• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

bu kahvaltı bana göre değil, her sabah böyle yersem hiç durmadan kilo alırım.
çünkü çok fazla meyve var. ayrıca hazır gıda var.
tüm gün ağzıma ekmek sürmem küçüklüğümden beri, ama kahvaltıda bir meyve yemeliyim, iki üç meyve karıştırırsam kilo alıyorum, ayrıca o içine süt katılan mısır gevreği ya da müsli türü ürünler de inanılmaz inanılmaz ultra kilo aldırıyorlar benden söylemesi.

bana kilo aldıranların başında fazla meyve yemem ve o sütle karıştırılan sağlıklı diye bizi kandırdıkları kahvaltılık mısır gevrekleri, içlerinde full şeker ve yer yemez hemen kan şekerini yükselten işlenmiş artık tahıllıktan çıkmış tahıllar var.

veee portakal suyu, meyveyi çok çok severim, üç dört sene önce düzenli bir şekilde kilo almaya başladım. meyve mısır tahıl gevreği ve meyve suyudur sebebi. her sabah derse gitmeden önce kahvaltımın yanına bir bardak taze sıkılmış meyve suyu içerdim aynen bu fotoğraftaki kahvaltıyı yapardım.

daha yeni yeni öğreniyorum yanlış beslendiğimi.
kahvaltımız sebze ve protein ağırlıklı olmalı ve meyve sadece bir tane orta boy ya da küçük boy meyve olmalı. kesinlikle mısır tahıl gevrekleri yenmemeli, bir avuç kavrulmamış çerez olmalı, meyve suyundan da uzak durun :50:

yais bilgi verme senin bunyen.kilo aliyordur musli erkek arkadasim yiyoor o sekilde zayifliyor. Bu meyve tabagi 500c. Tokluk hissi kat bve kat veriyor.

bu kahvaltı bana göre değil, her sabah böyle yersem hiç durmadan kilo alırım.
çünkü çok fazla meyve var. ayrıca hazır gıda var.
tüm gün ağzıma ekmek sürmem küçüklüğümden beri, ama kahvaltıda bir meyve yemeliyim, iki üç meyve karıştırırsam kilo alıyorum, ayrıca o içine süt katılan mısır gevreği ya da müsli türü ürünler de inanılmaz inanılmaz ultra kilo aldırıyorlar benden söylemesi.

bana kilo aldıranların başında fazla meyve yemem ve o sütle karıştırılan sağlıklı diye bizi kandırdıkları kahvaltılık mısır gevrekleri, içlerinde full şeker ve yer yemez hemen kan şekerini yükselten işlenmiş artık tahıllıktan çıkmış tahıllar var.

veee portakal suyu, meyveyi çok çok severim, üç dört sene önce düzenli bir şekilde kilo almaya başladım. meyve mısır tahıl gevreği ve meyve suyudur sebebi. her sabah derse gitmeden önce kahvaltımın yanına bir bardak taze sıkılmış meyve suyu içerdim aynen bu fotoğraftaki kahvaltıyı yapardım.

daha yeni yeni öğreniyorum yanlış beslendiğimi.
kahvaltımız sebze ve protein ağırlıklı olmalı ve meyve sadece bir tane orta boy ya da küçük boy meyve olmalı. kesinlikle mısır tahıl gevrekleri yenmemeli, bir avuç kavrulmamış çerez olmalı, meyve suyundan da uzak durun :50:

Ya misal ben portakal sıkıyorum kendim, içine şeker falan asla atmam..
Bu da mı aynı ki??
Ben aynı olmadığını düşünüyorum ama bilemedim şimdi..

Bu da mı aynı ki??

yok be guzelim. Herkesin bunyesi ayni degil. Evde siktgin hersey saglikli. Hazir olan evet sagliksi bncede.

Kaizenin dedgi gbi cok asiri degil ama gunde 1tabak meyve toklugu artirir.

Bu da mı aynı ki??

işlenmiş gıdalar insan bünyesine ters
her türlü işkenmiş gıda zararlıdır
ama işlenmiş gıda yemeden duramıyoruz maalesef
hepimiz bilsek de yiyoruz
paketlenmiş her gıda işlenmiştir.
ayrıca meyve suyu neden zararlı? günde bir meyveden fazlası vücuda fazla. ve meyve suyu da sadece bir tanecik meyveden olmadığı için boğazınızdan aşağıya bir sürü şeker boşaltıyorsunuz denir. tüm posası lifi gitmiş geriye sadece meyve şekeri kalmış. bu yüzden.

arkadaşlar bu söylediklerim çok basit bilgiler, bazı arkadaşların şaşırmasına ben de şaşırdım, internetten tüketime özendiren yo-yo denilen amerikanvari diyetler yerine sağlık kitaplarını öneriyorum, gerçek doktorların kalp damar profesörlerinin kitaplarını alıp okuyun.
benim buradan yazdıklarım çok basit kalıyor, kaldıki doktor değilim, sadece profesörlerin kitaplarını okuyorum.

birinci elden okursanız daha iyi olur sizin için :34:

yok be guzelim. Herkesin bunyesi ayni degil. Evde siktgin hersey saglikli. Hazir olan evet sagliksi bncede.

Kaizenin dedgi gbi cok asiri degil ama gunde 1tabak meyve toklugu artirir.

yanlış bilgi veriyorsun :34: internet makaleleri değil sağlık kitaplarını okumanı tavsiye ederim. bu bünye meselesi değil, insan bedeni ile ilgili. tüm insanlığı kapsayan.

bir tabak dolusu meyve fazla şeker demek. bu kadar şekeri bir dev bile sindiremez :9: meyve suyu ise en basitinden diyorum doktor olmayan sadece spor akademisinde sağlık dersi almış spor hocaları bile spor salonlarında uyarır, meyve suyundan uzak durun der

yanlış bilgi veriyorsun :34: internet makaleleri değil sağlık kitaplarını okumanı tavsiye ederim. bu bünye meselesi değil, insan bedeni ile ilgili. tüm insanlığı kapsayan.bir tabak dolusu meyve fazla şeker demek. bu kadar şekeri bir dev bile sindiremez :9: meyve suyu ise en basitinden diyorum doktor olmayan sadece spor akademisinde sağlık dersi almış spor hocaları bile spor salonlarında uyarır, meyve suyundan uzak durun der
Guzelim 10senelik sppr hayatim var devam ediyor 5sene atletizimde sporcuydum. Meyve suyu evde skildkca zarrsizdir.egzersiz sonrasi 1saat sonra myve yenmesi onerilir cunku hazmi kolaylastrir tokluk verir. Ezbere konusuyorsun. İnternette degil yasadigim bildigim seyleri savunurum ben. Sekerli.olan meyvenin fazlasi zarar. Avakado cilek muz yulaf karisimi veriyorlar bana hizli sindrim icin :34:

Selam kızlar bende katılabilirmiyim aranıza fazla kilolarımla beraber :ssz:

işlenmiş gıdalar insan bünyesine ters
her türlü işkenmiş gıda zararlıdır
ama işlenmiş gıda yemeden duramıyoruz maalesef
hepimiz bilsek de yiyoruz
paketlenmiş her gıda işlenmiştir.
ayrıca meyve suyu neden zararlı? günde bir meyveden fazlası vücuda fazla. ve meyve suyu da sadece bir tanecik meyveden olmadığı için boğazınızdan aşağıya bir sürü şeker boşaltıyorsunuz denir. tüm posası lifi gitmiş geriye sadece meyve şekeri kalmış. bu yüzden.

arkadaşlar bu söylediklerim çok basit bilgiler, bazı arkadaşların şaşırmasına ben de şaşırdım, internetten tüketime özendiren yo-yo denilen amerikanvari diyetler yerine sağlık kitaplarını öneriyorum, gerçek doktorların kalp damar profesörlerinin kitaplarını alıp okuyun.
benim buradan yazdıklarım çok basit kalıyor, kaldıki doktor değilim, sadece profesörlerin kitaplarını okuyorum.

birinci elden okursanız daha iyi olur sizin için :34:

Ben sıktığım portakalın posasını da içine atıyorum..
Onları da çiğnemeyi seviyorum içerisinde..
Sadece portakalın kabuğu ve dış beyaz kabuğu kalıyor atılacak..
Fazla meyve tüketimi oldukça zararlı zaten, karaciğerde yağlanma yapıyor..
Meyveler de öyle çok masum değiller..
Herşeyi dozunda tutmak gerek.. (;

Meyve konusunda fazlası zarar diyorum ben de doğum kilolarımı verirken günde 2 meyveyi geömiyordum o da emziriyorum diyeydi. Üniversite yıllarında bol bol meyve yer sonra da niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.

Bu arada bugünkü sporum 8 km kondisyon bisikleti 100 mekik

Meyve konusunda fazlası zarar diyorum ben de doğum kilolarımı verirken günde 2 meyveyi geömiyordum o da emziriyorum diyeydi. Üniversite yıllarında bol bol meyve yer sonra da niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.

Bu arada bugünkü sporum 8 km kondisyon bisikleti 100 mekik

ya dogal olsada herseyin fazlasi zarar bnde aksini demiyorum ama dogal skilmis sular yeterikadar zararsiz. Ben elma muz la kas yaptim gunde 7muz calismam var ben sadece 7muz 500grm yulaf yiyerek 5gunde kaslarimi cikarttim ortaya daha cekmiycem fto ama bu gercek ! :)

Kızlar napiyorsunuz bakimmm:37::37::37:

20 dakika egzersiz yaptım oğlumu uyutup birazdanda jillian yapacağım

hosgeldiiiinnn :))) gel gel senlik ver :) herkese kapimiz acik tatlisko fndkkurdu topik sahibesi biz teyzesiyiz buralarin :) sorunun ne istiyorsun kac kgsin hic spor aptinmi.

Hoşbuldum canımmm :16::16:

Çocuk yaştan beri kick-box yapıyordum 3 5 yıl öncesine kadar bıraktım milli sporcuyum hala ama sporcunun s si yok şuanda :9:

Bacak ve totooo derdim belim ince ama yinede yağlı altında baklavalarım var bacak kaslarımında hatrı sayılır bi popülerliği vardı şimdi hepsi kalın bi yağğ tabakasına mağruz :ssz:

Ayrıca birçok sporla uğraştım tecrübelerimi de paylaşmak isterim sizinle güzel bi topic olmuş burası :16:

Ilk hedefim 60 kilo olmak 7 kilo vermem gerek iki ayda verebilirmiyim acaba kızlar:31::31:

Back
X