arkadaşlar yeni kalktığım için şimdi yaptım bildirimimi, çook özür dilerim
bir şey soracaktım
cuma bildirimleri listeleri hakkında, her hafta yeni bir liste mi yayımlıyorsunuz yoksa ilk sayfadaki liste mi yenileniyor
aynen canım o yüzden deneme yapalım listede olanları ve girmeyenlşeri de silicem pazartesi
150 mekik yada 100 squat canım hergün
bende yatıcam bu akşam rüyamı sen yorumlar mısın peki ay yada bugün yatmim moralim bozulur pazar akşam yatarım yarın ve pazar sınavım var çünkü
canım bi durumdan emin olmadığın zamanlar 2 rekat namaz kılıyosun duası var onu ediyosun hiç kimseyle tek bi kelam etmeden uyuyosun rüya görüyosun güzel şeyler olumlu kötü şeyler görürsen olumsuz olucak o iş
peygamber efendimizde tavsiye etmiş mal mülk evlilikte felan yatın demiş
canım bizde yaratmadık zaten bu hafta artık hep birlikte hırs yapalım
günaydın o zaman canım sen yurt dışında olduğun için bildirimlerinde sıkıntı olmaz merak etme
ilk sayfadaki listeyi yeniliyoruz her haftada 1.leri seçiyoruz
canım bir dahakine şehir dışına vs çıktığında yada internete giremeyeceğin vakitlerde bize haber ver olur mu
tamam canım haber verirrim telefondan girebiliomusunuz ben denemedim hiç oyleyse sorun olmaz. evde pilates yapanlar bi el kaldırabilir mi lütfen:)
Hangisinin daha guzel oldugu barriz belli benceee
Ne kadar motive edici resimler koymuşsun tebrik ediyorum bakınca iyice utandım halimden:44:
Hazır benimki askerdeyken döndüğünde beni fit görsün istiyorum aranıza kabul ederseniz bende varım ve ölçülerim
BEL:73 CM maşallah
KALÇA:98 CM
GÖBEK:88 CM
BACAK:60 CM ki ben kilo almadan 62 cm bele 90 cm kalçaya sahiptim göbek çevrem de 83 idi..
Çok mutsuzum
Ben hep telden giriyorum yoksa ugrasamam iki cocukla laptopu ac kapa topla kaldir.boyle iyi hafiye gibi 7/24 burdayim...Evet, ben şu an telefondan giriyorum mesela :)
evet kızlarrr ben ölçülerimi vereyim
hepsi aynı
bu hafta zaten hiçbişey yapmadım moral bozuktu ve boynum tutuktu
haftaya artık süper başlıcam inşallah
kızlar ya istihareye yatanız oldu mu hiç
Birde arkadaşlar bi karar aldım umarım onaylarsınız siz yok derseniz kurallara eklemicem
Şimdi yeni bir sürü kişi geliyo çok iyi ama kimse daha sonra ne uğruyo ne bildirim yapıyo adını yazdıran gidiyo diyorum ki bundan sonra yeni gelen arkadaşları 1 veya 2 hafta arası deneyelim öyle listeye yazalım ?
selamlar herkese
bugün ölçülerim de kilom da aynı.
listede hiç bir değişiklik yaratamadım iki haftadır :18:
sporumu yapıyorum ama diyete uymadığım için eldevar sıfır... şimdilik...
abla göğüslere de müdahale etmiş zannımca :44:Degisim budur umitsizlige kapilmak yoookk !!
kızlar ben aranıza gec katıldım daha üç dört gün oldu ölçümlere haftaya katılsam olur mu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?