Henüz evlenmeden güç savaşları başladı sağlam bir strateji için yorumlarınızı bekliyorum.

x : 5
y : 2
z : 10
buldum ben.

kardeş xyz yerine sevgilim, babası, amcası demek niye zor geldi anlayamadım. neyse, baba böyleyken maalesef baş edemezsiniz amcayla. kötü olan siz olursunuz.

bir arkadas demis gelin ata binmis ya nasip demis.. seninki bu hesap olmali. masallah muhasebeye hesap vermedigini bile biliyorsun... ben derim ki herkese resti cek... dogmamis cocuklarimin hakkini yedirtmem amcaya de sirketin basina gec.. baska turlu sen mutlu olamazsin...

Şirkete bi maliye gelse neler bulur?
Hesap vermiyorlar dedin ya, mesela kasa ve pay dağıtımından ne çıkar?
bi muhasebeci olarak şu an ilk bunu gördüm.
Ona göre maliyeye şikayet edin :p

Daha sonra para yüzünden kanlı bıçaklı aile kavgasına dönüşmesin.
Herkes açık ve dürüst çalışsın, zamanla zaten herkesin ne olduğu anlaşılır.

Bi de kardeşler birbirine yakındır her zaman, benim babam da kendi annesi ve kardeşlerien yakındı ve o kardeşlerin ailelerinde kavga eksik olmazdı. Zamanında rahmetli babannem babama ailene iyi bak, sadece sizin ailenizde kavga yok demiş.
Zaten sonra kardeşlerinin ne olduğunu gördü babam miras kavgaları sebebiyle.
Şimdi o kadar da üstlerine titremiyor.

Kendi ailenize karıştırmayın başkasını. Eşine yapış kardeşim, sana başkasından hayır yok.
Bak kaynanan gül gibi şeker gibiymiş. Onu teselli et, boşver anne de, bizim evimizde huzur olsun yeter de.

Ben mecbur dik durmak zorundayim kayinbaba oglunada kardesinede ayni insaat firmasindan ev aldi ayni binada bile yasama durumumuz var suan. Bir kere zaafimi farkederlerse bende kayinvalidem gibi olurum. Bu amcanin esinin kardesleride sirkette calisiyor her yandan sardilar bizi.
ovvvv amcanın eşide amca gibi yamanmış o zaman

X