- 30 Haziran 2013
- 21.769
- 1
- 17.684
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.061
canım ıkı tane yazdım sana ok yarın aksama kadar suremız varbende musaıtım bu hafta lise-tede banada yasın verirseniz sevınırım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ıkı tane yazdım sana ok yarın aksama kadar suremız varbende musaıtım bu hafta lise-tede banada yasın verirseniz sevınırım...
iyi yapıyorsun canım bu erken gösteriyor canım biraz daha 7 bitmedi yok canım bulantım ama çook iştahlı değilim aman boşver zaten kilom var olmasın ama ağrılarım arttı özellikle gögüslerde feciyorgunum cnm gezıom buralarda ılgı ceke konu arıyom stres atıyım bıraz :) sen napıon cnm maallah 8 haftalık olmussun nasıl gıdıo bulantı var mı
sen ne yapıyorsun tatlım iyimisinFatmayla ben can sıkıntısından ne yapacagimizi bilmiyoz.birimiz erken adet oluyor birimiz gec adet oluyor.ne olacak bakalim bizim bu hallerimiz
Gogusler agirir cnm bulantin olsaydi baslardi simdiye kadar sanslisinniyi yapıyorsun canım bu erken gösteriyor canım biraz daha 7 bitmedi yok canım bulantım ama çook iştahlı değilim aman boşver zaten kilom var olmasın ama ağrılarım arttı özellikle gögüslerde feci
dior içn okudum.Allah kabul etsin duasını1. adrenalin85 ....................... 3
2. miskamber.......................... 2
3. eymen4545 .........................2
4. Debusi ................................3
5. berirem...............................2
6. okulum...............................3..............okundu
7. asmunikal..........................mazeretli
8. tuncer82.............................2...............okundu
9 . berree ................................2...............okundu
10. kitapseverim ......................2
11. BabamIn_KIzIyIm..............2...............okundu
12.dior34.................................3
13. loyalty88 ............................2....................okundu
14. esma73................................2
15.gulucukgs.............................izinli
16.kalemero.............................. 3...................okundu
17.esmaonur01..........................3
18. blgsdr..................................3..............okundu
19. katre584..............................2....................okundu
Kizlar lutfen topigi takip edin bundan sonra iki gun icinde bildirimde bulunmayanin yasinlerini dagiticam iki defa tekrar ederse listeden cikaricam acik acik soyluyorum burada bekletme yapanlar hak hukuktan bahsetmesin lutfen boyle karisiyor simdi o sayiyi baskasindan dusurucem o da diycek vay ben ilk baktigimda 3 gormustum 3 o kudum ttama sayi onemli degil onemli olan niyet ama lutfen yhaa bi ise basladiysak alnimizin akiyla bitirelim
Lutfen kimse alinip gucenmesin ben sabah 7 25 te evimden cikip aksam 6 da geliyorum buna ragmen kendi payima okuyorum baskasinin payina da okuyorum ben bile vakit bulabiliyorsam herkes bulur
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu... DIOR34 için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( Duam şudur; kalbimizden geçenleri bilen Rabbim Didem kulununda gönlünden geçenleri kabul eylesin demeniz yeterli. Hepinizden Allah razı olsun, şimdiden teşekkürler..
Selam ve dua ile..)
öylemi diyorsun başlamazmı artık zaten midem çok hassas ya başlamaz inş hiç o kürlerde az çıkarmadımGogusler agirir cnm bulantin olsaydi baslardi simdiye kadar sanslisinn
Sanirim baslamaz cnmöylemi diyorsun başlamazmı artık zaten midem çok hassas ya başlamaz inş hiç o kürlerde az çıkarmadım
TAMAM CANIM AKŞAMA KADAR OKURUM...canım ıkı tane yazdım sana ok yarın aksama kadar suremız var
Ewet cnm bugun son yarin okuyabileceksen yarin oku biz yeni listeye gecelim yinedehanımlar bugün sonmu
ben okuyamadım hala
belki yarın abdest alabilirim
yerime okuayacak kimse varmıdır
Aleykum selamSelamın Aleykum..
nasılsın canım :) ben duamı yazim de bana gecersek giremezsem falan listeyi hazırlarken eklersin olur mu..Ewet cnm bugun son yarin okuyabileceksen yarin oku biz yeni listeye gecelim yinede
olur caım yalnız bu akşam musaıt olamıycm lısteyı yenılemek ıcın sen duanı yaz okuyacak olanlar ıkı tane okusunlar zaten 3 olursa sayıları artı 1 tane daha okurlarnasılsın canım :) ben duamı yazim de bana gecersek giremezsem falan listeyi hazırlarken eklersin olur mu..
okudum canlar allah kabul etsin...TAMAM CANIM AKŞAMA KADAR OKURUM...