Henüz evlenmeden güç savaşları başladı sağlam bir strateji için yorumlarınızı bekliyorum.

Ayy sormayin amca basimiza kuma geldi herseye herkese mudahale ediyor. Sanki o patron sevgilim ve kardesleri taseron isci olarak yaninda calisacak.
ne sinir insanlar var yaa ama bence sen herseyi düzeltebilirsin..kaynanan aynı benim annem gibi çok iyi bilirim ne gelse başına hep susmaktan saflıktan gelir nerde susup nerde konuşcağını karıştırırlar sen uyanık ol yönet nişanlını sonuçta evleniceksiniz görmezden gelirsen yarın bigün sizinde çocuklarınız olucak onların geleceği söz konusu

Siz açıkça karışmayın, hem daha sevgiliyiz nişanlanacağız diyorsun da en hassas dönemlerdir bunlar, Bu süreçte onların işlerine, hele de maddi ilişkilerine müdahele etmeniz yanlış olur ve çok farklı sorunlara yol açar pişman olursunuz. Kaynananın size yakınması da tuhaf, o kadar güvenmeyin, o yakınınca yorum yapmayın olumlu ya da olumsuz. Yarın öbürgün araları iyi olur siz kötü olursunuz kaç yıllık akrabalık kardeşlik ilişkisi. Sevgiliniz yapabilir ne yaparsa. Bu da onun karakteri ile ilgili bir şey. siz bir şey yaptıramazsınız. Yavaş yavaş kendini gösterecek babasının gözüne girecektir zamanla ama amcayı da saf dışı edecek hallleri yok, kardeş yani.
Ben zaten hic yorum yapmiyorum. Kaynanan anlattiginda caninizi sıkmayin siz kendi evinizle cocuklarinizla ilgilenin diyorum. Sevgilim simdi is hayatina baslayacagi icin amca onu tehdit olarak goruyor sevgilimde nasil davranmaliyim diye dusunuyor. Isciler zaten amcayi sevmiyor onlara karsi cok asagilayici soylemleri varmis karakter yoksunu bir insan. Sevgilim ve kayinvalidenin amcanin bu rahat yasayisi simarikligi babanin verdigi tavizler zoruna gidiyor. Yani bu hep boyle gitmez diyorlar. Yoksa benim isimde evimde ayri olacak ama esiminde amca tarafindan saf disi birakilmasini istemem.

Bu arada amca bukadar cok harciyorsa ve y nin bu kadar gozunde degilse kvniz de ayni miktarda harcaya biliyor mu?
Ona da karisiyorsa babaya ciddi mudahale sart..
Ha karismiyorsa kv niz her ay 5-6 binlik altin alsin kenara koysun..
Suan takip etmiyorum ne durumdalar bilmiyorum da bu euro veya dolar yatirimi da olabilir..

Oldu da kv nizin korktugu basiniza geldi,
baba size el acmaya elbet gelir..
Amcaya yonlendirirsiniz, yillarca sen baktin biraz da o baksin sana diyerek..

Aile sirketi gormesek hadi neyse..
Kimse kimseyi enayi yerine koymasin..
Bi arkadas yazmis nickini unuttum bu isin hukuksal boyutu da var..
Sevgiliniz kanunen de yonetimi devralsin o zaman kimse muhasebeye hesap vermeden kurus harcayamaz.
Canim kaynanam oksuz yetim buyumus cok yokluk gormus para versen harcayamaz cok tutumludur bir daha batarsak nolur diye ödü kopuyor gozleri doluyor kadinin. Bu altin biriktirme mevzusunu nisandan sonra soyleyecegim kendi takisi seti var ama onlarda ihtiyacini görmez. Yatirim icin koysun bi kenara gerci iflas ettiklerinde ilk altinlar gitmis biriktirse neye yarar orasida var.

ne sinir insanlar var yaa ama bence sen herseyi düzeltebilirsin..kaynanan aynı benim annem gibi çok iyi bilirim ne gelse başına hep susmaktan saflıktan gelir nerde susup nerde konuşcağını karıştırırlar sen uyanık ol yönet nişanlını sonuçta evleniceksiniz görmezden gelirsen yarın bigün sizinde çocuklarınız olucak onların geleceği söz konusu
Ben mecbur dik durmak zorundayim kayinbaba oglunada kardesinede ayni insaat firmasindan ev aldi ayni binada bile yasama durumumuz var suan. Bir kere zaafimi farkederlerse bende kayinvalidem gibi olurum. Bu amcanin esinin kardesleride sirkette calisiyor her yandan sardilar bizi.

X ye demesydinde nisanlim annesi babası kardeşi desen daha anlaşılır olurdu hiç bişey anlamadım....

zaten ne gelse hep yakınımızdaki insanlardan geliyor.amcanın gözü para bürümüş yapılan büyük iyiliği görmeyip suistimal etmiş ben suistimal eden insanları hiç sevmem malımda çok kıymetlidir ondan bana yapılmış gibi sinirlendim şimdi..erkeğin beyni kadındır..şu an herşey senin elinde hürrem ol kurtar herkesi çok ciddiyim
Evlendigimde sizide danisman olarak alayim yanima sizinle herseyin ustesinden geliriz. :KK19:

X ye demesydinde nisanlim annesi babası kardeşi desen daha anlaşılır olurdu hiç bişey anlamadım....
Boyle daha kisa olur diye dusundum. Problem sevgilimin bu yil sirkette ise baslamasi ama amcanin bu durumdan memnuniyetsizligini alttan alttan dile getirmesi. Sirket kayinbabamin isin basinda durcak kimse yok diye kardesini isin basina getirmis.

Canim kaynanam oksuz yetim buyumus cok yokluk gormus para versen harcayamaz cok tutumludur bir daha batarsak nolur diye ödü kopuyor gozleri doluyor kadinin. Bu altin biriktirme mevzusunu nisandan sonra soyleyecegim kendi takisi seti var ama onlarda ihtiyacini görmez. Yatirim icin koysun bi kenara gerci iflas ettiklerinde ilk altinlar gitmis biriktirse neye yarar orasida var.
Evlilik iyi gunde kotu gunde birlik olmaktir..
İlk battiklarinda tabiki altinlarini verecekti batti diye kocasina sirtini donemezdi..
Ama kp hala akillanmiyorsa kv artik o altinlari ya batarsak durumu kurtarayim diye degilde,
ya batarsak kendimi cocuklarimi kurtarayim bari diye biriktirecek..

Evlilik iyi gunde kotu gunde birlik olmaktir..
İlk battiklarinda tabiki altinlarini verecekti batti diye kocasina sirtini donemezdi..
Ama kp hala akillanmiyorsa kv artik o altinlari ya batarsak durumu kurtarayim diye degilde,
ya batarsak kendimi cocuklarimi kurtarayim bari diye biriktirecek..
Aynen oyle zaten isini bilse biraz uyanik olsa simdiye kadar birikimi olurdu. Amcanin esine kaynanasi hicbir sey demiyor. O aksi oglumu huzursuz ediyor ona bisi soylemem diyormus ama benim kaynanamin burnundan getirmis bi donem beraber yasamislar. Kaynanam bu kadar ezildiginden kendi cocuklarinin hakkinida savunmuyor.

Şu an ortada bir kaynana kayınbaba ve koca yok..ata bin ya nasip de önce bi...y yapmış kurmuş her şeyi senin x e söyle kendine w adında yeni bir yer bulsun çalışsın..

Şu an ortada bir kaynana kayınbaba ve koca yok..ata bin ya nasip de önce bi...y yapmış kurmuş her şeyi senin x e söyle kendine w adında yeni bir yer bulsun çalışsın..
Kendi isleri varken sifirdan bir ise baslayip herseyi arkasinda birakamaz.

Hanimlar konuya icerige degil kelimelere takiliyorlar. Buyuk bir nisan olacagi icin kendi aramizda yuzuk takmadik söz yapmadik. Hepsi bir arada olsun dedik bu nedenle sadece sevgilim olarak algilamayiniz. Sanane konu seni ilgilendirmez tarzinda yapilan yorumun amaci nedir? Ben sizce bu konu beni ilgilendirir mi demiyorum. Bu konuda bir cozum onerisi olan var mi onu soruyorum. Dert senin mi demenizde anlamsiz önemsemisim ki konu açmışım. Boyle gereksiz yorumlara cevap vermeyecegim.

Hanimlar konuya icerige degil kelimelere takiliyorlar. Buyuk bir nisan olacagi icin kendi aramizda yuzuk takmadik söz yapmadik. Hepsi bir arada olsun dedik bu nedenle sadece sevgilim olarak algilamayiniz. Sanane konu seni ilgilendirmez tarzinda yapilan yorumun amaci nedir? Ben sizce bu konu beni ilgilendirir mi demiyorum. Bu konuda bir cozum onerisi olan var mi onu soruyorum. Dert senin mi demenizde anlamsiz önemsemisim ki konu açmışım. Boyle gereksiz yorumlara cevap vermeyecegim.
Seni ilgilendirmez değilde bence kayınbaban kendi kurmuş buyutmuş amca beyide baş tacı etmiş tavrı evlatlarına ve karısına belli..bu durumda şu anki sevgilin gelecekteki eşin kendi yolunu çizsin onların ağzına bakmasın...ilerde çat diye kapı onunde bulabilir kendini o zaman daha kotu değil mi...

Seni ilgilendirmez değilde bence kayınbaban kendi kurmuş buyutmuş amca beyide baş tacı etmiş tavrı evlatlarına ve karısına belli..bu durumda şu anki sevgilin gelecekteki eşin kendi yolunu çizsin onların ağzına bakmasın...ilerde çat diye kapı onunde bulabilir kendini o zaman daha kotu değil mi...
Ilerde cok buyuk problemler olsa evet baska bir is kurabilir ama suan imkansiz birde herseyi amcaya birakip gitmek istemiyorlar. Baba cocuklarinada cok duskun ama herseyi amcaniz bilir ona saygisizlik yapmayin durumunda. En ufak bi tartismada isi gucu birakip buraya oglunun yanina gelmisti konusalim diye. Sadece is konusunda oglunuda dikkate alsin bu derece savurganliga izin vermesin. Dusenin dostu olmuyor biliyorsunuz. Amca ayakkabisini ceketini bile özel diktiriyor babaya insan icine cikiyorum kiyafetim iyi olmazsa beni dikkate almazlar diyor mesela. Cok dusuncesizce para harciyor.

Aileler tanisiyor nisan bizim memleketimizde olacagi icin okulun bitmesini bekliyoruz. Dis kapinin dis mandali olarak gormuyorum ben kendimi. Cozume dair yorum yaparsaniz sevinirim.
Canımcım adamların keyfi kaçacağı için bunun pek güzellikle çözümleneceğini Yada insanların elleriyle size Hakkınızı teslim edeceğinizi sanmıyorum, hem ilişkileri bozmamak hemde onları egale etmek biraz polyannacılık gibi geliyor

Canımcım adamların keyfi kaçacağı için bunun pek güzellikle çözümleneceğini Yada insanların elleriyle size Hakkınızı teslim edeceğinizi sanmıyorum, hem ilişkileri bozmamak hemde onları egale etmek biraz polyannacılık gibi geliyor
8 yildir amca yiyecegini yedi 2 yilda bir en ust model arabasinida aliyor. O zaman herkes huzursuz olsun napalim sevgilim maas sistemine razi onada yanasmiyor. Kayinbabanin isleri kotuye gitse en cok kendi ailesi etkilenir. Somut adimlar gerekiyor artik bencede iyilikle bi yere kadar olur.

8 yildir amca yiyecegini yedi 2 yilda bir en ust model arabasinida aliyor. O zaman herkes huzursuz olsun napalim sevgilim maas sistemine razi onada yanasmiyor. Kayinbabanin isleri kotuye gitse en cok kendi ailesi etkilenir. Somut adimlar gerekiyor artik bencede iyilikle bi yere kadar olur.
Doğru zamanda doğru adımı atarsınız, Aklın yolu bir, hakkın olan ve doğru bildiğin için savaşmalısın, ben bu olayın eşinle aranızda güzel bir güven bağı oluşturup tam bir aile olacağınıza inanıyorum, Düğünün olsun bu arada şartlar olgunlaşır sonra ne yapmanız gerekirse yaparsınız, hakkınız olduğu kadarıyla

Artik amcanin yedigi parayida umursamaz hale gelmisler alismislar yani kayinvalidemin derdi diger cocuklar kucuk bizim basimiza birsey gelse bunlar nolacak diye en buyuk ogluna isimize sahip cik yatirim yapin diyor. Yillarca bizim ustumuzden gecindiler hala iyilik bilmiyorlar iflas ettigimizde kapimizi calan bile olmadi diyor.

Aylık 15 milyar ve belkide daha fazla olan bu harcamalara hemde hakları yokken birde.ailesinin alışmaları çok garip.kadın hakli yatırım sart

Bu hikayede çok eksik var sürekli amca yaptı yedi yuttu sırtını döndü kaçtı yazmıyım yazmıyım dedim ama içimde kalmasın
Amca senelerce işin başında durmuş bırakında evini ailesini geçindirsin abisi müdahale etmiyorsa vardır bir bildigi adam gizli alıp harcamıyor ya resmen hırsız demediginiz kaldı, muhasebeye hesap vermediğini bile biliyorsun pes valla
Sevgilinde daha hiç tecrübe kazanmadan şirketin tepesine geçmek istiyor ama o işler öyle olmaz yeni mezuna kim müdürlük verir? Önce işleri öğrensin babası vakti gelince patron sensin der acele giden ecele gider!
Öyle bir anlattın ki sevgilinin ailesi aç perişan hayır evleri arabaları yok mu kadın kocasından para isteyemiyor mu? Diye soranlara öksüz yetim muhabbeti yapıyorsun
Birde zenginin malı gerçekten zügürtün çenesini yoruyormuş

Demekki kayınpeder saftirik oğlu ondan da saftirik . Böyle kendini kullandırtmayı bilen adamlara ne desen boş sen karışma bence onlar iyi alışmışa benziyo birilerini sırtlarında taşıyım kendi evlatlarını saftirik gibi ortada bırakmaya

X