- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.041
kızlarr 2tane okuyabildim okumm gereken 3 tü ama işim aşırı yoğun bu aralar 1 tane benim yerime okuyabilecek olan var mı
allah razı olsun teşekkürlertm ben okurum 1tane cnm
kızlar bende dün hasta olduumm 2 tane okumuştum ama 1 tanesi kaldıı benim yerine biriniz okur musunuzzz...
Sağol canim benim Allah razi olsun..benim 2 tane canım bu akşam okuyacağım inşALLAH senin 1 tanenide okurum
amin canım cümlemizden inşALLAH.Sağol canim benim Allah razi olsun..
nasılsın canım napıyorsunkızlar yarın akşama kadar bitirmiş olalım yenı lısteyı yapıcam yarın herkesın dıkkatıne
yorgunum cnm gezıom buralarda ılgı ceke konu arıyom stres atıyım bıraz :) sen napıon cnm maallah 8 haftalık olmussun nasıl gıdıo bulantı var mınasılsın canım napıyorsun
Fatmayla ben can sıkıntısından ne yapacagimizi bilmiyoz.birimiz erken adet oluyor birimiz gec adet oluyor.ne olacak bakalim bizim bu hallerimiznasılsın canım napıyorsun
ben caresını buldum canım yarın adet olacamFatmayla ben can sıkıntısından ne yapacagimizi bilmiyoz.birimiz erken adet oluyor birimiz gec adet oluyor.ne olacak bakalim bizim bu hallerimiz
tamam canım okuyamayanlar var sana kaydırırım bu arada hosgeldın canımbende musaıtım bu hafta lise-tede banada yasın verirseniz sevınırım...
gel bacım senın de adetınle basın dertte mıbenide aranıza alın fatmayla
hoş buldum canım...tamam canım okuyamayanlar var sana kaydırırım bu arada hosgeldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?