- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Ayyy insallah valla diim sana bi kac ayiniz var ben ugurlu geliyorum baskalarina da kendime gelemedim bi turlu[/QUOTE]cane hayırdır bizdemi hamile kalcaz yani
berre için okudum allah kabul etsın....1. adrenalin85 ....................... 3
2. miskamber..........................3
3. eymen4545 .........................3
4. Debusi ................................2
5. berirem..............................2
6. okulum...............................2
7. asmunikal..........................2.................okundu
8. tuncer82.............................2
9 . berree ................................3
10. kitapseverim ......................2.................okundu
11. BabamIn_KIzIyIm..............2.................okundu
12.dior34.................................2
13. loyalty88 ............................3..................okundu
14. esma73................................2.................okundu
15.gulucukgs.............................2.................okundu
16.kalemero..............................2
17.esmaonur01..........................1.................okundu
18. blgsdr..................................3
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. BERREE için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( arkadaşımızın gebeliği çok güzel geçsin hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın ve sıkıntıları üzerlerinden kalksın )
Ayyyy gercektenmi.bazi insanlar kismet nasip acarlar.bu topinge mine sayesinde geldim hamileyim dedi neler okudun dedim hergun yasin okuyorum dedi kendimi burda buldum.bende cok kismet acarim klomen kullananlarda iki kisiyle tanistim mineyle seda ikiside hamile kaldi.bakarsin bende senin kismetini acarim.adin ne buarada benim belgin[/QUOTE]Ayyy insallah valla diim sana bi kac ayiniz var ben ugurlu geliyorum baskalarina da kendime gelemedim bi turlu
belgincim severim seni:)inş sende kalacaksın hep dua ediyorum sana sedaya adrenalin diyorum adını bilmiyorum bende ve burda isteyenler için inş hepinizin olur en kısa zamanda:)sda kürtaj oldu haberin var mıAyyyy gercektenmi.bazi insanlar kismet nasip acarlar.bu topinge mine sayesinde geldim hamileyim dedi neler okudun dedim hergun yasin okuyorum dedi kendimi burda buldum.bende cok kismet acarim klomen kullananlarda iki kisiyle tanistim mineyle seda ikiside hamile kaldi.bakarsin bende senin kismetini acarim.adin ne buarada benim belgin
ağlama canım böyle hayırlıymış allahtan iyi kim bilebilirKizlar gunaydin banada dua edin neolur... bende tup bebek yaptirdim tutmadi ve hala uzerimden atamadim okadar emindim ki olmadi... hergun agliorum
ağlama canım benim hayırlısı olsun vakti vardırKizlar gunaydin banada dua edin neolur... bende tup bebek yaptirdim tutmadi ve hala uzerimden atamadim okadar emindim ki olmadi... hergun agliorum
2 adet yasin okuyup bilgi vereceğim inşallah Rabbim duasını kabul etsin arkadaşımızın1. adrenalin85 ....................... 3
2. miskamber..........................3
3. eymen4545 .........................3
4. Debusi ................................2
5. berirem..............................2.....................okundu
6. okulum...............................2
7. asmunikal..........................2.................okundu
8. tuncer82.............................2
9 . berree ................................3
10. kitapseverim ......................2.................okundu
11. BabamIn_KIzIyIm..............2.................okundu
12.dior34.................................2
13. loyalty88 ............................3..................okundu
14. esma73................................2.................okundu
15.gulucukgs.............................2.................okundu
16.kalemero..............................2
17.esmaonur01..........................1.................okundu
18. blgsdr..................................3
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. BERREE için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( arkadaşımızın gebeliği çok güzel geçsin hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın ve sıkıntıları üzerlerinden kalksın )
ağlama canım allah büyük zamanı gelemmiş demek olacak inş bebişinKizlar gunaydin banada dua edin neolur... bende tup bebek yaptirdim tutmadi ve hala uzerimden atamadim okadar emindim ki olmadi... hergun agliorum
Canim uzulme insallah seninde bebegin olacak.bende asilama yaptirdim tutmadi.dusunsene ya eslerimizde hic sperm olmasaydi yada bizde yumurta.benim arkadasimin esinde hic canli sperm bulunmadi o bile umudunu kaybetmedi hep mucadele veriyorlar birgun olacagina inaniyorlar.insallah olacak sen canini sikma.Kizlar gunaydin banada dua edin neolur... bende tup bebek yaptirdim tutmadi ve hala uzerimden atamadim okadar emindim ki olmadi... hergun agliorum
Ayyyy gercektenmi.bazi insanlar kismet nasip acarlar.bu topinge mine sayesinde geldim hamileyim dedi neler okudun dedim hergun yasin okuyorum dedi kendimi burda buldum.bende cok kismet acarim klomen kullananlarda iki kisiyle tanistim mineyle seda ikiside hamile kaldi.bakarsin bende senin kismetini acarim.adin ne buarada benim belgin[/QUOTE]Ayyy insallah valla diim sana bi kac ayiniz var ben ugurlu geliyorum baskalarina da kendime gelemedim bi turlu
üzülme canım nooolur bak benım de bu ay asılamam ıptal oldu hem şimdi senın donmus yumurtan da vardır onlar yapılır bıcdahakıne aynı sıkıntıları cekmessın bende cok agladım yhaaaa anlıorum senı ama ne yapalım daha vaktı gelmedıKizlar gunaydin banada dua edin neolur... bende tup bebek yaptirdim tutmadi ve hala uzerimden atamadim okadar emindim ki olmadi... hergun agliorum
Canım Rabbimden ümit kesilmez bir zamanı vardır üzme kendini ......ne kadar da ısteklısınız bebek ıstıyorsunuz sanırım ben bıttım artık bu konuda ısteyemıyorum bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?