- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.081
dior için 2 yasin okudum allah kabul etsin inşallahEwet cnm bugun son yarin okuyabileceksen yarin oku biz yeni listeye gecelim yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dior için 2 yasin okudum allah kabul etsin inşallahEwet cnm bugun son yarin okuyabileceksen yarin oku biz yeni listeye gecelim yinede
Iyiyim canim bu ay hicbirsey kullanmiyorum oluruna biraktim sadece kafam biraz karisik.fatmanin actigi topinkte yazmistim sanada soyliym.3 gun once yani adetimin 5.ci gunu calistigim hastanede radyoloji doktoruna ultrasona gireyim dedim gecen ay adetim cok erken olduya acaba kist falanmi var diye.sonra dr 19mm folikul var solda dedi hatta solda yumurta olursa erkek oluyormus dedi.sonra diger organlarima bakti sol bobrekte 18mm kist var dedi ama onemlu bir kist degil dedi bende doktor hanim siz baska organlarima bakiyorsunuz ama benim aklim yumurtaliklarimda kaldi folukulmu var kistmi var dedim folukul var dedi.sonra ultrason kagidimi aldim ciktim.sonra baktim kagida 19x14mm folikul kisti yaziyor.bir daha geri gidip soramadim.gerizekali durumuna dusmemek icin.adetimin daha 5.ci gunuydu.21.ci gunu adet oldugum icin 7ci gune denk geliyor yumurtlamam.aslinda normal.erken adet oldugum icin erken yunurtlaman normal.bilgisayara sekreter yazdi.ya bobregindeki kistle karistirdi yada ben yalnis anladim bilmiyom.ben yinede belki yumurtadir diye bos gecirmedim degerlendirdim.benim durumum boyle canim.sen ne durumdasinsen ne yapıyorsun tatlım iyimisin
hadi bakalım inş canım bende baya oldu dr gitmedim unuttum hamilemiyim:)ağrılar olmasa tamamen unutcam yahh c.tesi gideceğim dua edin bana ne olur ya herşey yolunda desin dr inşşş haber veririm sizeIyiyim canim bu ay hicbirsey kullanmiyorum oluruna biraktim sadece kafam biraz karisik.fatmanin actigi topinkte yazmistim sanada soyliym.3 gun once yani adetimin 5.ci gunu calistigim hastanede radyoloji doktoruna ultrasona gireyim dedim gecen ay adetim cok erken olduya acaba kist falanmi var diye.sonra dr 19mm folikul var solda dedi hatta solda yumurta olursa erkek oluyormus dedi.sonra diger organlarima bakti sol bobrekte 18mm kist var dedi ama onemlu bir kist degil dedi bende doktor hanim siz baska organlarima bakiyorsunuz ama benim aklim yumurtaliklarimda kaldi folukulmu var kistmi var dedim folukul var dedi.sonra ultrason kagidimi aldim ciktim.sonra baktim kagida 19x14mm folikul kisti yaziyor.bir daha geri gidip soramadim.gerizekali durumuna dusmemek icin.adetimin daha 5.ci gunuydu.21.ci gunu adet oldugum icin 7ci gune denk geliyor yumurtlamam.aslinda normal.erken adet oldugum icin erken yunurtlaman normal.bilgisayara sekreter yazdi.ya bobregindeki kistle karistirdi yada ben yalnis anladim bilmiyom.ben yinede belki yumurtadir diye bos gecirmedim degerlendirdim.benim durumum boyle canim.sen ne durumdasin
Hadi ya 1 gun sonra bebisin kalp atislarini goreceksin desene.canim dua ederim.saati bellimihadi bakalım inş canım bende baya oldu dr gitmedim unuttum hamilemiyim:)ağrılar olmasa tamamen unutcam yahh c.tesi gideceğim dua edin bana ne olur ya herşey yolunda desin dr inşşş haber veririm size
evet canım nerdeyse yarısı duruyor..Bugün eve gidince bende diora okumaya çalışcam yoksa bitmicek..ben loyalty88 arkadaşımız için okumaya başladım ama hala eski liste bitmemiş
inş canım 14)Hadi ya 1 gun sonra bebisin kalp atislarini goreceksin desene.canim dua ederim.saati bellimi
inş canım 14)
canım dior için 2 tane daha okudum okumayan birine eklersin, kendim içinde 3 okudum hastalancam ama yarın da hastalanmazsam okurum yine allah kabul eder inşallahKizlar hadi cuma aksami bitmis olsun bitmesse dagitalim yarin
Berre canım benim yerime 1 tane yasin okudun mu
Tamam canım çok sağol.okudum tatlım benim 2taneydin 3 tane okudum
Canim ben ayriyeten dior icin 3 tane daha okudum kim okumadiysa onun yerine say.Kizlar hadi cuma aksami bitmis olsun bitmesse dagitalim yarin
Allah razı olsun cnm sureyı çok mu kısa tuttum acaba dıye dusundum bendeçarşamba dior son diye lolynin niyetine okdum ben iki yasin