Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim
- Konu Sahibi ozdens
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- 26 Mayıs 2011
- 231
- 30
- 118
hadi kizlaarr mumkun oldukca yuruyun yurumek en guzel egzersizdir.
kediciğim simit içn bana video önerecektin unuttun sanırım:26:
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
Ben geldim sonundaa..
Bir haftadır yoğun geçiyor günlerim..
Öyle ki bu durum tartıda da bariz..
Zayıflama falan yok ama yediğim onca hamur işinin sağlıksız yiyeceğin yanı sıra sabit kalmışım.. (;
Kilo:48,5
Diğer ölçülerim aynı..
Hanımlar bu arada evde hareketsizlik sonucu büyük tuvaletimde sıkıntı vardı, eskiden çok düzenli bir alışkanlığım olduğu halde iyice düzensizleşmişti..
Bunu da zeytinyağı ve limon ile aştım..
Her sabah aç karna bir kaşık hakiki zeytinyağının içine limon sıkıp yutuyorum..
Sonrasında da kansızlığım olduğu için pekmez yiyorum bir kaşık..
Bu yöntem bağırsaklarımı haddinden fazla çalıştıran bir durum olmadı, aksine sadece düzenledi..
Şuan gayet memnunum şükür..
Bir haftadır yoğun geçiyor günlerim..
Öyle ki bu durum tartıda da bariz..
Zayıflama falan yok ama yediğim onca hamur işinin sağlıksız yiyeceğin yanı sıra sabit kalmışım.. (;
Kilo:48,5
Diğer ölçülerim aynı..
Hanımlar bu arada evde hareketsizlik sonucu büyük tuvaletimde sıkıntı vardı, eskiden çok düzenli bir alışkanlığım olduğu halde iyice düzensizleşmişti..
Bunu da zeytinyağı ve limon ile aştım..
Her sabah aç karna bir kaşık hakiki zeytinyağının içine limon sıkıp yutuyorum..
Sonrasında da kansızlığım olduğu için pekmez yiyorum bir kaşık..
Bu yöntem bağırsaklarımı haddinden fazla çalıştıran bir durum olmadı, aksine sadece düzenledi..
Şuan gayet memnunum şükür..
Yapabiliyorsaniz sabah kahvaltiniz bu olsun ..
bu kahvaltı bana göre değil, her sabah böyle yersem hiç durmadan kilo alırım.
çünkü çok fazla meyve var. ayrıca hazır gıda var.
tüm gün ağzıma ekmek sürmem küçüklüğümden beri, ama kahvaltıda bir meyve yemeliyim, iki üç meyve karıştırırsam kilo alıyorum, ayrıca o içine süt katılan mısır gevreği ya da müsli türü ürünler de inanılmaz inanılmaz ultra kilo aldırıyorlar benden söylemesi.
bana kilo aldıranların başında fazla meyve yemem ve o sütle karıştırılan sağlıklı diye bizi kandırdıkları kahvaltılık mısır gevrekleri, içlerinde full şeker ve yer yemez hemen kan şekerini yükselten işlenmiş artık tahıllıktan çıkmış tahıllar var.
veee portakal suyu, meyveyi çok çok severim, üç dört sene önce düzenli bir şekilde kilo almaya başladım. meyve mısır tahıl gevreği ve meyve suyudur sebebi. her sabah derse gitmeden önce kahvaltımın yanına bir bardak taze sıkılmış meyve suyu içerdim aynen bu fotoğraftaki kahvaltıyı yapardım.
daha yeni yeni öğreniyorum yanlış beslendiğimi.
kahvaltımız sebze ve protein ağırlıklı olmalı ve meyve sadece bir tane orta boy ya da küçük boy meyve olmalı. kesinlikle mısır tahıl gevrekleri yenmemeli, bir avuç kavrulmamış çerez olmalı, meyve suyundan da uzak durun