- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Neden spor yapamiyorsun cnm ben oğlumu uyuttuktan sonra basliyacagim spora
Hoşbuldum canımmm
Çocuk yaştan beri kick-box yapıyordum 3 5 yıl öncesine kadar bıraktım milli sporcuyum hala ama sporcunun s si yok şuanda
Bacak ve totooo derdim belim ince ama yinede yağlı altında baklavalarım var bacak kaslarımında hatrı sayılır bi popülerliği vardı şimdi hepsi kalın bi yağğ tabakasına mağruz
Ayrıca birçok sporla uğraştım tecrübelerimi de paylaşmak isterim sizinle güzel bi topic olmuş burası
cok seviniriz bizimle paylasrsan bilgilerinii :) . Ya muhtemelan sende bnm gbsin bacak on kasin cok var alttada var :)) az absninca hemen cikiyo koyarim aksam gorusun
Yoğun bir tempom var zaten bide spor yapınca yorgunluktan uyuyamıyorum
Ama niyetim var bahanelere yer yok bravo vallahi oğluşu uyut kendine zaman ayır harikasın
Guzelim 10senelik sppr hayatim var devam ediyor 5sene atletizimde sporcuydum. Meyve suyu evde skildkca zarrsizdir.egzersiz sonrasi 1saat sonra myve yenmesi onerilir cunku hazmi kolaylastrir tokluk verir. Ezbere konusuyorsun. İnternette degil yasadigim bildigim seyleri savunurum ben. Sekerli.olan meyvenin fazlasi zarar. Avakado cilek muz yulaf karisimi veriyorlar bana hizli sindrim icin
Valla benimde tempom çok oğlum çok koşusturuyor beni peşinden ama mecbur zaman ayırıyoruz kilo vermek için fit olmak için
Aynen yağlar eriyince kendimi insan gibi hissetmiyorum hafif kasta eriticem sanırım kilo verdikten sonra
Fazla kadınsı hatlarım var şuan bol bol bacak popo çalışmam lazım Jennifer löpet vs.
Tatlı telaş kuzum o arkeoloğum ben bırak arabayı it ürümez kervan geçmez yerleri gezmek zorundayım sürekli aç susuz ışıksız yolsuz okurken yorulmuşsundur
Tatlı telaş kuzum o arkeoloğum ben bırak arabayı it ürümez kervan geçmez yerleri gezmek zorundayım sürekli aç susuz ışıksız yolsuz okurken yorulmuşsundur
Mesleğinin tam olarak ne olduğunu bilmesemde zor belliki allah kolaylık versin ne diyeyim
Bnimde suan.oyle bn kizlar bilir topik sahbesi solitte felan fit halimi suan.kadnsi ama 2ay sonra gorun siz beni
merhaba canımçok ilgi çekici bi mesleğin varmış
Merhaba
İlgisini çekmez kimsenin pek ama yinede sağol nazaketin için
Belki yarın belki yarından da yakın başlayacağım ufak ufak bu arada 173 60 kg
eğlenceli olmalı diye düşünüyorum uzaktan bakınca eğlenceli görünüyor ama çok çok zor olduğunu da tahmin etmek zor değil:) rica ederim
173 kilomusun canim anlamadim:26:
Farklı bir haz haz ötesi gerçekten,bütün zorluklara değiyor sonunda siz ne iş yapıyorsunuz ilginiz var mı arkeolojiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?