarın romanı gibi oku hepsini bi seferde okuma bak sonra kafayı sıyırırsın neme lazım demedi deme :KK53: :KK53: :KK60: :KK60:

kesinlikle çok doğru bi tespit kaçamak başlarsa durmak tekrar başa dönmek çok zor tecrübeyle sabit yanii :KK1:

Bence sitem edenler Sersumun gerekceleriyle yaptığı açıklamaları okumamışlar ondan

Sen üzülme tatlım bu gece burdan çıkınca taksit takit de olsa yazcam, yeterki seni baymiyim, sen de arkası yarın romanı gibi oku hepsini bi seferde okuma bak sonra kafayı sıyırırsın neme lazım demedi deme :KK53: :KK53: :KK60: :KK60:

Hayır yani velev ki canı çekti , bi sayfa açtı ve de sadece canının istediği kişilere haber verdi.Suç mudur yani anlamadım ki...
Üstelik de kız gitmiş , dediğin gibi gerekçeleriyle izah etmiş , linki vermiş , davet etmiş , daha ne yapacaktı ?????
Neyse cicim , sen yaz , ben baymam merak etme...Yok , bi seferde okumam , aşırı doz olmasın :KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
Ben de severim bak bazı belgeselleri...Tarihi olursa hele pek severim...

Entelektüellik de vardır burcunun özelliklerinde, sanat kültüre meraklı olurlar diye biliyorum

Bizden başka kimse kalmamış ben özele geçiyim bari anca yazarım,sen keyfin ne zaman isterse o zaman okursun

herkese iyi geceler bol leptinler :KK54:

X